Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 gtx 970 gigabyte G1 εχω δει ελαχιστα παραπανω αν οχι μηδενικα...
vagos456 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Περίμενε για amd. Τώρα θα βγούνε... Τα 4gb δεν φτάνουν. Στο Gta v τα 4gb τα πιάνει για πλάκα...
conkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδεια θελω να κανς αναβαθμιση στην καρτα γραφικων και βλεπω τιμες ελλαδας πραγματικα απλησιαστες GTX 960 300-350 euro εκανα μια βολτα στα μαγαζια της ευρωπης και βλεπω διαφορες τιμων 100 ευρω... θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει παρε απο εξω καλο καταστημα αξιοπιστο τι γινεται με εγγυησε αν εχει φορους και οτι αλλο εχω ξεχασει να γραψω εδω.. η 960 κανει 210 ευρω με τα 2 γιγα και 270 με τα 4 (<-δεν εχουν νοημα τα 4 γιγα... θα ξεμεινεις απο GPU πριν φτασεις να τα χρησιμοποιησεις....) απο φορους αν ειναι ευρωπαικο δεν πληρωνεις λογικα , πρεπει να ειναι στην τιμη. Αν ειναι αμερικανικο 23 %ΦΠΑ + 7(<-νομιζω)% για δασμους
fallen4ngel Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Απο Ευρώπη δεν έχεις θέμα με φόρους κτλπ άσε που πληρώνεις πχ 19% στην Γερμανία. Έχω κάνει αρκετές αγορές και δεν είχα ποτέ θέμα, ειδικά με την εγγύηση σε 780ti που χρειάστηκε να στείλω έγιναν όλα σε 10 μέρες το πολύ χωρίς να βγω απο το σπίτι και 0 χρέωση. Δεν υπάρχει αυτό πουθενά στην Ελλάδα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα