corsair04 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλημέρα Ανοίγω θέμα σε αυτή την ενότητα γιατί πρόκειται για εργαλείο που έχει σχέση με Smartphone από της 16/01/2015 έκανα παραγγελία μια rsim από το eBay από έναν αξιόπιστο πωλητή έχω αγοράσει και άλλες φόρες και τα πράγματα είχαν έρθει κανονικά. Τώρα μου λέει πως μου έχει στείλει πάνω από τέσσερες rsim και καμιά δεν έχει έρθει ο ταχυδρόμος μου φέρνει κανονικά όλη την υπόλοιπη αλληλογραφία μου, ποτέ δεν έχει αργήσει πακέτο- γράμμα τόσο πολύ από Αγγλία . Μίλησα μαζί του και αρνείται να μου επιστρέψει τα χρήματα μου είναι λίγο πολύπλοκη η ιστορία επειδή δεν μπορούσα να αγοράσω το ίδιο προϊόν από τον ίδιο πωλητή δυο φόρες έτσι αναγκάστηκα και έκανα άλλο λογαριασμό και το αγόρασα από εκεί και ενώ περνούσε ο καιρός και μου έλεγε συνέχεια πως μου στέλνει τις rsim εγώ έκλεισα τον λογαριασμό (δεύτερο ) και το μόνο αποδεικτικό ότι τον έχω πληρώσει πλέον είναι από to PayPal , καμιά ιδέα κανείς τι μπορώ να κάνω είναι κοντά στα 30€. Αυτοί όταν στέλνουν κάτι δεν έχουν κάποιο παραστατικό ; Υ.Γ τουλάχιστον μου ξεκλείδωσε δωρεάν το κινητό η sprint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα