Theofilos.Bos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Don't do it Fedon! Ποιοτικά δεν ξέρω κατά πόσο ξεπερνάει το super-duper-ultra ποιοτικό 1+1 αλλά σε θέμα υποστήριξης από την κοινότητα και γενικώς software ποιότητα δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση. Έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα vfm της περασμένης χρονιάς (ειδικά αν το αγόρασες σε τιμή πριν από την ανατίμηση αν και δεν νομίζω μιας και γράφεις ο,τι το πήρες πριν 2 μέρες) και θες να το πουλήσεις για το m8? Κατά τα άλλα η τιμή του m8 είναι καλούτσικη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. (Don't do it Fedon) Xxaxaxaxaxaxaxxaxaxa Καταρχήν σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Στα των κινητών: Το 1+1 το πήρα 330 ευρώ τελική τιμή, σφραγισμένο-ευρωπαϊκό-64gb (τίμια τιμή θεωρώ). Από ποιότητα καλό μου φαίνεται στο χέρι, όσον αφορά το software δεν έχω προλάβει να το χρησιμοποιήσω καθόλου. Το Μ8 όπως και το iphone 5s τα έχω ερωτευτεί λόγω εμφάνισης (ασχολίαστο παρακαλώ ). Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το xiaomi mi3 και το έδωσα για να πάρω το 1+1 μιας και οι παραπάνω αγάπες ξεφεύγανε σε τιμή για κινητό (εγώ προσωπικά για κινητό μέχρι 350 ευρώ θα έδινα). Όσον αφορά την υποστήριξη του Μ8 δεν ήξερα ότι είναι τόσο χάλια και με έχεις προβληματίσει. Η προσφορά υπάρχει πριν από το Πάσχα και όντως ισχύει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου απόθεμα, δεν υπήρχε από τότε. Από ότι μου είπαν (μια που έχω ρωτήσει αρκετά καταστήματα) δεν ξέρουν ΑΝ και ΠΟΤΕ θα έχουν καινούριες παραλαβές. Όταν η προσφορά βγήκε το φτηνότερο ήταν γύρω στα 430 περίπου, αλλά και πάλι αξίζει έτσι. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ παραεισαγωγής και τέτοια περίπτωσης. Αν βρει κάποιος κατάστημα που να το έχει ας ενημέρωσει, αλλά δεν νομίζω να βρεθεί. Το κινητό είναι καταπληκτικό πάντως. Εγώ που ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο εκτός και αν η κοπελίτσα ήταν αδιάβαστη. Θα πάω αύριο πάλι να ρωτήσω και αν υπάρχει διαθέσιμο θα σας ενημερώσω!!
mpokwsths Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σιγά την προσφορά. Γιατί να μην προτιμήσω ένα τέτοιο ας πούμε: http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Είναι ΚΑΙ εξίσου ποιοτικό και με αλουμινένιο πλαίσιο.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μιας και με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο και δεν προλαβαινω δυστηχως να ρωτησω στην κοντινη Vodafone αν τυχει καποιος και βρει για Αθηνα διαθεσιμα ας ενημερωσει
Q-Taxys Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Don't do it Fedon! Ποιοτικά δεν ξέρω κατά πόσο ξεπερνάει το super-duper-ultra ποιοτικό 1+1 αλλά σε θέμα υποστήριξης από την κοινότητα και γενικώς software ποιότητα δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση. Έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα vfm της περασμένης χρονιάς (ειδικά αν το αγόρασες σε τιμή πριν από την ανατίμηση αν και δεν νομίζω μιας και γράφεις ο,τι το πήρες πριν 2 μέρες) και θες να το πουλήσεις για το m8? Κατά τα άλλα η τιμή του m8 είναι καλούτσικη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ποιοτικά είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Android (το 2014), υποστήριξη από κοινότητα δεν είναι αναγκαία. Το Sense είναι απροβλημάτιστο και δεν λαγκάρει πουθενά. Οι περισσότεροι χρήστες One δεν ασχολούνται με αυτό. Σιγά την προσφορά. Γιατί να μην προτιμήσω ένα τέτοιο ας πούμε: http://www.skroutz.gr/s/5578987/Motorola-Moto-X-2nd-Gen-16GB.html Είναι ΚΑΙ εξίσου ποιοτικό και με αλουμινένιο πλαίσιο. Είναι καλό το Moto X, αλλά μια που ρωτάς ποιοτικά δεν είναι εξίσου καλό για μένα και χάνει σε οθόνη, μπαταρία, SD (αν δεν κάνω λάθος δεν έχει), ηχεία. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει vanilla android τότε το Moto X είναι καλύτερη λύση. Πάντως νομίζω η συζήτηση γίνεται τζάμπα. Είναι καιρό που δεν υπάρχει απόθεμα. Αν πάρει κάποιος ας ενημερώσει.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η προσφορα του Μ8 ισχυει απο 20 Μαρτιου περιπου....εγω προλαβα (αφου πηρα τηλεφωνο στα μισα καταστηματα πανελληνιως της Voda) μετα κοπων και βασανων και βρηκα ενα κομματι τοτε......η διαθεσιμοτητα ηταν ανυπαρκτη....τωρα αν ξαναστοκαρανε δεν ξερω μπορει!!! Απο 20 Μαρτιου και δεν υπαρχει πουθενα ουτε θεμα ανεβασμενο ουτε καν στο Site???Οχι οτι μου κανει εντυπωση μιας και μιλαμε για Vodafone αλλα ειναι λιγο περιεργο. Θα δω μπας και περασω αυριο απο καποιο καταστημα Vodafone στο δρομο να ρωτησω μπας και ... 1
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Απο 20 Μαρτιου και δεν υπαρχει πουθενα ουτε θεμα ανεβασμενο ουτε καν στο Site???Οχι οτι μου κανει εντυπωση μιας και μιλαμε για Vodafone αλλα ειναι λιγο περιεργο. Θα δω μπας και περασω αυριο απο καποιο καταστημα Vodafone στο δρομο να ρωτησω μπας και ... M.Εβδομάδα το είχε αναφέρει κάποιος στο θέμα της προσφοράς του LG G3. Ανάφερε όμως για πολύ περιορισμένα κομμάτια και γι αυτό δεν βγήκε πιό έντονα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 M.Εβδομάδα το είχε αναφέρει κάποιος στο θέμα της προσφοράς του LG G3. Ανάφερε όμως για πολύ περιορισμένα κομμάτια και γι αυτό δεν βγήκε πιό έντονα. Θέμα θα έπρεπε να ειχε ανοίξει για να φανεί. Μέσα σε άλλη προσφορά και οφτοπικ είναι μια αναφορά άλλης προσφοράς αλλα και χάνεται.
andreas84gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Παιδια εγω πριν λιγο που μιλησα με vodafone Πατρας δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε για δειγμα το m8. 1
fonzi Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 αν συνδυαστεί και με το -10% φοιτητικό είναι ζάχαρη ! To -10% φοιτητικό μόνο σε ιδιόκτητο κατάστημα; Πως βρίσκουμε τη λίστα με τα ιδιόκτητα;
solton57010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Vodafone νεα σμυρνης μου ειπαν οτι μπορουν να μου το παραγγειλουν και παραδοση σε 5 μερες.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Vodafone Ηλιουπολης που ρωτησα επισης δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα