WalkerSW Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλύτερο προς χειρότερο... Τα superflower / enermax είναι καλυτέρα. Προσωπικά θα πήγαινα στε superflower με την μια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μια φωτογραφία από το Agos για να δεις τη διαφορά σε σχέση με το κουτί που έχεις τώρα. (ψιλοθολή το ξέρω ) Κάτω δεξιά έχω τρεις δίσκους και χωράνε και άλλοι τρεις. Τα καλώδια όλα περνάνε από την πίσω μεριά του κουτιού. Δύο 12άρηδες ανεμιστήρες βάζουν αέρα από μπροστά και ένας βγάζει από πίσω. Το σύστημα είναι τελείως αθόρυβο και δροσερό. (αν και έχω 4770k και 280X) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το συγκεκριμενο, εκτος του οτι δεν μου αρεσει, δεν μπορει να μπει στην βαση που εχω. Ειναι στον αερα με μια βαση κατω απο γραφειο. Αλλα καλα κουτια; Ωραιο, μαζεμενο cool το κουτι σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Όλα τα νέα κουτιά πάνω κάτω την ίδια λογική έχουν. Δες αυτό που είναι κουκλί https://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html Και οικονομικότερα: H230 και Source 340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με 120 ευρω, παω σε full tower και ειμαι περισσοτερο καλυμμενος. Οποτε θελω να κρατησω το budget <70 ευρω. Απο coolermaster, thermaltake υπαρχει κατι αξιο προσοχης; Οι βελτιωσεις θα γινουν το πολυ σε ενα μηνα, οποτε προτεινετε αφοβα, δεν ειναι απο τα θεματα που θα ειναι πολυ μπλα μπλα λιγη δραση. Και κατι αλλο, μηπως μετα απο τροφοδοτικο και κουτι, να παρω και μια καλυτερη ψυχτρα για τον επεξεργαστη ή να δω πρωτα πως θα πανε οι θερμοκρασιες μετα το καινουργιο κουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με 120 ευρω, παω σε full tower και ειμαι περισσοτερο καλυμμενος. Οποτε θελω να κρατησω το budget <70 ευρω. Απο coolermaster, thermaltake υπαρχει κατι αξιο προσοχης; Οι βελτιωσεις θα γινουν το πολυ σε ενα μηνα, οποτε προτεινετε αφοβα, δεν ειναι απο τα θεματα που θα ειναι πολυ μπλα μπλα λιγη δραση. Και κατι αλλο, μηπως μετα απο τροφοδοτικο και κουτι, να παρω και μια καλυτερη ψυχτρα για τον επεξεργαστη ή να δω πρωτα πως θα πανε οι θερμοκρασιες μετα το καινουργιο κουτι; Ψυκτρα εφοσον δεν κανεις oc δεν χρειαζεται να παρεις , εκτος και αν σε ενοχλει ο θορυβος της στοκ!! Για κουτι πες μας τι διαστασεις έχει η βαση σου γτ ετσι δεν γινεται δουλεια!! Τα thermalFAKE ξεχνα τα! Απο CM δες αυτο http://www.skroutz.gr/s/343008/CoolerMaster-Silencio-550.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ψύκτρα θα πρότεινα να αλλάξεις για να βγαίνει ο ζεστός αέρας εκτός κουτιού. Το Silencio καλό είναι απλά επειδή έχει ως στόχο τον χαμηλό θόρυβο δεν τα πάει πολύ καλά με τις θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ψύκτρα θα πρότεινα να αλλάξεις για να βγαίνει ο ζεστός αέρας εκτός κουτιού. Το Silencio καλό είναι απλά επειδή έχει ως στόχο τον χαμηλό θόρυβο δεν τα πάει πολύ καλά με τις θερμοκρασίες. Σε σχεση με αυτο που έχει τώρα , μερα με την νυχτα ειναι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Σε σχεση με αυτο που έχει τώρα , μερα με την νυχτα ειναι!! Χαχα καλά αυτό δεν το συζητάμε. Τώρα έχει φούρνο έτοιμο να εκραγεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αυτα απο εμενα http://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html Αψογο κουτι, κομπακτ και εχει πραγματα που βρισκεις μονο σε κουτια των 60+ ευρω. Οπως και το μικρο αδερφακι του (spike) ετσι και το archon για τα λεφτα που κοστιζουν ειναι μονοδρομος σε budget επιλογες. http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html?keyphrase=smart+630 Καλο τροφοδοτικο, καπως σαν το Berlin, απλα αυτο ειναι modular και θα βοηθησει στις θερμοκρασιες καπως. Ολα τα αλλα ειναι μια χαρα. Μετα κοιτα για αλλαγη καρτας γραφικων αν δε σε καλυπτει. Επεξεργαστης/μητρικη/ραμ ειναι ενταξει για αρκετα καιρο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το archon έχει 3 θέσεις για 3.5" σκληρούς και ο φίλος μας έχει 4 και σκέφτεται να βάλει κι άλλον...Οπότε δεν αποτελεί επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχω ακουσει πολλες γνωμες αυτες τις μερες. Καποιοι λενε οτι ειμαι υπερβολικος, καποιοι να παω κατευθειαν σε full tower, καποιοι απλα να βαλω καποια ανεμιστηρακια παραπανω. Ψαχνωντας για κουτι, απερριψα το nzxt 340 επειδη δεν εχει χωρο για σκληρους και γιατι δεν εχει cdrom drive. Ελεος δηλαδη. Το nzxt h230 ειναι συμπαθητικο. Περνει 2 ανεμιστηρες μπροστα, εναν κατω, εναν πισω, πανω δεν εχει αλλα δεν πειραζει. Δεν εχει ομως τρυπως στο πλαι για να ερχεται ο αερας στην cpu. Υπαρχει και το raijtek agos το οποιο εχει τα παντα. Ανεμιστηρες μπροστα, κατω, πανω, πισω. Δεν με ενθουσιαζει ομως... Οποτε το μονο που μενει ειναι να δω τις διαστασεις για το μηκος της καρτας γραφικων. Η τωρινη λογικα χωραει αλλα στο μελλον δεν ξερω τι θα παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Aν αναφέρεις ωσ υπερθέρμανση του σκληρού δίσκου τις θερμοκρασίες του sentinel ΔΕΝ σημαίνει οτι έχεις υπερθέρμανση, 51 βαθμοί δεν είναι κάτι τραγικό, ΑΠΟ εκεί και πέρα το τροφοδοτικό όπως σε ενημέρωσαν για πέταμα, ΧΘΕΣ, το κουτί επίσης, αν και επειδή βλέπω οτι η συζήτηση περιστρέφεται γύρω απο κουτιοά του 50 άρικου και συνεπώς μιλάμε πάλι για σασι απο λαμαρίνα ΑΠΛΑ βαμένα όμορφα εξωτερικά και ΟΧΙ κάτι το ιδιαίτερο, θα μπορούσες να πάρεις κάποιο καλύτερο 80mm ανεμηστράκι με την συνήθη διάτα ξη ενας ή δυο να τραβούν αέρα απο μπροστά και ο τρίτος να βγάζει αέρα στην πίσω πλευρά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ενα cable management με ενα καινούριο τροφοδοτικό και θα είναι σωστότερο σαν pc, εαν έχεις δυνατότητα και για κουτί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλουμινένιο σασι με 120αρηδες ανεμηστήρες, ή κάποιο αξιοπρεπές αν πάς σε οικονομικό full tower. TO ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ σύστημα σου πέρα απο το τροφοδοτικό ΕΙΝΑΙ οι ραμ που έχεις τοποθετήσει καθώς είναι δολοφονικός ο συνδυασμός για τις επιδόσεις του ι7 920, ΤΟ x58 έχει triple channel και οι περισσότερες μητρικές έχουν 6 σλοτ μνήμης με διαφορετικό χρώμα όπου και ΑΝ ανοίξεις το μανουαλ της μητρικής αναφέρει ότι τοποθεούνται ή 3 ΙΔΙΑ ντιμάκια (triple channel kit) στα σλότ με το ίδιο χρώμα (διευκρινίζει ποιό χρώμα αν βάλεις 3 ντιμάκια) ή 6 ντιμάκια ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΔΙΟ triple chanell kit με αυτό που έχεις ΗΔΗ επάνω ΑΡΑ μπορείς να έχεις ή 3gb ram (3*1) ;ή 6 (3*2) ή 12 (3*4) ή 24 (3*8) βέλτιστα και να είναι ο imc του ι7 υγιής και αποδοτικός ακόμα και με 1Τ command rate αν το επιτρέπουν τα ντιμάκια, ΕΠΙΣΗΣ αν το δέχεται η μητρική μπορείς να έχεις 6 σλότ μνήμης κατειλλημένα με συνδυασμόυς 6*1,6*2 ή 6*4 και command rate 2T ΑΛΛΑ έχει κάποιους περιορισμούς ανάλογα με την μητρική τις μνήμες αν θα δουλέψει σωστά και σταθερά, με εναν xeon 1366 που έχει καλύτερο IMC απο nahalem, golftown θα ήταν ευκολότερο ΑΛΛΑ έτσι πως έχεις βάλεις τις ram 11gb δηλαδή δε ξέρω πως το κατάφερες ΣΙΓΟΥΡΑ το σύστημα είναι ασταθές και δουλεύει single channel για να μην κρασάρει ο imc δουλεύει να μαζέψει τα ασυμάζευτα ΦΥΣΙΚΑ ο ι7 θα δουλύει στοκ και ΔΕΝ ΚΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ετσι και φυσικά ΟΥΤΕ και αποδίδει όπως θα έπρεπε Φαντάζομει οτι το command rate θα είναι 3Τ για να μπορεί να ξεκινήσει ΑΥΤΑ στα λέω γιατί παρ όλη την ηλικία του ο 920 με σωτή τροφοδοσία και ψύξη με σωστές μνήμες ο επεξεργαστ'ης σου κλοκάρεται ανετότατα στα 3,8ghz τουλάχιστον για χρήση 24/7 και θα σε καλύψει για πολύ καιρό ακόμη ΕΠΙΣΗΣ άλλο ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ οτι ΑΥΤΟΣ που έστησε το μηχάνημα δεν ήξερε που του παν τα 4 απο τις φωτογραφίες που ποστάρισες στην πρώτη στην 12αρα τροφοδοσία για τον επεξεργαστή λόγω της κινεζιάς τροφοδοτικού φαντάζομαι δεν υπήχε 8 πιν τροφοδοσία ΑΛΛΑ μια τετράπινη ΔΕΝ ξέρω άν έγινε επίτηδες 'η απο άγνοια ΑΛΛΑ τοποθετήθηκε περασμένης γενιας hi-end ενεργοβόρο hardware (45nm i7, X58) σε κουτί τροφοδοτικό για celeron 775 e1500 το πολύ, Αν το έκανες μονο σου και δεν ήξερες δικαιολογήσαι ΑΛΛΑ αν πλήρωσες άνθρωπο ΓΙ ΑΥΤΟ είναι λόγος να τον δείρεις πρέπει να είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ σκιτζής κατσαβιδολόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Να ρωτήσω και κάτι εντελώς άσχετο κάτο απο τι γραφικών φένετε μια κάρτα που μου κάνει για τα παλιά μοντεμακια αυτό είναι άχρηστο πλέον και άσε που πέζει να εμποδίζει και τον σωστό αερισμό της γραφικών ξήλωσε το και μην μπει στο νεο κουτί.Το νεο τροφοδοτικό να έχει τα σωστά pin για το ρεύμα στην cpu δίπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 @looproll Θα επερνα στα σοβαρα το ποστ σου αλλα ειναι απο τα πιο αγενη που εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ τοσα χρονια. Κεφαλαια, κοκκινα γραμματα, μεγαλυτερη γραμματοσειρα, εμφαση στις λεξεις ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ, ΑΛΛΑ κλπ. Εγινες προσβλητικος οσο δεν παει, θα σου εδινα μια ευκαιρια να αναθεωρησεις αλλα το μετανιωσα. Καλη σου μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα