VirusKennen Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οποιος το παρελαβε και θελει screenshot που να γραφει xiaomi για να το επιστρεψει ας μου στειλει pm. Ανέβασε το εδώ για να το δουν περισσότεροι είτε το χρειάζονται είτε όχι... Για να καταλάβουν πολλοί ότι πρέπει να προσέχουμε με τέτοιες προσφορές
karembe78 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κ εγω που το παρελαβα ειδα οτι fake..τι κανουμε τωρα;
runner69 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ανέβασε το εδώ για να το δουν περισσότεροι είτε το χρειάζονται είτε όχι... Για να καταλάβουν πολλοί ότι πρέπει να προσέχουμε με τέτοιες προσφορές Οπως βλεπετε αναγραφεται και στην γενικη περιγραφη και κατω απο το "Τι αγοράζετε:" και λιγο κατω απο το "Όροι - λεπτομέρειες:" Δεν ξερω αν το λαθος οφειλεται στο deals365 ή στο καταστημα Idea Hellas στη Νέα Ιωνία, αλλα οποιος θελει να το επιστρεψει παει με την "ελλειψη συνομολογημένης ιδιότητας" καθως αυτο που παρελαβε αποκλινει απο την περιγραφη του πωλητη κατα τη στιγμη της παραγγελιας. ΥΓ. Για να το διορθωσαν παντως, λογικα δεν θα εγινε σκοπιμα. Θα επρεπε ομως να ενημερωσουν τους πρωτους που παρηγγειλαν. 2
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 παιδιά τα deals θέλουν προσοχή... την εχω πατησει μια φορά και ειχα χεστεί πολυ άσχημα με τον καταστηματάρχη (μιλαμε για χοντρα μπινελικια) αλλα εκει στην πράξη εφταιγε η εταιρεία του deal που δεν έβαλε σωστα την περιγραφή... Εγινε τόσο μεγάλη μανούρα που παρόλο που δέχτηκα εν τέλει την υπηρεσία ομως ελαφρώς πετσοκομμένη (στην πραγματικότητα ήταν ακομα πιο πετσοκομμένη κατα τον εμπορο και τη συμφωνία για το deal) με πηραν και μου επεστρεψαν και τα χρήματα μου για να μην τους εκθεσω (μεγαλη εταιρεία). Μιλήσε με το ντιλάδικο και πειτε τους το και τό, θελω τα χρήματα μου πίσω. Αν ήταν να πάρετε μουφα με λιγότερα λεφτα ειχε 20000 mah στα κινεζοσαίτ (ψάξτε τα)... 1
karembe78 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ευχαριστουμε πολυ..εγω αυριο θα τους παρω τηλ και τους εχω στειλει κ email..
newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) @newtech Ένα λινκ ειχε ολο και ολο το ποστ #1, εφυγε το λινκ , εφυγε και η δυνατοτητα παραγγελιας. Το "fake" δεν μπορεις να το διαπιστώσεις εσυ χωρις να το εχεις στα χερια σου ή ο TS ή οποιος βαλει αυτή τη σήμανση, εκτος αν συμφωνεις να αναλαβεις τις πιθανες ποινικες ευθύνες. Οταν το thread αναφερει xiaomi και το deal εγραφε xiaomi.. και χωρις να παραλαβει καποιος απο την στιγμη που τωρα εξαφανισαν το xiaomi.. τι κανει νιαου νιαου.. Υγ.. οταν εκανα ποστ το λινκ ηταν εκει.. Double wink EDIT: Απο τα screenshot φενεται αν ειναι FAKE ή OXI! Powerbank ειναι.. αν εχει κουτι xiaomi κτλ ειναι FAKE XIAOMI Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από newtech
runner69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μα ισα ισα που με την αφαιρεση του link της παραγγελιας προστατευτηκε ο κοσμος και δεν επεσε στην παγιδα και καποιος αλλος. Απο τη στιγμη που δεν υπηρξαν αποδειξεις αλλα μια μονο μαρτυρια μεχρι εκεινο το σημειο, δεν μπορει να κολλησει καποιος την ταμπελα του fake στον τιτλο γιατι στην περιπτωση που η μαρτυρια ηταν ψευδης (δεν λεω οτι ισχυει κατι τετοιο εδω) αυτοματως θα μπορουσε καποιος απο το καταστημα να κατηγορησει αυτον που εβαλε την ταμπελα fake χωρις να το εχει ελεγξει. ΥΓ. Το οτι προηγουμενως εγραφε xiaomi, ενω πλεον οχι, συζητηθηκε στην πορεια.
newtech Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μα ισα ισα που με την αφαιρεση του link της παραγγελιας προστατευτηκε ο κοσμος και δεν επεσε στην παγιδα και καποιος αλλος. Απο τη στιγμη που δεν υπηρξαν αποδειξεις αλλα μια μονο μαρτυρια μεχρι εκεινο το σημειο, δεν μπορει να κολλησει καποιος την ταμπελα του fake στον τιτλο γιατι στην περιπτωση που η μαρτυρια ηταν ψευδης (δεν λεω οτι ισχυει κατι τετοιο εδω) αυτοματως θα μπορουσε καποιος απο το καταστημα να κατηγορησει αυτον που εβαλε την ταμπελα fake χωρις να το εχει ελεγξει. ΥΓ. Το οτι προηγουμενως εγραφε xiaomi, ενω πλεον οχι, συζητηθηκε στην πορεια. Το θεμα ειναι οτι ο τιτλος εγραφε xiaomi φιλε μου και οταν μπήκα εγω στο σιτε μονο xiaomi δεν εγραφε. Αρα ή FAKE XIAOMI επρεπε να αναφερει ή OEM POWERBANK. Το κακο ειναι οτι ουτε το ενα γραφει ουτε το αλλο Εχει φατσα καρτα ενα powerbank xiaomi που ειναι τελικα fake! Πάντως για οσους δεν ξερουν.. καλυτερα Original OEM παρα FAKE xiaomi (ή οποιοδήποτε) 2
karembe78 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω τους το εστειλα πισω σημερα.στην αρχη μου λεει γιατι να το επιστρεψεις δεν φορτιζει;πηγε να το παιξει λαγος αλλα τελικα το δεχτηκε και.περιμενω επιστροφη των χρηματων..απαράδεκτοι παντως
obi Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Εγω τους το εστειλα πισω σημερα.στην αρχη μου λεει γιατι να το επιστρεψεις δεν φορτιζει;πηγε να το παιξει λαγος αλλα τελικα το δεχτηκε και.περιμενω επιστροφη των χρηματων..απαράδεκτοι παντως Για να σε προστατέψει το έκανε, επειδή πρόλαβες την 'προσφορά'. Ε ρε καταγγελίες που θέλουνε ορισμένοι. Δεν είναι δυνατό να λειτουργεί έτσι το εμπόριο. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να μάθουν τους κανόνες. Αλήθεια η Xiaomi στην Ελλάδα έχει νομικό ή νόμιμο εκπρόσωπο; 1
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Επιστρέψτε τα μαζικά!!! Είναι η κοροιδία το θέμα και αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα