sqratch Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα να εγκαταστησω τον samsung evo 850 στο imac 27" late 2009 χωρις ομως να βγαλω τον σκληρο που ηδη εχει, και χωρις να βγαλω το superdrive μπορει να μου πει καποιος αν γινετε; επισης θα χρειαστω τιποτα εξτρα απο καλωδια κλπ; υπαρχει καποιο tutorial να δω; βρηκα μονο για imac 27" 2011, εκτος αν απο μεσα ειναι ιδια και τα 2. θενξ
ozelot Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπερα θα ηθελα να εγκαταστησω τον samsung evo 850 στο imac 27" late 2009 χωρις ομως να βγαλω τον σκληρο που ηδη εχει, και χωρις να βγαλω το superdrive μπορει να μου πει καποιος αν γινετε; επισης θα χρειαστω τιποτα εξτρα απο καλωδια κλπ; υπαρχει καποιο tutorial να δω; βρηκα μονο για imac 27" 2011, εκτος αν απο μεσα ειναι ιδια και τα 2. θενξ Φίλε μου, η εγκατάσταση ή αλλαγή δίσκου δεν είναι απλή διαδικασία. Ανεξάρτητα από τις τεχνικές σου γνώσεις, κατά την γνώμη μου ανάθεσε την στο service.
Chris M Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Του 2009 το 27άρι δεν έχει δεύτερη θύρα SATA πάνω στην μητρική οπότε αυτό που θέλεις να κάνεις δεν γίνεται. Διαθέσιμα ανταλλακτικά μπορείς να δεις εδώ: http://www.logicsolutions.gr/el/find-products-for/imac/imac-27-late-2009/ Όλα τα installation kits εδώ: http://www.logicsolutions.gr/el/upgrades/installation_kits/
sqratch Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ozelot συμφωνω εν μερει αλλα το θεμα μου δεν ειναι το ποιος θα το κανει η αληθεια, απλα θελω να μαθω αν γινεται..Chris M ευχαριστω για τα links! λογικα θα βγαλω το superdrive, γιατι ειναι αχρηστο ετσι και αλλιως...τα μισα και παραπανω dvd δε τα διαβαζει... τωρα θελω να μαθω αν ομως μπορει να δουλεψει ο evo 850 στο δικο μου mac γιατι κατι ακουσα για ασυμβατοτητες...!γνωριζει μηπως κανεις;θα κανω και γω ενα σχετικο searchευχαριστω.
atheatos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 οι ασυμαβατότητες έχουν να κάνουν με το chipset NVidia MCP79 AHCI που δεν ξέρω αν έχει το συστημα σου τετοιο.Μπορείς να το δεις απο το system report που γραφει τα στοιχεια των sata connection δεν είναι ασυμαβατότητες που έχουν να κανουν αποκλειστικα με τα mac, γιατι το ίδιο chipset φοράνε και αλλα μηχανηματα άλλων εταιρειων. Αν δεν έχεις αυτό το chipset δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας για σένα και για κανένα άλλον στον κόσμο που δεν έχει το συγκεκριμένο chipset... Ενημερωτικα το συγκεκριμενο chipset έχει ενα θεματακι με συγκεκριμένους sata3 ssd αλλα κανένα θέμα με sata 2 ssd.
sqratch Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 atheatosαν μιλαμε γιαυτο το chipset (συνημμένη pic) τοτε λογικα ειμαι ενταξει! αρα λογικα, πρεπει να παρω το case για τον ssd και να βγαλω το dvd για να μπει στη θεση του. ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα