lionheart Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 3erw paides oti exei xilioeipw8ei to 8ema alla exw mia aporia......... Peite mou sas parakalw pera apo thn marka poios einai o logos na parei kaneis to Plextor 504 pou einai + gia paradeigma, h to Pioneer 106 h to Sony U10A apo thn stigmh pou uparxei to Nec 1300 kai einai +- kai kostizei kai 50 eurw toulaxiston pio katw! Poia h diafora? Giati tetoia diafora sthn timh? Exw mperdeutei!
ababapanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 ine thema ti thes esu... analoga ta kritiria sou, hrima,protimisi eterias, simvatotita me dvd players klp... skeftese ke apofasizeis... pantos egw prosopika den katalavenw ton logo pou kapios tha eperne ena dvd+r
TheNetPoet Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 to oti grafeis se ola ta dynata format kai oti einai pio fthna ta diskakia +r den einai enas kalos logos?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 To NEC 1300Α φαινεται καλη περιπτωση. Βασικα αυτο που εχει σημασια ειναι πως πρεπει ολοι να κατσουμε κατω να φτιαξουμε ενα συνδιασμο DVD-RW, DVD media, DVD authoring, burning software ktl που δουλευει απροβληματιστα στα περισσοτερα DVD players του εμποριου. Πχ εγω εχω το Pioneer 106D (200€) και χρησιμοποιω DVD's Sony spindle απο Κασεττεμπορικη. Για backup ταινιων μου χρησιμοποιω DVD shrink, ενιοτε και DVD decrypter και τελος για DVD video NERO 6 suite. Δυστυχως το εχω δοκιμασει μονο σε 2-3 DVD players ολα Philips τα οποια (ευτυχως) παιζουν τα παντα και δε ξερω σε αλλα πιο στριφνα τι γινεται. Παντως με το Pionner ειμαι πολυ ευχαριστημενος, εχω περασει και το patched firmware για region free αλλα και για video extraction x2 -> x12 (πολυ σημαντικο για να τελειωνεις γρηγορα)
ababapanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 file malon eheis mperdeftei.... ta +r ine akrivotera apo ta -r kai ohi ftinotera
lionheart Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 re Tasos 200 eurw telikh to 106? Apo pou????? Kaneis den mou apanthse omws giati na parw to plextor 504 pou einai mono + kai na mhn parw to nec pou einai +/- kai pio fthno!
dp20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Φίλε lionheart πήρα το NEC1300A πριν 1 μήνα αλλά στην αρχή έφαγα τον τόπο να βρώ συμβατά DVDR γιατί ήταν πολύ εκλεκτικό. Τελικά με αλλάγή του firmware από εδώ http://herrie.rpc1.org/ σε 1.08 και με το Nero 6.0.019 δηλαδή το τελευταίο ,γράφω δισκάκια DVD-R Sentinel 4x (από πλαίσιο γύρω στο 1,5€ με ΦΠΑ) και DVD+R TDK 4x χωρίς κανένα πρόβλημα. Το επιτραπέζιο DVD player που έχω παίζει μόνο DVD-R δισκάκια αλλά αφού το NEC γράφει και τα 2 format δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πω πως δεν ξέρω αν το NEC θα κρατήσει αρκετά χρόνια ή λίγα αλλά για τα λεφτά του (150€ με ΦΠΑ πριν 1 μήνα) είναι πάρα πολύ καλό.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Παιδια το Pioneer 106D απο το e-shop. Για το f/w του παιζει εδω και κανα μηνα στο γνωστο site.
georgeadams Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Kaneis den mou apanthse omws giati na parw to plextor 504 pou einai mono + kai na mhn parw to nec pou einai +/- kai pio fthno! Το Plextor 504 είναι στην ουσία το nec 1100 (το προηγούμενο μοντέλο από το 1300) με το όνομα της Plextor στο ταμπελάκι. Αν θες Plextor πάρε το 708 που είναι "καθαρόαιμο" Plextor και γράφει τα DVD+R σε 8x. Είναι όμως αρκετά ακριβότερο...
tktommytk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Φίλε lionheart πήρα το NEC1300A πριν 1 μήνα αλλά στην αρχή έφαγα τον τόπο να βρώ συμβατά DVDR γιατί ήταν πολύ εκλεκτικό. Τελικά με αλλάγή του firmware από εδώ http://herrie.rpc1.org/ σε 1.08 και με το Nero 6.0.019 δηλαδή το τελευταίο ,γράφω δισκάκια DVD-R Sentinel 4x (από πλαίσιο γύρω στο 1,5€ με ΦΠΑ) και DVD+R TDK 4x χωρίς κανένα πρόβλημα. Το επιτραπέζιο DVD player που έχω παίζει μόνο DVD-R δισκάκια αλλά αφού το NEC γράφει και τα 2 format δεν έχω πρόβλημα. Θέλω να πω πως δεν ξέρω αν το NEC θα κρατήσει αρκετά χρόνια ή λίγα αλλά για τα λεφτά του (150€ με ΦΠΑ πριν 1 μήνα) είναι πάρα πολύ καλό. diladi me liga logia to nec tha mas vgali ti pisti mehri na vroume simvata diskakia... e???
TheNetPoet Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2003 file malon eheis mperdeftei.... ta +r ine akrivotera apo ta -r kai ohi ftinotera sth disk impex ta +r mou ta edwse pio fthna apo ta -r... den exw agorasei apo allou, synepws mporei kai na exeis dikio, den to 3erw omws.
keleystis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Το Pioneer 106D το έχω και εγώ και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο αυτό. Δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (ούτε όμως και το NEC που έχει φίλος). Δισκάκια Taiyo Yuden απο Disk Impex, DVD-R...
ababapanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 diladi poso sou ta edosan ta +r kai poso ta -r ???? gia pes... ine endiaferon auto
tktommytk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 afto to ehw prosexi ki egw se merika magazia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.