tony81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγώ κουβαλάω και λεφτά και καρτες όταν χρειάζονται στις πίσω τσέπες. Τι να πω δεν μ έχει τύχει ποτε να με κλέψουν αλλά παντα εχω τον νου μου κ πιστεύω να το καταλάβω (βλακεία το ξέρω και όταν με κλέψουν παλι στο ίδιο θέμα θα κλαίω) Μια φορά ξέχασα ανοιχτό το φερμουάρ της τσαντας σε κάποια φαση κοιταω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι... κοντεψα να λυποθημησω γτ μολις είχα πληρωθει...αλλά το είχα βάλει μπροστά
mentoras99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγώ κουβαλάω και λεφτά και καρτες όταν χρειάζονται στις πίσω τσέπες. Τι να πω δεν μ έχει τύχει ποτε να με κλέψουν αλλά παντα εχω τον νου μου κ πιστεύω να το καταλάβω (βλακεία το ξέρω και όταν με κλέψουν παλι στο ίδιο θέμα θα κλαίω) Μια φορά ξέχασα ανοιχτό το φερμουάρ της τσαντας σε κάποια φαση κοιταω και δεν βρίσκω το πορτοφόλι... κοντεψα να λυποθημησω γτ μολις είχα πληρωθει...αλλά το είχα βάλει μπροστά Τι καρτες; Δεν λυγιζουν;
tony81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ελάχιστα, αλλά κάτι πάσο και οδήγησης σιγά. Των τραπεζών ε αμα είναι τις βάζω απο την ανάποδη και ισιωνουν
mentoras99 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγω επειδη βαζω-αν και προβληματισμενος, τα ειπα στην αρχη- και καρτες πισω, εχω αγορασει αυτο εδω Προστατευει, αλλα και με αυτο, αν δεν ειμαι και καπως προσεκτικος, μπορει να δω μια ελαφρια(αλλα οχι καταστρεπτικη!) καμπυλοτητα στις καρτες. Ειναι οτι πιο compact μπορεσα να βρω.
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγώ βάζω πάντα το κινητό. Είναι η μόνη που βολεύει. αν βαλώ εγω το 6αρι θα δοκιμάσω το "will it bend?" Προσωπικά βάζω εισιτήρια και ψιλοκέρματα ή κανένα χαρτι (π.χ. λιστα σ/μ). Οτιδήποτε άλλο σε κάνει πιθανό θύμα κλοπης, απλα...
Liverpool89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μονο τα κλειδια αλλα ξεχναω και καθομαι πανω τους... Βλακεια κατι αλλο δ βαζω...
funbreaker Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 αν βαλώ εγω το 6αρι θα δοκιμάσω το "will it bend?" Προσωπικά βάζω εισιτήρια και ψιλοκέρματα ή κανένα χαρτι (π.χ. λιστα σ/μ). Οτιδήποτε άλλο σε κάνει πιθανό θύμα κλοπης, απλα... Εμένα είναι 5" αλλά και πάλι δεν εννοώ ότι κάθομαι κιόλας, μόνο στο περπάτημα.
Flaoutistas Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάποτε έβαζα το κινητό μου μέχρι που μια φορά όταν έκατσα και δε το έβγαλα ράγισε η οθόνη.. πλέον το πολύ πολύ να βάλη εισητήριο λεωφορείου και αυτό μετά τη λήξη του
arc Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ράψε ένα τσεπάκι στο εσώρουχο και βάλε εκεί την χρεωστική. Δε θα στην κλέψει κανείς Ολα τα σημαντικα μαζι, ε? Αφου ολα τα σημαντικά ειναι χαμηλά, εκεί ψηλά στον εγκέφαλο ... κενό;
giorgosbretos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κλειδιά σπάνια όταν είναι στενό το τζιν και πορτοφόλι μόνο όταν κάθομαι και δεν υπάρχει φόβος κλεψιματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα