kSiS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. έχω στην κατοχή μου ένα fujistu lifebook ah530 το οποίο δεν βγάζει ήχο από τα ηχεία του.Στα ακουστικά παίζει μια χαρά.Του έχω περάσει άλλο ζευγάρι ηχεία αγορασμένα από ebay αλλά τίποτα.Του πέρασα ξανά drivers ήχου κατεβασμένα από το support της fujitsu δίχως αποτέλεσμα.Περάστηκε τελευταίο bios update.Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω πριν χαρακτηρίσω το τσιπάκι του ήχου στην πλακέτα ως προβληματικό ? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από kSiS
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αφου παίζει απο τα ακουστικά μια χαρά λογικά καποια ρύθμιση θα ειναι αλλιώς αν ειχε πρόβλημα δεν θα έπαιζε καθόλου
kSiS Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 έτρεξα στο μηχάνημα knoppix live cd και τελικά ούτε από εκεί παίζει ήχος από αρχεία μουσικής (παρά μόνο από τα ακουστικά). άρα μιλάμε για πρόβλημα υλικού και όχι λογισμικού.
nikos903 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 To 3.5 jack έχει ένα πινάκι που όταν βάλεις το βύσμα κλείνει τον ήχο απο τα ηχεία και τον περνάει στα ακουστικά, αν αυτό έχει κολλήσει τότε πρέπει είτε να το ξεκολλήσεις και να το αλλάξεις είτε να βρεις καμιά ρύθμιση που να δίνει ήχο ταυτόχρονα απο τα ακουστικά και τα ηχεία μέσα απο το πρόγραμμα της κάρτας ήχου. Βέβαια πάντα υπάρχει η περίπτωση να έχει κλατάρει κάποια σύνδεση στην κάρτα ήχου αλλά είναι πιο δύσκολο....
kSiS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 nikos903 το δοκίμασα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. τελικά ενημερώθηκα ότι έχουν πέσει υγρά επάνω στον υπολογιστή. με το μάτι φαίνεται ζημιά στην πλακέτα σε 1-2 διόδους (κάτω από το touchpad και δίπλα από το 3.5 jack). θα επικαλεστεί ηλεκτρονικός να λύσει το θέμα. ευχαριστώ θερμά όσους βοήθησαν.
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Περίεργο ομως γιατι απο τα ακουστικά βγάζει ήχο και οχι απο τα κανονικά ηχεία αφου ουσιαστικά το ίδιο πράγμα ειναι απλα βάζεις μεγαλύτερα ηχεία αντι των ακουστικών ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα