johnnie1983 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα επισκευασμενο το Ζ2 μου με ένα χαρτί που έλεγε τι έχουν αλλάξει.Άλλαξαν μέχρι και μπαταρία και κάτι άλλα που δεν πολυκαταλαβα τι είναι.Έχουν κάνει και ενημέρωση του android στην τελευταία έκδοση αλλά μου φαίνεται ότι βάλανε ιταλική ρομ γιατί έχει προεγκατεστημενες κάποιες εφαρμογές της ΤΙΜ και του ΑΜΑΖΟΝ που πριν δεν τις είχα.Ίσως να ναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται σαν να τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία τώρα. Δυστυχώς το tempered glass όταν πήγα να το επανατοποθετησω πήρε πολύ σκόνη από κάτω και δεν φαίνεται ωραίο.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα επισκευασμενο το Ζ2 μου με ένα χαρτί που έλεγε τι έχουν αλλάξει.Άλλαξαν μέχρι και μπαταρία και κάτι άλλα που δεν πολυκαταλαβα τι είναι.Έχουν κάνει και ενημέρωση του android στην τελευταία έκδοση αλλά μου φαίνεται ότι βάλανε ιταλική ρομ γιατί έχει προεγκατεστημενες κάποιες εφαρμογές της ΤΙΜ και του ΑΜΑΖΟΝ που πριν δεν τις είχα.Ίσως να ναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται σαν να τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία τώρα. Δυστυχώς το tempered glass όταν πήγα να το επανατοποθετησω πήρε πολύ σκόνη από κάτω και δεν φαίνεται ωραίο. Βγάλε το προσεκτικά και κάνε αυτό που πρότεινε ένα παιδί από εδώ μέσα, πλύνε το γυαλί με υγρό πιάτων και κοίτα να μην αφήσει εκείνα τα άσπρα σημάδια Όταν στεγνώσει, μετά τυλίξτε το σε σελοφάν, εκείνο που έχουν οι γυναίκες στην κουζίνα και Δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει.Μετά το κολλάς πεντακάθαρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα