Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγνοεις το πόσα user rating έχει η μια συσκευή, και πόσα η άλλη. Από τη μία έχεις το Best seller της χρονιάς, κουζίνα σου βγάζει 9+ και μου βάζει δίπλα συσκευή με 10 ratings... Πολύ αξιόπιστη βαθμολογία... Ούτε το Site δεν το έχει αγγίξει το τηλέφωνο...

εδειξες το 14 ενώ το g2 είναι του 13,αυτό σου λέω 

Από εδώ ξεκίνησε η αναζήτηση.....Ο κολλητός μου το έχει 1 χρόνο τώρα και είναι υπερευχαριστημένος. Αν διαβάσεις το θέμα δίπλα, θα σου πούνε ότι ακόμα και τώρα, αξίζει η αγορά του γιατί είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Σκέφτομαι και εγώ το επόμενο τηλέφωνό μου να είναι της Xiaomi, ανάλογα με τα λεφτά που θα μπορώ να μαζέψω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από εδώ ξεκίνησε η αναζήτηση.....Ο κολλητός μου το έχει 1 χρόνο τώρα και είναι υπερευχαριστημένος. Αν διαβάσεις το θέμα δίπλα, θα σου πούνε ότι ακόμα και τώρα, αξίζει η αγορά του γιατί είναι καταπληκτικό τηλέφωνο. Σκέφτομαι και εγώ το επόμενο τηλέφωνό μου να είναι της Xiaomi, ανάλογα με τα λεφτά που θα μπορώ να μαζέψω.

μα δεν είπα οτι δεν είναι καλό,το g2 έχει 250 τώρα ενώ το mi3 220,ε δεν αξίζει να περιμένεις 20+ μέρες για να το παραλαβεις ενώ δεν είναι και καλύτερο από το g2,στο μόνο που είναι καλύτερο είναι στην ποιότητα κατασκευής,τα είχα και τα 2 και έδωσα το mi3 γιατί ενώ είχε μικρότερη οθόνη είχε μεγαλύτερες διαστάσεις απο το g2   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...