Theofilos.Bos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σήμερα πήγα στην vodafone της περιοχής μου και είδα ότι έχουν σε προσφορά το HTC M8 στα 359 ευρώ. Ρώτησα για διαθεσιμότητα και μου ανέφεραν ότι υπάρχει. Σημείωση ότι στα skroutzομαγαζα το συγκεκριμένο κινητό ξεκινάει από 400ΕΥΡΏ!
AntiCambeR Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Επειδη τα χρηματα ειναι πολλα θα επρεπε να υπηρχε και καλο service.Αφου δεν υπαρχει και ειναι τζοκερ εχει το ρισκο του. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εβαλα την τιμη στον τιτλο. Στο site τους παντως δεν εχουν κανενα htc παρα μονο το desire510.
Thrylos7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 επισης να μην ειχε αυτην την αθλια ultrapixel camera....Σαν σασι παντως ειναι οτι πιο ποιοτικο υπαρχει
Theofilos.Bos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ξέρω το τσέκαρα και εγώ το site τους.Στο κατάστημα που πήγα, είδα την προσφορά και όταν ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο. Σημείωση: πριν από δύο μέρες πήρα το oneplus και πήγα σήμερα στη vodafone να μετατρέψω την κάρτα sim από κανονική σε micro και έσκασα από το κακό μου που είδα την προσφορά.Πάντα ήθελα να πάρω το Μ8 αλλά έλεγα 410 ευρώ είναι πολλάΤώρα λέω πως θα πουλήσω το one για να πάρω το Μ8
Themos3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ξέρω το τσέκαρα και εγώ το site τους. Στο κατάστημα που πήγα, είδα την προσφορά και όταν ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο. Σημείωση: πριν από δύο μέρες πήρα το oneplus και πήγα σήμερα στη vodafone να μετατρέψω την κάρτα sim από κανονική σε micro και έσκασα από το κακό μου που είδα την προσφορά.Πάντα ήθελα να πάρω το Μ8 αλλά έλεγα 410 ευρώ είναι πολλά Τώρα λέω πως θα πουλήσω το one για να πάρω το Μ8 Παντως τα 400 του σκρουτζ απο τα 360 της Voda(αν ισχυει η προσφορα και σε οσα καταστηματα ισχυει και αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι προς το παρον εχουμε μονο μια ανεπιβεβαιωτη μαρτυρια) ειναι 10% ... δεν ειναι να τρελενεσαι κιολας.... Btw σε ποιο καταστημα Vodafone το ειδες? YΓ. Πηρα τηλ σε 2 καταστηματα στην Θεσσαλονικη, μου ειπαν οτι ισχυει ... φυσικα δεν ειχαν διαθεσιμοτητα....
Theofilos.Bos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παντως τα 400 του σκρουτζ απο τα 360 της Voda(αν ισχυει η προσφορα και σε οσα καταστηματα ισχυει και αν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι προς το παρον εχουμε μονο μια ανεπιβεβαιωτη μαρτυρια) ειναι 10% ... δεν ειναι να τρελενεσαι κιολας.... Btw σε ποιο καταστημα Vodafone το ειδες? YΓ. Πηρα τηλ σε 2 καταστηματα στην Θεσσαλονικη, μου ειπαν οτι ισχυει ... φυσικα δεν ειχαν διαθεσιμοτητα.... Στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης Αττικής. Όσον αφορά την τιμή μου σκέψου ότι μιλάμε για "ελληνικό" κινητό!
Themos3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης Αττικής. Όσον αφορά την τιμή μου σκέψου ότι μιλάμε για "ελληνικό" κινητό! Και τι παραπανω σου προσφερει το "ελληνικό" πιστεύεις? Οπως ειπωθηκε και παραπανω με το service της HTC(βλεπε Arvato) ειτε "Ελληνικο" ειναι είτε απο την Μοζαμβικη κανε το σταυρό σου να μη παθει τιποτα.
runner69 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Και τι παραπανω σου προσφερει το "ελληνικό" πιστεύεις? Οπως ειπωθηκε και παραπανω με το service της HTC(βλεπε Arvato) ειτε "Ελληνικο" ειναι είτε απο την Μοζαμβικη κανε το σταυρό σου να μη παθει τιποτα. Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να σου συμπεριφερθουν οπως πρεπει οταν το κινητο εχει περασει απο αυτους γιατι τους εχεις ακουμπησει και την προμηθεια παρα οταν ειναι "ευρωπαϊκο". Συνεπως δεν ειναι μονο το 10% στην τιμη.
Q-Taxys Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η προσφορά υπάρχει πριν από το Πάσχα και όντως ισχύει. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου απόθεμα, δεν υπήρχε από τότε. Από ότι μου είπαν (μια που έχω ρωτήσει αρκετά καταστήματα) δεν ξέρουν ΑΝ και ΠΟΤΕ θα έχουν καινούριες παραλαβές. Όταν η προσφορά βγήκε το φτηνότερο ήταν γύρω στα 430 περίπου, αλλά και πάλι αξίζει έτσι. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ παραεισαγωγής και τέτοια περίπτωσης. Αν βρει κάποιος κατάστημα που να το έχει ας ενημέρωσει, αλλά δεν νομίζω να βρεθεί. Το κινητό είναι καταπληκτικό πάντως.
morfeas-dsl- Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εβαλα την τιμη στον τιτλο. Στο site τους παντως δεν εχουν κανενα htc παρα μονο το desire510. εχω παει εδω και 12 μερες και το εχω ζητησει απο καταστημα και πηρα την απαντηση οτι δεν υπαρχει πλεον 1
Red21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η προσφορα του Μ8 ισχυει απο 20 Μαρτιου περιπου....εγω προλαβα (αφου πηρα τηλεφωνο στα μισα καταστηματα πανελληνιως της Voda) μετα κοπων και βασανων και βρηκα ενα κομματι τοτε......η διαθεσιμοτητα ηταν ανυπαρκτη....τωρα αν ξαναστοκαρανε δεν ξερω μπορει!!!
Questioner Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το ξέρω το τσέκαρα και εγώ το site τους. Στο κατάστημα που πήγα, είδα την προσφορά και όταν ρώτησα μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο. Σημείωση: πριν από δύο μέρες πήρα το oneplus και πήγα σήμερα στη vodafone να μετατρέψω την κάρτα sim από κανονική σε micro και έσκασα από το κακό μου που είδα την προσφορά.Πάντα ήθελα να πάρω το Μ8 αλλά έλεγα 410 ευρώ είναι πολλά Τώρα λέω πως θα πουλήσω το one για να πάρω το Μ8 Don't do it Fedon! Ποιοτικά δεν ξέρω κατά πόσο ξεπερνάει το super-duper-ultra ποιοτικό 1+1 αλλά σε θέμα υποστήριξης από την κοινότητα και γενικώς software ποιότητα δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση. Έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα vfm της περασμένης χρονιάς (ειδικά αν το αγόρασες σε τιμή πριν από την ανατίμηση αν και δεν νομίζω μιας και γράφεις ο,τι το πήρες πριν 2 μέρες) και θες να το πουλήσεις για το m8? Κατά τα άλλα η τιμή του m8 είναι καλούτσικη αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
someone- Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αν συνδυαστεί και με το -10% φοιτητικό είναι ζάχαρη !
Red21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αν συνδυαστεί και με το -10% φοιτητικό είναι ζάχαρη ! Aν το βρεις πουθενα ναι!! Γιατι οπως γραφω και παραπανω....δεν υπηρχε καθολου αποθεμα (1-2 κομματια σε ολη την Ελλαδα) οταν το πηρα πριν 1 μηνα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα