justmike Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 εχω λοιπον αυτη τη καμερα. μια χαρα περναω τις (ακριβες) κασετες μου στο pc. το αναποδο γινεται?
Dark_son20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 merikes kameres ipostirizoun eggrafi apo line-in pou exoun...afto prepei na to deis sto manual tis...an ginete meso tv-out mporeis na to kaneis...
OXTROS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Pws tis -pernas- me DV format ? Apo oti 8ymame h 22 exei DV-in opote me to katalhlo Software Nai mporeis na kaneis kai to antistrofo!!!
justmike Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 κοιτα απο tv out γινεται αλλα δε θελω να χασω ποιοτητα. βασικα το θελω για να κανω μονταζ. δηλαδη εχω μια κασετα γεματη αλλα η μιση ωρα ειναι βλακειες. την περναω ολη στο pc, με το pinnacle studio την κοβω και την ραβω και μετα θελω να τη ξαναπερασω σε κασετα. οταν βαζω το καλωδιο λεει dv in πανω στην οθονη της καμερας αλλα δεν εχω επιλογη να γραψω. το βιβλιαρακι δεν λεει τιποτα για το πως γραφεις απο dv in. απο την αλλη ομως ποιος ο λογος να λεει dv in αμα ειναι μονο dv out; λογικα θα γραφει κιολας. λεμε τωρα....
justmike Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 ο οχτρος εχει δικιο. το καταλληλο προγραμμα ειναι ειναι το pinnacle studio που εχει make tape. αρχιζει και γραφει και σταματαει μονο του την καμερα και τα κλασσικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.