Gryzor Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλημέρα άπαντες! Πρόκειται να πάω στη Wind και αναρωτιέμαι για το τί εξοπλισμό να αγοράσω μια που απ'ό,τι διαβάζω το ZTE H168N που δίνουν, δεν... Οι ανάγκες μου νομίζω καλύπτονται λίγο πολύ απ'όλους πλέον - Gb ethernet, n, και τέτοια φαίνονται να είναι στάνταρ. Το μόνο που θα επιθυμούσα επιπλέον (χωρίς να είναι deal killer) είναι η δυνατότητα για custom firmware. Κοιτάζοντας στο skroutz (https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=vdsl+modem+router&order_dir=asc&page=1) έχουμε πρώτο-πρώτο το TP-LINK TD-W9980. Από πείρα που έχω με TP-Link είναι φτηνά και αξιόπιστα χωρίς να είναι κάτι το ιδαίτερο. Μετά από αυτό υπάρχουν Draytek, και Zyxel για τα οποία δεν έχω και την καλύτερη άποψη (μπορεί να κάνω λάθος), Fritz! τα οποία τα σιχαίνομαι από παλιότερα και Netsys για τα οποία δεν γνωρίζω τίποτα. Α, υπάρχει και το Asus DSL-N66U. Καμμία πρόταση; Υποθέτω μπορώ να διαθέσω μέχρι €150... Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 σαν πρωτη λυση θα παιρνα το draytek vigor 2760 delight.δεν παιρνει custom βεβαια αλλα εχει πολλα πραγματακια. δευτερη λυση zyxel,tp link 9980 και fritz επισης.τα asus δινουν πολλα πραγματα πανω οπως τα tp link και σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω να σου πω κατι παραπανω για το καλο ειναι το Modem και γενικα ποσο καλα παιζει. τα draytek θεωρουνται τοπ και ακριβα οπως και τα fritz.σε πολλες εταιρειες αντι για cisco που οκ ειναι πολυ ακριβα και μπορει να μην εχει καποιος λογο να παρει διοτι ειναι και cli εκει θα δεις draytek.
Gryzor Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χμμμ, ευχαριστώ για την απάντηση! Draytek, ε; Τα specs φαίνονται καλά, πάω να διαβάσω reviews Διάβαζα πάντως για το Asus DSL-N66U και φαίνεται κι αυτό καλό...
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οπως εγραψα και σε αλλο θεμα τουλαχιστον στο ινσομνια δεν θα βρεις feedback για asus.τα draytek γενικα ναι θα βρεις αρκετα σχολια εδω μεσα και δεν ακους παραπονα.και γενικα εκει εξω παιζουν παρα πολυ draytek σε μικρες εταιρειες κτλ.απλα ναι ειναι λιγο ακριβα.
Gryzor Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 οπως εγραψα και σε αλλο θεμα τουλαχιστον στο ινσομνια δεν θα βρεις feedback για asus.τα draytek γενικα ναι θα βρεις αρκετα σχολια εδω μεσα και δεν ακους παραπονα.και γενικα εκει εξω παιζουν παρα πολυ draytek σε μικρες εταιρειες κτλ.απλα ναι ειναι λιγο ακριβα. Σ'ευχαριστώ πολύ. Να πω πως φίλος ο οποίος έχει μερικά Asus στο γραφείο (αυτό που ανέφερα) μου τα συνέστησε ανεπιφύλακτα...
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 να κανω μια ερωτηση κ εγω... ενα vdsl modem θα παιξει σε adsl2+ γραμμη? σαν adsl2+ παντα.. απλα ρωταω για να το αγορασω για , future proof χρηση.
Gryzor Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 να κανω μια ερωτηση κ εγω... ενα vdsl modem θα παιξει σε adsl2+ γραμμη? σαν adsl2+ παντα.. απλα ρωταω για να το αγορασω για , future proof χρηση. Απ'ό,τι έχω καταλάβει ναι μεν αλλά. Δηλαδή, το VDSL δεν είναι backwards compatible με το ADSL(2) όπως ας πούμε το USB3/2. Αλλά, υπάρχουν ρουτεράκια που υποστηρίζουν και τα δύο, οπότε κοίτα τα specs του μοντέλου που θες. Π.χ. Το Asus που αναφέρω πιο πάνω υποστηρίζει και τα δύο.
jimmyl Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ZXDSL 931VII ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ADSL2/VDSL ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ , ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ , ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ADSL ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΑ
Gryzor Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 παιζει να παμε max 60 ευρο σε καποιο? 60? Πολύ χλωμό ακόμα το βλέπω...
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 να κανω μια ερωτηση κ εγω... ενα vdsl modem θα παιξει σε adsl2+ γραμμη? σαν adsl2+ παντα.. απλα ρωταω για να το αγορασω για , future proof χρηση. τα περισσοτερα παιζουν και τα 2.οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.το αναφερουν αλλα καλο ειναι να το κοιτας παντα απο το official site της εταιρειας. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ZXDSL 931VII ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ADSL2/VDSL ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ , ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ , ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ADSL ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΑ προσωπικα δεν θα εδινα ουτε 20 ευρω για να παρω zte. παιζει να παμε max 60 ευρο σε καποιο? tp link 9980 με λιγα λεφτα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα