Προς το περιεχόμενο

Compact μηχανή με μικρό κόστος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

 

Με αφορμή την προσφορά του MediaMarkt Link.png Site: CANON IXUS 162 , σκεπτόμουν αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση για τη συγκεκριμένη κατηγορία με κόστος κάτω των 80 ευρώ. Δεν χρειάζομαι wifi ή περίεργα έξτρα. Τα μόνα προαπαιτούμενα είναι να είναι εύχρηση, βολική, εύκολα μεταφέρσιμη, να είναι σχετικά γερή, και να έχει ανεκτή ποιότητα βίντεο και φωτογραφίας. Το βίντεο της IXUS 162 μου φάνηκε λίγο ασταθές, όπως επίσης και της 145 που είχε βγει παλιότερα σε προσφορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει ρε παιδιά, δε νομίζω ότι υπάρχει κινητό στην περιοχή των 80 άντε 100+ ευρώ με 20 MP και 8x zoom. Σίγουρα δεν βρίσκεις καμιά φοβερή μηχανή σε αυτά τα λεφτά, αλλά νομίζω ότι υπερβάλλετε.

 

Για να βρω αξιοπρεπή compact μηχανή πόσο πρέπει να φτάσω σε μπάτζετ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος σου είπε ότι θα δεις 20mp πραγματικά εδώ φακοί εκατοντάδων ευρώ δεν μπορούν να περάσουν τέτοια ανάλυση στους αισθητήρες. Δες τα samples των μηχανών που σου αρέσουν http://www.photographyblog.com και βγάλε συμπέρασμα με τα μάτια σου.

Ναι δεν υπάρχει κινητό των 100 αλλά εξαιτίας των κινητών δεν υπάρχει ουσιαστική αγορά για τους κατασκευαστές για να εξελίξουν κάμερες σε αυτή τη κατηγορία τιμής εξ ου και οι περισσότερες κάμερες που βλέπεις με χαμηλή τιμή είναι στάσιμες κάποια χρόνια τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά μετά από ψάξιμο, όντως θα συμφωνήσω. Πράγματι η συγκεκριμένη κατηγορία πλέον έχει χαθεί. Η ποιότητα εικόνας και βίντεο είναι χαμηλή και γενικά δεν αξίζει η επένδυση. Με παραπάνω χρήματα ίσως υπάρχουν πιο αξιοπρεπείς επιλογές. Οπότε μάλλον θα κάνω οικονομία μπας και μαζέψω τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...