johnyboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καμία σχέση η ποιότητα της dell με τις άθλιες LG από που και ως που άθλιες οι lg ? αν εξαιρέσεις τη βάση (που και πάλι εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τη βάση τους) σαν εικόνα έχω δουλέψει στο ίδιο γραφείο δίπλα δίπλα lg (π.χ. την 23EA63V-P) με την dell p2214h και δε βρήκα καμία διαφορά.Είναι άθλια η ποιότητα των υλικών.
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Είναι άθλια η ποιότητα των υλικών. εντάξει το καταλάβαμε
Modeling Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 οι αποψεις ειναι σαν τις πορθες...χαλαρωστε. Για εμενα η LG βγαζει τις καλυτερες τηλεορασεις και οθονες. Οι dell ειναι για αλλη δουλεια συγκεκριμενη./
johnyboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 και εγώ lg ειχα, μέχρι προχτες που αφησε χρονους το πανελ.η χειρότερη αγορά εβερ.
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 και εγώ lg ειχα, μέχρι προχτες που αφησε χρονους το πανελ.η χειρότερη αγορά εβερ. θα έπεσες στην περίπτωση δυστυχώς! τόσα χρόνια "δουλεύω" Lg,χωρίς προβλήματα. εντάξει κάποια μοντέλα χάνουν σε ποιότητα...αλλά δεν είναι για "πέταμα",υπάρχουν μοντέλα και μοντέλα.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ΘΕλω να παρω μια οθονη αμεση αγορα και οχι απο το ιντερνετ. Βρηκα μεχρι στιγμης αυτη http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86_87&products_id=305218 εως 150 ευρω το πολυ 160 Στα χρηματα αυτα ουτως ή αλλως ή Lg παιζουν ή οι νεες Samsung με Pls panel(το αντιστοιχο Ips). Για τις Lg παντως θα πω οτι εχουν αψογο Service και ειδικα η εγγυηση 0 καμμενου Pixel που εχουν ειναι απλα κορυφη.
Modeling Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εννοειται βρε παιδια οτι θα παρω IPS !! Γιαυτο και κανω αλλαγη οθονης !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα