doc_2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εχω ενα κινητο με android 4.2.2. Γραφει μυνηματα μονο ως 70 χαρακτηρες. Υπαρχει καποια ρυθμιση να γραφει ως 160? Καταντησε πολυεξοδο το θεμα
Hlapatsas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κάπου στις ρυθμίσεις αναφέρει κάτι για unicode.. Τώρα να σου πω την αλήθεια για 4.2.2 δεν ξέρω αν ισχύει.
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ναι αν βρεις στις ρυθμισεις να κανεις την κωδικοποιηση unicode θα στρωσει, απλα θα στελνει μονο με κεφαλαια (οπως τοσα χρονια πριν τα smartphones αλλωστε) Αν δεν εχει τετοια ρυθμιση θα πρεπει να χρησιμοποιησεις αλλη εφαρμογη για SMS (πχ GoSMS pro) το οποιο επειδη εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω δε μπορω να σε κατευθυνω ακριβως στην ρυθμιση, αλλα καπου πρεπει να επιλεξεις να κατεβασεις την ελληνικη υποστηρικη γλωσσας για να παιξει σωστα. Μια αλλη λυση ειναι να γραψεις greeklish. Ξερω ειναι χαζο, αλλα αν δε πολυστελνεις SMS και το θες για μια φορα στο τοσο εγω αυτο θα εκανα γιατι ειδικα αν δεν εχει την ρυθμιση η μαμα εφαρμογη, θα προτιμουσα να γραφω που και που ετσι παρα να βαλω αλλη εφαρμογη.
Chris_saxo vts Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πηγαίνεις ρυθμίσεις sms κ βάζεις αλφάβητο gsm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα