sargus Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδιά μια ερώτηση: Γιατί κουβαλάτε πολλοί από εσάς χαρτομάντηλα; Τι τα κάνετε;
Flaoutistas Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδιά μια ερώτηση: Γιατί κουβαλάτε πολλοί από εσάς χαρτομάντηλα; Τι τα κάνετε; origami
Ghost_Rider Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 sargus, on 01 May 2015 - 8:49 PM, said: Παιδιά μια ερώτηση: Γιατί κουβαλάτε πολλοί από εσάς χαρτομάντηλα; Τι τα κάνετε; Ελπιζω να αστειεύεσαι προφανως...μονο σαν αστειο εκλαμβάνω αυτό που ποσταρες
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδιά μια ερώτηση: Γιατί κουβαλάτε πολλοί από εσάς χαρτομάντηλα; Τι τα κάνετε; Τόσο περίεργο το βρίσκεις;
Pa0ki Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πίσω δεξιά το πορτοφόλι μου πάντα Επαρχία μένω και είναι χαλαρά τα πράγματα Μόνο Αθήνα όταν κατεβαίνω το βάζω μπροστά αριστερά(επειδή δεν κουβαλάω κλειδιά)
sargus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τόσο περίεργο το βρίσκεις; Ναι. Δεν το έχω ξαναδεί. Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ελπιζω να αστειεύεσαι προφανως...μονο σαν αστειο εκλαμβάνω αυτό που ποσταρεςΓιατι; Δε μου απάντησες όμως.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ναι. Δεν το έχω ξαναδεί. Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Γιατι; Δε μου απάντησες όμως. Να έχεις ένα κομμάτι χαρτί πάνω σου, για τα χέρια σου, για τη μύτη σου, γενικά είναι χρήσιμο (δεν κουβαλάω πάντα μαζί μου αλλά δεν το βλέπω και περίεργο! ) 2
Ghost_Rider Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 sargus, on 02 May 2015 - 12:17 PM, said: Ναι. Δεν το έχω ξαναδεί. Δεν καταλαβαίνω το λόγο. Γιατι; Δε μου απάντησες όμως. Απαντησε ο φίλτατος Zio10 για εμε... Να έχεις ένα κομμάτι χαρτί πάνω σου, για τα χέρια σου, για τη μύτη σου, γενικά είναι χρήσιμο (δεν κουβαλάω πάντα μαζί μου αλλά δεν το βλέπω και περίεργο! ) 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εγω κρατάω πάντα υγρα μαντιλακια chamomile baby στο τσαντάκι μου
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εγω κρατάω πάντα υγρα μαντιλακια chamomile baby στο τσαντάκι μου Χρήσιμα κι αυτά. Γενικά αν έχεις τσαντάκι βολεύει να κουβαλάς αρκετά πράγματα
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οτι βαζετε πραγματα οκ, οτι καθεστε και πανω κιολας.....με ξεπερνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα