Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !

Λοιπόν έχω ενα PC για gaming κυριως και για σερφαρισμα αλλα θέλω να το αναβαθμίσω!

Τα χαρακτηριστικά του ειναι :

- CPU : AMD Athlon II X4 740 3,2GHz

- MOBO : Asrock FM2A55M-DGS

- GPU : ASUS radeon HD7850-DC2-2GD5-V2 2GB

- Power : Force 600W PSU

- RAM : KINGSTON KHX1866C11D3P1K2/4G 4GB(2X2GB)

- HDD : Western Digital WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE

Το PC παιζει μια χαρα τα παιχνιδια που θελω και ειναι αρκετά γρηγορο απλα θα ηθελα μια αναβάθμιση στον επεξεργαστή να βάλω intel και ram 8GB αντι για 4GB.

Επίσης απο τα hardware που θα αντικαταστήσω θα ήθελα να χτίσω ενα νέο PC το οποίο θα το έχω μονιμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση για να βλέπω ταινίες να σερφάρω στο ιντερνετ κτλπ . Οπότε θα χρειαστεί να αγοράσω ενα κουτι και μια κάρτα γραφικών φθηνή που να έχει έξοδο HDMI για να συνδεεται με την TV. Σκληρο δίσκο έχω ενα παλιο οπότε δεν θα χρειαστεί . Απλά θελω να μου πείτε τις ιδέες σας .

Το budget μου ειναι γύρω στα 400-450euro !

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Κυρίως dota 2 , lol , dark soul 2 . Αλλα τώρα θέλω να παίξω dragon age III :-)

Το pc που εχω δεν εχει προβλημα απλα κολαει καποιες φορες (μπορει να ειναι και ιδεα μου). Λογο του επεξεργαστη ή της ram.

Δημοσ.

Για 4 gb ram θα αλλαξεις υπολογιστη? Με το pc της υπογραφης μου παιζω τα παιγνιδια που ανεφερες μια χαρα και χωρις προβληματα

Δημοσ.

Βασικα ξεκίνισα να φτιαξω εναν υπολογιστη για την τηλεοραση για ταινιες κτλπ ... αλλα μετα σκεφτηκα να αναβαθμισω το κυριο pc μου και να φτιαξω τον αλλο απο τα κομματια που θα αναβαθμισω .

Δημοσ.

Παρε 4gb ram για αρχη και βλεπεις. εαν σου κανει την δουλεια σου η οχι. Για τα παιχνιδια που παιζεις να ξες οτι οτι παραπανω και να παρεις ειναι υπερβολη

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω οτι είναι υπερβολή αλλα εχω υπολογίσει οτι για ενα PC που θέλω για την τηλεοραση θα μου κοστίσει 237ευρω . Όποτε αν δωσω γυρω στα 400 για να αναβαθμίσω το κυριο pc και να φτιαξω και αυτο της tv θα ειμαι κερδισμενος !

Δημοσ.

Παμε ακομα μια... Παρε 4gb ram που ετσι και αλιως θα σου χρειαστουν και δες εαν το pc σου σου κανει. Θελεις να το κανεις αυτο? γιατι pc για την τηλεοραση μπορεις να κανεις με 250 ευρω και με πολυ μικρο κουτι

Δημοσ.

Εγω θα εκανα αυτο στην θεση σου.

Πουλα cpu και αγορασε ενα APU φτηνο να κανεις δουλεια σου για την τηλεοραση.

ΚΡατα την καρτα γραγικων και παμε να σου βρουμε καινουργια κομματια για το νεο Pc σου.

Δημοσ.

Ουτε 50 δεν θα πιασει ο cpu, με 450 μπορεις να κανεις ενα πληρες συστημα και να σου μεινουν χρηματα για apu? Χειροτερο απο αυτο που εχει θα ειναι

Δημοσ.

Ουτε 50 δεν θα πιασει ο cpu, με 450 μπορεις να κανεις ενα πληρες συστημα και να σου μεινουν χρηματα για apu? Χειροτερο απο αυτο που εχει θα ειναι

δεν χρειαζεται παραπανω και αγοραζει κατι τετοιο πχ  http://www.skroutz.gr/s/4054327/AMD-A4-6300-Box.html

οποτε πανε και τα 450 σε νεο συστημα.

Δημοσ.

Ναι εαν κρατησει την καρτα του κατι μπορει να γινει.

με το budget που εχει δεν φτανει να παρει και καρτα τουλαχιστον τωρα.

ετσι και αλλιως αυτη η καρτα ειναι υπερβολη για ενα htpc

Δημοσ.

με το budget που εχει δεν φτανει να παρει και καρτα τουλαχιστον τωρα.

ετσι και αλλιως αυτη η καρτα ειναι υπερβολη για ενα htpc

Η σκεψη ηταν να κρατουσε την καρτα που εχει και να αγοραζε ακομα μια μικρη ισα ισα για να βγαζει εικονα. Η δικη μου σκεψη θα ηταν κατι σε am1 σε ενα πολυ μικρο κουτακι συνολο 300 max, και 4gb ram

+++++++

Για να παρει μια ιδεα απο mini atx case ας δει εδω τι του αρεσει

https://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=2362&catid=2278

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...