Digital PC Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω της διαφορές που έχουν αυτά τα δύο κινητά της Sony.Αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για να πάρω το Z3 η να επιλέξω το Z2?Ευχαριστώ προκαταβολικά..!
GianniSM Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το μόνο που προσφέρει πρακτικά το Ζ3 είναι πιο φωτεινή οθόνη που βοηθά στον ήλιο, ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος χρονισμένος λίγο πιο ψηλά, και έχει χειρότερη μπαταρία. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να πας στο 3. 1
dieccast Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γιάννη και γω επειδή το ψάχνω αυτό μεταξύ των δυο είδα οτι πραγματικα έχουν ίδιο ppi δηλαδή ίδια οθόνη, σχεδόν ίδια μπαταρια, λίγο καλύτερα και πιο νέες προσθήκες στην κάμερα ωστόσο ο φακός είναι ίδιος και το Ζ3 εχει 8974 Ac snapdragon ενω 2.55 ενω το Ζ2 έχει 8974 AB στα 2.33 ! Ελάχιστες διαφορες δηλαδή! Αλλά ας πούμε η καμερα δεν θα είναι λίγο καλύτερη λογικα? Όπως και ο επεξεργαστής ενα ή δυο κλικ πιο γρήγορος απο το Ζ2? Και επίσης δεν ξέρω αν το προβλημα με το ζεσταμα της κάμερας το έχει και το Ζ3? Υ.Γ εχεις χρησιμοποιήσει το Ζ2 ή το Ζ3?
StigmaX Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το μόνο που προσφέρει πρακτικά το Ζ3 είναι πιο φωτεινή οθόνη που βοηθά στον ήλιο, ο επεξεργαστής παραμένει ο ίδιος χρονισμένος λίγο πιο ψηλά, και έχει χειρότερη μπαταρία. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να πας στο 3. To μικρότερη μπαταρία δεν σημαίνει χειρότερη. Η αυτονομία του Z3 είναι κατα πολύ ανώτερη του Z2, και ναι αξίζει τον κόπο να πας στο Z3. Λόγος αυτού η νέα οθόνη που δεν κάνει refresh σε στατικές εικόνες. Περισσότερη ανάλυση στο gsm arena. . 2
qsis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 To μικρότερη μπαταρία δεν σημαίνει χειρότερη. Η αυτονομία του Z3 είναι κατα πολύ ανώτερη του Z2, και ναι αξίζει τον κόπο να πας στο Z3. Λόγος αυτού η νέα οθόνη που δεν κάνει refresh σε στατικές εικόνες. Περισσότερη ανάλυση στο gsm arena. . ναι αυτό ισχύει το Ζ3 είναι καλύτερο (κατά πολύ ανώτερο είναι υπερβολή, αλλά σίγουρα έχει καλύτερη αυτονομία το 3 σε όλες τις μετρήσεις) το μόνο που με χάλαγε στο Ζ3 είναι ότι έχει πιο ψυχρά χρώματα, το Ζ2 νομίζω ότι έχει γενικά από τα καλύτερα χρώματα σε κινητό (χωρίς να πειράξεις ρυθμίσεις) Αλλά ας πούμε η καμερα δεν θα είναι λίγο καλύτερη λογικα? Όπως και ο επεξεργαστής ενα ή δυο κλικ πιο γρήγορος απο το Ζ2? Και επίσης δεν ξέρω αν το προβλημα με το ζεσταμα της κάμερας το έχει και το Ζ3? σε όλα μπορεί να κλείσει η κάμερα άμα τη δουλεύεις πολλή ώρα, απλά στο Ζ2 το πρόσεξαν και το έκαναν θέμα όπως και στο g2 Μπορεί να σου ζεσταθεί η οθόνη και να ρίξει φωτεινότητα, απλά στο g3 το πρόσεξαν και το έκαναν θέμα μου έχει σβήσει η κάμερα και σε Ζ1 που δεν έχει 4Κ βίντεο, σε απλές φωτό, μου έχει πέσει η φωτεινότητα και σε g2 μετά από έντονη χρήση.. 1
Digital PC Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για της απάντησης!Τελικά είναι αναποφάσιστος...Δεν βλέπω σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα δύο κινητά (οθόνη,επεξεργαστης,μπαταρια)..η οθόνη του Z3 είναι πολύ ποίο Φωτεινή από του z2?
dieccast Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 To μικρότερη μπαταρία δεν σημαίνει χειρότερη. Η αυτονομία του Z3 είναι κατα πολύ ανώτερη του Z2, και ναι αξίζει τον κόπο να πας στο Z3. Λόγος αυτού η νέα οθόνη που δεν κάνει refresh σε στατικές εικόνες. Περισσότερη ανάλυση στο gsm arena. . προφανως εχεις χρησιμοποιησει και τις δυο συσκευες ετσι? το Ζ2 αξιζει πιστευεις αμα το βρω σε πολλη καλη κατασταση μεταχειρισμενο ή αμα πεσει ξανα η τιμη του στα 320?
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ετσι οπως ειναι οι τιμες τωρα στο Skroutz που το Z2 για αγνωστο λογο εχει φτασει κοντα στα 400ευρω και με διαφορα κοντα στα 40ευρω προφανως αξιζει περισσοτερο το Z3. Αν ομως ειχαμε τις παλιες τιμες που το Z2 ηταν κοντα στα 310-320ευρω και το Z3 στα 450+ τοτε προφανως και Z2 αξιζε περισσοτερο.Απο εκει αλλωστε εχει μεινει το γνωστο ''δεν αξιζει το Z3'' οπως μια απο τα ιδια και σε Htc μερια μεταξυ One m8 και M9. 1
GianniSM Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Για 40Ε θα πήγαινα στο Ζ3 και εγώ, μόνο και μόνο η καλύτερη θέαση στον ήλιο αξίζει αυτά τα χρήματα. Τα 0.2 του επεξεργαστή δεν τα θεωρώ σημαντικά.Από κει και πέρα το πρόβλημα με την κάμερα του Ζ3 είναι στο λογισμικό, και όχι στην ίδια την κάμερα. Πχ στο G3 μου δεν χρειάζεται να σαι φωτογράφος να πάρεις φώτο της προκοπής, στην σειρά Ζ χάνεσαι. Γενικά πάνω σε αυτή την τιμή όμως που παίζουν είναι ασύμφορο, και δεν μπορώ να καταλάβω πως από τα 330 σκαρφάλωσε στα 400. 1
StigmaX Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 προφανως εχεις χρησιμοποιησει και τις δυο συσκευες ετσι? το Ζ2 αξιζει πιστευεις αμα το βρω σε πολλη καλη κατασταση μεταχειρισμενο ή αμα πεσει ξανα η τιμη του στα 320? Ξέχασε το το z2. Το z3 είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα, και η αίσθηση το χέρι κατά πολύ ανώτερη. Παρά το μόνο 1mm λεπτότερο λόγο του διαφορετικού σχεδιασμού στο πλαίσιο η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική. Πτώση τιμής δεν νομίζω να δεις σύντομα στο z2. Όποιος είχε φτηνά έχει ξεστοκαρει, οπότε πτώση θα αργήσει. Όταν τοz3 έκανε 500 και το 2 320 προφανώς και το z2 αποτελούσε πολύ καλύτερη αγορά. Από τη στιγμή που είναι στο +- 50 δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρεις το νεότερο μοντέλο. Περα από την κατά πολύ ανώτερη μπαταρία, έχεις σχεδόν διπλάσιο brightness στην οθόνη, και η κάμερα αξιοποιεί πραγματικά τα 20mp. 1
greekbusters Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Για την μπαταρία Ίσως Ναι είναι λίγο καλύτερη στο ζ3 Αλλά για την κάμερα ρεφρέν είναι και τόσο σίγουρο. Ζ2 και ζ3 κομπακτ που χρησιμοποιώ δεν έχουν εμφανή διαφορές στις φωτο,στο αυτο πάντα εννοείται σε σχέση με πχ g3 και νοτε 3 όπου ο ίδιος δοκίμαζα τις κάμερες και των ζ Ήταν κατώτερες
dieccast Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ξέχασε το το z2. Το z3 είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα, και η αίσθηση το χέρι κατά πολύ ανώτερη. Παρά το μόνο 1mm λεπτότερο λόγο του διαφορετικού σχεδιασμού στο πλαίσιο η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική. Πτώση τιμής δεν νομίζω να δεις σύντομα στο z2. Όποιος είχε φτηνά έχει ξεστοκαρει, οπότε πτώση θα αργήσει. Όταν τοz3 έκανε 500 και το 2 320 προφανώς και το z2 αποτελούσε πολύ καλύτερη αγορά. Από τη στιγμή που είναι στο +- 50 δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πάρεις το νεότερο μοντέλο. Περα από την κατά πολύ ανώτερη μπαταρία, έχεις σχεδόν διπλάσιο brightness στην οθόνη, και η κάμερα αξιοποιεί πραγματικά τα 20mp. καλα προφανως τωρα το Ζ3 αξιζει παραπανω! αλλα εγω λεω αμα ηταν σε λιγοτερα χρηματα το Ζ2 ή οπως ειπα μεταχειρισμενο στα 270-280 ας πουμε! προτεινεις να περιμενω να πεσει κι αλλο το Ζ3 παρα να παρω τωρα το Ζ2(μεταχειρισμενο ή σε καμια προσφορα αμα βγει) ετσι?
Digital PC Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το z3 έχει βελτιωθεί σε σχέσει με το z2 όχι σημαντικά.Αν πέσει και άλλο η τιμή του z3 καλύτερα είναι να αγοράσεις αυτό Παρά το z2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα