aloha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Φίλε dp20 από ποιό ΠΛΑΙΣΙΟ αγοράζεις τα Sentinel τόσο φθηνά? Εγώ στο site άλλη τιμή βλέπω (1.86+ΦΠΑ=2.20 ΕΥΡΩ). Εγώ τα χρησιμοποιώ καιρό, τα +R, στο NEC ND 1300A που έχω και είμαι ευχαριστημένος. Τα Sentinel τα κατασκευάζει η Ricoh Japan για την πληροφόρησή σας και όχι Κορεάτης κατασκευαστής. Τέλος να τονίσω ότι το NEC προτιμά τα ποιότητας δισκάκια (το λέει άλλωστε και το medialist του μηχανήματος) Verbatim (MItsubishi Chemicals), That's (Taiyo Yuden), Ricoh Japan, TDK, Sony, Maxell, Philips που κακά τα ψέματα έχουν και περισσότερη συμβατότητα. Από format το NEC αρέσκεται στο +R μιας και ανήκει στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του.
dusan7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 To NEC ND 1300A ypostirizei kai ta dyo format!! Kai einai apo ta kalytera se apodosi/timi. Deite sti selida chip germanias ta top 10 ton tests: http://www.chip.de/perl/tpdb/tpdb_out.pl?db=out&partid=87871
aloha Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Το ξέρω dusan7 ότι το ND 1300A υποστηρίζει και τα 2 φορμάτς . Απλά λέω ότι έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα +R. Η απόδοσή του κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και σίγουρα αποτελεί best buy. Δεν είναι τυχαίο ότι η Plextor (δεν ξέρω για το 708Α ακόμη) χρησιμοποιεί το chipset της NEC στα DVD Recorders της. Φθηνά δισκάκια που βρίσκετε; Και δεν εννοώ princo, miko, syko κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.