Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Εχω παντα το πορτοφολι στην κολοτσεπη μου, αλλα προσπαθω να εχω παντελονια με κουμπια και οπου ειμαι με πολυ κοσμο μαζεμενο παω τοιχο τοιχο.

Δεν ειναι και το καλυτερο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω που αλλου να το βαλω.

Ζω για την στιγμη που η Ελλαδαρα θα εκδωσει κανονικες ταυτοτητες σε μεγεθος πιστωτικης καρτας οπως ο υπολοιπος κοσμος και οχι τις γκουμουτσες που εχουμε τωρα.

YΓ. Η μηπως εχουνε ηδη κυκλοφορησει και κοιμαμαι; Ξερει κανενας;

Δημοσ.

Κλειδια-ακουστικα.Το πορτοφολι οπως και να'ναι η θα το βαλω στου μπουφαν με το φερμουαρ τωρα το χειμωνα, η στη μπροστινη.

Δημοσ.

Εχω παντα το πορτοφολι στην κολοτσεπη μου, αλλα προσπαθω να εχω παντελονια με κουμπια και οπου ειμαι με πολυ κοσμο μαζεμενο παω τοιχο τοιχο.
  Δεν ειναι και το καλυτερο, αλλα δεν μπορω να σκεφτω που αλλου να το βαλω.

Ζω για την στιγμη που η Ελλαδαρα θα εκδωσει κανονικες ταυτοτητες σε μεγεθος πιστωτικης καρτας οπως ο υπολοιπος κοσμος και οχι τις γκουμουτσες που εχουμε τωρα.

YΓ. Η μηπως εχουνε ηδη κυκλοφορησει και κοιμαμαι; Ξερει κανενας;

Ναι σιγα. Οσες φορες εχω ρωτησει, παντα λενε "απο του χρονου". Ακομα τις κουμουτσες βγαζουν. Που χωρανε μονο σε γυναικεια πορτοφολια. Εγω τη δικια μου την εχω κανει καμπυλωτη πλεον γιατι δεν χωρουσε στο πορτοφολι μου. Απο τοτε που εβγαλα διπλωμα δεν ξαναασχοληθηκα να κουβαλησω την ταυτοτητα.

Μεγαλες ταυτοτητες ειχε και η Γερμανια ωστοσο χωρουσαν στα πορτοφολια γιατι δεν ηταν μακροστενες. Τωρα κι αυτοι τις εκαναν σε μεγεθος πιστωτικης.

Παλι καλα που εφτιαξαν τα διπλωματα  B)  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...