manko5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχω θέμα με το κουμπί που ανοίγει..ειναι χαλασμένο και χρειάζομαι ενα τηλ που είναι αποθηκευμένο στην συσκευή.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίξω το κιν? πρέπει να το ανοίξω σήμερα το κινητό
WalkerSW Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 κανονικα αμα το συνδεσεις σε pc πρεπει να ανοιξει απο μονο του!
manko5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν ανοίγει και που το βαζω στο pc h στην πρίζα.Ποτέ δεν άνοιγε με αυτόν τον τρόπο.
WalkerSW Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 τοτε ο μονος τροπος που μπορώ να φανταστώ ειναι να αλλαξεις το powerbutton.... αν οντως ειναι αυτο το προβλημα!
tolis1983 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αναβαθμιση στο ios γιατι λογικα εχει το 6.και μετα θα ανοιξει μολις το συνδεσεις στο ρευμα
manko5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πως θα κάνω αναβάθμιση το ios αφου είναι κλειστό?(ios 8 exei alla oxi to teleuteo update)τεσπα παράγγειλα ένα σετακι κατσαβίδια και ενα κουμπί και θα πρωσπαθήσω να το αλλάξω γιατί 50ευρω να δώσω σε μαγαζί δεν αξίζει για το συγκεκριμένο iphone.. οσο για το τηλ ειχα κάνει εντελώς κατα τυχη εναν συχρονισμο επαφών με το icloud kai to βρήκα
WalkerSW Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν έχεις αποθηκεμένες τις επαφές στο icloud? Κανονικά πάντως θα έπρεπε να ανοίγει με το που μπαίνει στο ρεύμα με ios 8. Μήπως δεν είναι το θέμα το κουμπί αλλά κάτι άλλο? 1
manko5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ήρθε η παραγγελεία με τα κατσαβίδια και το καινουργιο κουμπάκι.Το άλλαξα και δουλεύει μια χαρά.Αν και έκανα μια @@@@ στο κούμπωμα και έκοψα ένα το καλώδιο του wifi antena.Οπου σημαίνει ξανά άνοιγμα,αλλα πιστέυω για πρώτη φορά αφου δεν το διέλυσα καλά είναι. Τα εργαλεία του ifixit αξίζουν?Ξέρει κανείς?Γιατι πεδευτικα πολυ με αυτα τα μουφα που εχω. Δεν είναι μαγνητικα οι κινεζιές
corsair04 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ακριβά είναι οπότε θα είναι καλά θα παραγγείλω και εγώ μια συλλογή που έχει με κατσαβίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα