Προς το περιεχόμενο

1 din car audio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον θελω να παρω καποια οικονομικη οηγη για το αυτοκινητο 1din η οποια να εχει aux,usb.Έχετε να προτείνετε κατι με κοστος κατω απο 100ε...Σκέφτομαι να παρω να εχει και bluetooth αλλα θα το χρησιμοποιώ οχι για κλήσεις κατα κύριο λογο να παιζω μουσικη απο το κινητο μου η το tablet μου.Αξιζει να παρω με bluetooth η ποιοτητα ηχου θα ειναι καλή η να προτιμήσω με Ενσύρματη συνδεση μέσο aux?Τι μαρκα να προτιμήσω?Καποιο μοντέλο?

Δημοσ.

Στα 100 αγοράζεις αρκετά καλό.

Τώρα για το Bluetooth δεν νομίζω ότι αξίζει αφού δεν το θες για κλήσεις.

Τσέκαρε pioneer alpine Sony. Οποίο σου κάνει είναι κομπλε στα λεφτά σου.

Δημοσ.

Τώρα για το Bluetooth δεν νομίζω ότι αξίζει αφού δεν το θες για κλήσεις.

Διαφωνώ απόλυτα! Το bluetooth είναι ότι πιο βολικό για να ακούς μουσική μέσα στο αμάξι, με το πλεονέκτημα ότι μπορείς να λαμβάνεις και τις κλήσεις σου ενώ οδηγείς. Από τότε που αγόρασα το δικό μου (ένα JVC στα 100€ περίπου), ζήτημα είναι να έχω χρησιμοποιήσει το miniJack ή το usb πάνω από 3 φορές.

Θέμα ποιότητας του ήχου δεν υπάρχει, καθώς είναι ψηφιακό σήμα (έστω και με συμπίεση) και δεν υφίσταται τις αλλοιώσεις του αναλογικού που περνάει μέσα από το καλώδιο του miniJack. Επίσης, η αναπαραγωγή μουσικής μέσω bluetooth καταπονεί λιγότερο τη μπαταρία του κινητού σου, καθώς δεν χρησιμοποιείται ο DAC της συσκευής σου (το τσιπάκι δλδ που μετατρέπει τον ψηφιακό ήχο πάλι σε αναλογικό) για να περαστεί ο ήχος στα ακουστικά-καλώδιό σου. Μιλάμε για αρκετή απόκλιση, δλδ μία ώρα αναπαραγωγής μουσικής μέσω minijack μπορεί να χάσεις 10-15% της φόρτισής σου, ενώ με το bluetooth μπορεί να είναι της τάξης 3-5%. Μιλάω εκ πείρας.

Δημοσ.

Δεν το θελει για κλησεις οπως ειπε.

το Usb το θεωρω μια χαρα παντως.

Τα BT μοντελα ειναι και πιο ακριβα απο τα απλα αυτος θα κρινει αν αξιζει.

Δημοσ.

Οχι δεν εχω σκοπο για ενισχυτή...απλα μπορει να βαλω ενα ζευγαρι καλύτερα ηχεια διαιρουμενα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...