Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικό με τόσες πωλησεις του g2 να έχουν ακουστεί παραπάνω προβλήματα από ότι αλλων κινητών.το είχα 9 μήνες παλιάς παρτίδας και δεν είδα ποτέ κανένα πρόβλημα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εντάξει είπαμε όχι και να συγκρίνουμε το g2 με το mi-3

Το g2 βγάζει προβλήματα; όπως1

Όλοι g2 έχουν και κάνεις δεν ανέφερε κανενα πρόβλημα

Προβληματα στην οθονη κυριως.Επισης σχετικα αδυναμο σημα GPS.Και αλλα που δεν θυμαμαι,τα εχουν γραψει κατοχοι του κινητου.Διαβασε στο τοπικ του διπλανου φορουμ και θα καταλαβεις.

Λογικό με τόσες πωλησεις του g2 να έχουν ακουστεί παραπάνω προβλήματα από ότι αλλων κινητών.το είχα 9 μήνες παλιάς παρτίδας και δεν είδα ποτέ κανένα πρόβλημα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

Ναι,συμφωνω.Ειναι αρκετες οι πωλησεις οποτε οι συσκευες με προβλημα ισως ειναι σε μικρο ποσοστο.

Δημοσ.

Τα επιχειρήματα σου είναι αφοπλιστικα...

Χωρίς να έχω καμία διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, το έβαλα γιατί η βαθμολογία των χρηστών (User Rating), δείχνει ότι το Mi3 είναι καλύτερο, ελαφρά βέβαια, από το LG G2. Άρα, κάποιοι, αρκετοί υποθέτω, έχουν διαφορετική άποψη από την δικιά σου και των υπολοίπων που είπαν για το G2, αλλά μην ξεχνάμε ότι η άποψη αυτή είναι σίγουρα πάντα υποκειμενική.

Δημοσ.

Αγνοεις το πόσα user rating έχει η μια συσκευή, και πόσα η άλλη. Από τη μία έχεις το Best seller της χρονιάς, κουζίνα σου βγάζει 9+ και μου βάζει δίπλα συσκευή με 10 ratings... Πολύ αξιόπιστη βαθμολογία... Ούτε το Site δεν το έχει αγγίξει το τηλέφωνο...

Δημοσ.

Αγνοεις το πόσα user rating έχει η μια συσκευή, και πόσα η άλλη. Από τη μία έχεις το Best seller της χρονιάς, κουζίνα σου βγάζει 9+ και μου βάζει δίπλα συσκευή με 10 ratings... Πολύ αξιόπιστη βαθμολογία... Ούτε το Site δεν το έχει αγγίξει το τηλέφωνο...

Αυτό το είδες κάπου για να το διαβάσω και εγώ!? Στο google που έβαλα να μου δείξει best selling mobiles 2014, βρήκα αυτή την λίστα, βάση αυτών των κριτηρίων όπως αναφέρουν στο άρθρο: 

In compiling this countdown we used data published by Counterpoint in the Monthly Market Pulse May 2014. For this report Counterpoint (an expert global research firm which specializes in technology products) regarded only the sales of mobile phones, without considering shipments. Summing up, this list reveals the top-selling smartphones around the world as of May 2014

Το G2 δεν το έχει πουθενά.....

Δημοσ.

Αυτό το είδες κάπου για να το διαβάσω και εγώ!? Στο google που έβαλα να μου δείξει best selling mobiles 2014, βρήκα αυτή την λίστα, βάση αυτών των κριτηρίων όπως αναφέρουν στο άρθρο: 

ισως γιατί είναι του 2013,στο μόνο που υπερτερεί το mi3 είναι στην ποιότητα κατασκευής 

Δημοσ.

ισως γιατί είναι του 2013,στο μόνο που υπερτερεί το mi3 είναι στην ποιότητα κατασκευής 

Το άρθρο λέει....

The 10 Top Selling Smartphones in the World 2014

Published: October 31, 2014

Δημοσ.

Το άρθρο λέει....

The 10 Top Selling Smartphones in the World 2014

Published: October 31, 2014

ναι,το g2 είναι του 2013 μοντέλο 

Δημοσ.

Στο 13 το έχει μέσα στην 4αδα. Είναι δεδομένο πως πούλησε πολύ, ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

ναι,το g2 είναι του 2013 μοντέλο 

Και τα δύο του 2013 είναι..... ;)

post-340405-0-08125400-1430391670_thumb.jpg

Στο 13 το έχει μέσα στην 4αδα. Είναι δεδομένο πως πούλησε πολύ, ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα

Καμία αντίρρηση. Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό τηλέφωνο το G2, ίσα-ίσα. Επίσης η άποψη των χρηστών είναι όπως ξέρουμε καλά, πάντα υποκειμενική. Απλώς παραθέτω σχόλια από site και απόψεις άλλων χρηστών. Υπάρχει κάπου που να το λέει αυτό να το δω!? Βρήκα μία λίστα για το 2014. Κάποια άλλη που με στοιχεία να δείχνει αυτό που λέτε!?

Δημοσ.

Και τα δύο του 2013 είναι..... ;)

attachicon.gifClipboard02.jpg

Καμία αντίρρηση. Εγώ δεν είπα ότι είναι κακό τηλέφωνο το G2, ίσα-ίσα. Επίσης η άποψη των χρηστών είναι όπως ξέρουμε καλά, πάντα υποκειμενική. Απλώς παραθέτω σχόλια από site και απόψεις άλλων χρηστών. Υπάρχει κάπου που να το λέει αυτό να το δω!? Βρήκα μία λίστα για το 2014. Κάποια άλλη που με στοιχεία να δείχνει αυτό που λέτε!?

ναι βρε αδερφέ του 13 είναι και τα δυο αλλά εσύ εψαχνες του 14

Δημοσ.

ναι βρε αδερφέ του 13 είναι και τα δυο αλλά εσύ εψαχνες του 14

Εγώ δεν έψαχνα κάτι. Απλώς είπαν πιο πριν ότι το G2 είναι το best seller της χρονιάς και απλώς έδειξα ότι δεν φαίνεται να ισχύει αυτό....
Δημοσ.

Εγώ δεν έψαχνα κάτι. Απλώς είπαν πιο πριν ότι το G2 είναι το best seller της χρονιάς και απλώς έδειξα ότι δεν φαίνεται να ισχύει αυτό....

εδειξες το 14 ενώ το g2 είναι του 13,αυτό σου λέω 

Δημοσ.

εδειξες το 14 ενώ το g2 είναι του 13,αυτό σου λέω

Αφού σου λέει δεν είναι... Τι επιμένεις κι εσύ... Mi3 καλύτερο λέμε... Δύο μήνες να έρθει και άλλους τέσσερις αν γίνει κάτι και βγάλει θέμα... Προτάσεις αγοράς από γνώστες της κινητής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...