gfakas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλημέρα σας Ενδιαφέρομαι για νέα σύνδεση ADSL στη περιοχή Τρία Πεύκα - Μασταμπάς στο Ηράκλειο Κρήτης. Ενδιαφέρομαι για μόνο Internet και μάλλον τείνω προς 24Mps μιας και η διαφορά στα χρήματα δεν είναι μεγάλη. Τηλεφωνικές κλήσεις δεν θα κάνω Από γκάλοπ που έχω κάνει έχω καταλήξει σε δύο: ΟΤΕ Double play εώς 24 Mpbs, 250' Σταθερά & 30' Κινητά στα 27,90€ και τέλη ενεργοποίησης 36€ άπαξ (διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες) Fotrthnet Adsl 24 εώς 24 Mpbs μόνο Internet στα 17,90€ (προπληρωμή 180€/12μήνες=15€) και τέλη ενεργοποίησης στα 70€ άπαξ (διάρκεια συμβολαίου 24 μήνες). Y.Γ: Έχει λήξει και το συμβόλαιο στο κινητό (Cosmote) οπότε θα εξυπηρετούσε κάτι να τα συνδυάσω όλα, κινητό και internet. Στη Cosmote δίνουν ένα επιπλέον 15% (για αυτούς) αν τα συνδυάσεις. Το θέμα είναι ότι για κινητό (400' προς όλους, 300ΜΒ, 40sms+ δώρο 1 πάγιο) & internet στο σπίτι (εώς 24Mpbs 250' Σταθερά & 30' Κινητά) θα πηγαίνει στα 51,80€/ μήνα που θεωρώ ότι είναι πολλά....για αυτό τείνω προς Forthnet. Ποια η γνώμη σας; Δεκτές οποιεσδήποτε ενστάσεις και προτάσεις.
prekod Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Στη forthnet είναι κατά πολύ φθηνότερα και έχει 18μήνη δέσμευση http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694 . Σωστή η σκέψη σου
gfakas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κανείς από Ηράκλειο και να ξέρει τι γίνεται με τη περιοχή,δλδ αν πιάνει καλές ταχύτητες, σταθερότητα κλπ; Η Forthnet είναι αξιόπιστη γενικώς(νέες συνδέσεις,ταχύτητα, τεχνική υποστήριξη) και πιάνει όντως εώς 24Mbps (άντε τα μισά έστω); Επίσης τι συμβαίνει με τις δύο αυτές εταιρείες (ΟΤΕ & Forthnet) σε περίπτωση που θελήσω να σπάσω το συμβόλαιο (για διάφορους λόγους).Πρέπει να πληρώσω όλους τους μήνες ή υπάρχει κάποιο στάνταρ penalty; Αυτό που δε μου κάθεται καλά είναι τα τέλη σύνδεσης και για τις δύο εταιρείες, ΟΤΕ στα 36€ & Forthnet στα 70€!!!Έλεος!!!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα γλύτωνα. Υπάρχει κάποια γραμμή να καλέσω ώστε να το συζητήσω μαζί τους και να κερδίσω κάτι από αυτό; Για μενα θα έπρεπε να είναι δωρεάν στη τελική....συμβόλαιο κάνουμε και σου πληρώνω κάθε μήνα το αντίτιμο, εξοπλισμός & εργατικά έπρεπε να είναι δωρεάν... To Internet στην Ελλάδα είναι πανάκριβο χωρίς να δικαιολογείται αυτό το 2015... Κερατιατικα που κάποιους εξυπηρετεί...κράτος-εταιρείες κλπ. όλοι στο κόλπο Κανείς καμιά άποψη για αυτά τα λίγα;
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ή wind που κάνει και καλά πακέτα με συμβόλαιο στην Κινητή;
gfakas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 και γιατι οχi CYTA? Θα πήγαινα σε Cyta αλλά από όσο έχω μιλήσει με γειτονες-σπιτονοικοκύρη κλπ όλοι που είχαν κάτι άλλο εκτός Fothnet & OTE κατέληξαν αργά ή γρήγορα σε αυτές τις δύο λόγω τεχνικών προβλημάτων, πέσιμο γραμμής-κακή εξυπηρέτηση κλπ. Ή wind που κάνει και καλά πακέτα με συμβόλαιο στην Κινητή; Για τη Wind δε το συζητώ πάρα πολλοί που ξέρω 'ψάρωσαν' με τα καλά πακέτα Internet & Κινητό και δεν μπορούν με τπτ να τη ξεφορτωθούν μιας και έχουν απογοητευτεί. Κινητό είχα Vodafone, Wind και κατέληξα σε Cosmote γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Δε ξέρω όλα αυτά είναι εμπειρίες.... Μάλλον τείνω σε ανανέωση Cosmote στα 25 € (400' προς όλους, 40 sms, 300 MB) + δώρο ένα συμβόλαιο και νέα σύνδεση με Forthnet 15€ με προπληρωμή 180€ για 12 μήνες μόνο internet. Αλλά πάλι δε μου κάθονται καλά τα τέλη σύνδεσης και δυστυχώς τα 70€ δεν βλέπω να τα γλυτώνω. Ξέρει κανείς αν θελήσει κάποιος να σπάσει το συμβόλαιο για Internet ή Κινητό τι συνέπειες έχει; Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 και γιατι οχi CYTA? συν 2 ακομα ασχημα.το ενα ειναι οτι δινει voip .δεν ειναι ασχημο το voip σαν voip αλλα αμα πεσει ρευμα χανεις το τηλεφωνο. δευτερο κακο που αυτο ειναι το πιο μεγαλο.δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ γιατι δεν θα σου δωσουν τα στοιχεια του ρουτερ εκτος αν το πας με πλαγιο τροπο.οποτε υπο νορμαλ συνθηκες δεν μπορεις να βαλεις δικο σου ρουτερ.
aGka8l Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Cyta επαγγελματικό , 2 χρόνια δέσμευση , δωρεάν ενεργοποιηση k έως 24 mbps , Τώρα αμα δουλεύει η φορτθνετ γιατί ν μην δουλεύει κ η cyta? Αν είσαι σε onu οπου κ ν πας πέραν του ΟΤΕ θ χεις θεμα
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 απλα η cyta ειναι η βλακεια λιγο με το voip Και οτι δεν μπορεις να αλλαξεις router και να βαλεις δικο σου γιατι χανεις την τηλεφωνια.βεβαια αν μιλαμε για Professional Πακετο με παραπανω απο 1 καναλι φωνης τοτε και οι αλλοι παροχοι παιζουν με voip.εξαιρειται wind/ote που για 2 καναλια φωνης βαζουν Netmod.Hol,cyta ,forthnet παιζουν με voip απο καποια καναλια και μετα.
aGka8l Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 forthnet σιγουρα 2ο καναλι φωνής το δινει με VOIP , ΗΟL δεν ξέρω. Εγω προτεινα επαγγελματικο γιατι ειναι απλα φτηνότερο.Επειδη το κανε φιλος προσφατα μονο για ιντερνετ , αξιζει εχει απο 21ε στα 19ε αμα το κανεις για 2 χρονια και απο 60 δωρο τα Τελη και σε ενεργό και σε ανενεργο βρόγχο Τωρα οσο αφορά το ρουτερ της Cyta σε λιγα λεπτά τα χεις τα στοιχεια και σεταρεις ρουτερακι και μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 forthnet σιγουρα 2ο καναλι φωνής το δινει με VOIP , ΗΟL δεν ξέρω. Εγω προτεινα επαγγελματικο γιατι ειναι απλα φτηνότερο.Επειδη το κανε φιλος προσφατα μονο για ιντερνετ , αξιζει εχει απο 21ε στα 19ε αμα το κανεις για 2 χρονια και απο 60 δωρο τα Τελη και σε ενεργό και σε ανενεργο βρόγχο Τωρα οσο αφορά το ρουτερ της Cyta σε λιγα λεπτά τα χεις τα στοιχεια και σεταρεις ρουτερακι και μια χαρά. και η hol οσο ξερω ετσι το δινει πιο παλια εδινε one access Με bri και Fxs πανω.καλο ειναι βεβαια να εχει και tdm καποιος οχι μονο voip ωστε αν γινει κατι με το ρουτερ να κανει προωθηση στο tdm. ναι στης cyta οπως και σε αλλους παροχους αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να τα παρεις τα στοιχεια.απλα μιλαμε για ενα νορμαλ χρηστη που δεν θελει να μπει στον κοπο να σηκωσει τα στοιχεια και να τα σεταρει σε αλλο router.συν οτι αμα τα βαλεις αλλου μετα ξεχνας υποστηριξη για οτιδηποτε.οποτε δεν ειναι για ολους τους χρηστες αυτη η μεθοδος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα