Oxygene Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κάπου εδώ λοιπόν πρέπει να τους βοηθήσουμε και 'μείς να εξοικιωθούν με τις νέες τεχνολογίες. Η ενημέρωση από τα Κυριακουαλαφουζομπομποκάναλα βλάπτει σοβαρά την νοημοσύνη!
mary Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κι όμως... γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους αυτής της γενιάς που παίζουν τους υπολογιστές στα δάχτυλα. Ίσως τους έχουμε υποτιμήσει! Έδωσα πριν λίγους μήνες στη μάνα μου (η οποία πλησιάζει τα 65) ένα tablet και η οποία δεν είχε ιδέα από υπολογιστές και ούτε έχει ξανασχοληθεί. Μέσα σε ένα μήνα έψαχνε και έβρισκε ότι ήθελε! Δεν αντιλέγω. Κι η δική μου έτσι είναι. Παρόλα αυτά υπαρχει μεγάλο ποσόστό σε όλες της ηλικιες που δεν εχουν επαφή με την τεχνολογία (9 στους 10) Εχω γνωστούς λίγο πανω από τα 50 που ακομα και σημερα ακουω τις κλασικές ατακες "τι την θες την φωνή στο εργο αφου είναι στα ξενα". http://www.in2life.gr/news/periscope/newsitem/323021/poioi-kai-posoi-hrhsimopoioyn-internet-sthn-ellada.html Σε καθε περίπτωση η όλη βαβουρα γίνεται για την χασούρα από τις διαφημισεις. Τελικα ειναι στον ανθρωπο και στο κατα ποσο θελει να ασχοληθει και να μαθει. Και στη δικια μου (κοντευει 55 βεβαια), με το ταμπλετ την εχει καταβρει. Πιο πολυ με αυτο ασχολειται παρα με τηλεοραση. Κι απο υπολογιστη, ουτε ξερει πως ανοιγει. Ο πατερας ομως (63 περιπου), ουτε να πιασει συσκευη με touchscreen οθονη. Εναν υπολογιστη και ειναι οκ.
monoxromos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κυρίες και κύριοι ας πληρώσουν τα χρέη τους τα κανάλια γιατι με χαριστικές διατάξεις εκατομμύρια ευρώ επεσαν στις πλατες του ελληνικού λαού αυτα τα χρέη και μετα να διαμαρτύρονται. 1
forest66 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 πολύ κακό για το τίποτα. μήπως άλλο ένα θέμα να ασχολείται ο κόσμος αντί για όλα τα άλλα σοβαρά θέματα που υπάρχουν? άκου εκεί θα ξηλώσουν τους πάντες για 2 ώρες off TV! και για κάτι μίζες/δάνεια σιγή ιχθύος
pcos Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 βρε δε πα να κλεισουν κιολας! το ιντερνετ ναναι καλα. με το οποιο ασχολουνται ολες οι ηλικιες. ο ανθρωπινος εγκεφαλος δε σταματα ποτε να μαθαινει και παντα ανανεωνεται, δεν γερναει (εκτος και αρρωστησει) μονο η νεριτ συνεχιζει να βαζει εκπομπες ποιοτικες
IzAz Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 μου ακουγεται τραγικο να γινεται ολοκληρη αναλυση και να ζητουνται ευθυνες και αναφορες και να μην ξανασυμβει και αλλες τοσες βλακειες απο την ERT οτι αυτα τοτε δεν γινονται και οτι 5 λεπτα ειναι πολυ κτλ.σιγα το σοβαρο προγραμμα που αμα μεινουμε 5 λεπτα χωρις τηλ θα παθουμε τιποτα.λες και δεν υπαρχει ιντερνετ για ενημερωση.tragic.Πολυ σοβαρο ζητημα.ουτε αναφορα στο ινσομνια δεν θα επρεπε να ειχε μπει. Μου ακούγεται τελείως υποκειμενική, πρόχειρη και επικίνδυνη η ανάλυση σου. Δυστυχώς είναι το κλασσικό μότο του <<Δε βαριέσαι>> - για να μη γράψω την πραγματική μου σκέψη και διεγείρω τις ευαίσθητες χορδές των Mods - με ότι αυτό συνεπάγεται. Το τι αγγίζει/υπερβαίνει το όριο του κρίσιμου δε μπορεί να είναι προϊόν/αποτέλεσμα των προσωπικών σου αντοχών/κριτηρίων απέναντι σε κάθε περιστατικό. Στη λογική που το περιγράφεις να πάρουμε ένα όπλο και να δολοφονήσουμε τους πάνω από 90 ... ε δεν έγινε και τπτ, περισσότερο πρόβλημα παρά όφελος είναι πλέον.
BlackBird79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αφού μετά την επαναφορά του σήματος δεν είδαμε καμιά πουλάδα με σήμα της ΥΕΝΕΔ και την Ζωή να προκυρήσει Κίνημα-Επανάσταση (με στολή λατινοαμερικάνου στρατηγού), ευχαριστημένοι να μαστε...
stevengreeceGR Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ούτε εμένα το teletext δεν λειτουργεί.
fabiawrc Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αφου μας υποχρέωσαν να βαλουμε ψηφιακη κ να αγορασουμε αποκωδικοποιητες, αυτα τραβαμε. Με την αναλογικη ειχα πολυ καλυτερο σημα στο χωριο. Ακομα κ εδω στην αθηνα οταν εχει κακο καιρο δε μπορεις να δεις τιποτα απο το πιξελιασμα αμα το κεραιοσυστημα σου δεν ειναι σωστο δεν σου φταιει καμια digea.πιξελιασμα σημαινει κακο-χαμηλο σημα. 1
hijack3rr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Και ιδού η ψηφιακή τηλεόραση με την κρυστάλλινη εικόνα και ήχο που μας πλασάρουν τόσο καιρό... την μια δεν εκπέμπει τα κανάλια ..την άλλη έχει πρόβλημα στην εικόνα...και γενικώς ξεφτίλα η κατάσταση. * Άσε που το teletext και ο οδηγός είναι ότι να ναι και τα προγράμματα που παίζουν είναι επαναλήψεις από την εποχή του Χίτλερ.
atheatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αναγκσστηκα να αλλαξω usb TV στικάκι και να βάλω ενα με δυο κεραίες μπας και βελτιωθεί το σημα. Αλλα τιποτα... Τον προηγούμενο μηνα δεν είχα κανενα προβλημα με μονή κεραία. Οπότε κατι χάλασε εκει στην digea και θέλει φτιάξιμο....
atheatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ξανάκανε αναζήτηση τα κανάλια μήπως φτιάξει Μπα τίποτα....βρίσκει τα κανάλια αλλα το signal quality είναι πολυ χαμηλο...κατι πρόβλημα έχουν στους αναμεταδοτες τους στην περιοχή του Πειραιά.Τα ίδια και ενας γείτονας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα