Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζομαι λιγο την βοηθεια σας, μου ηρθε σημερα η καρτα την εβαλα πανω και την συνδεσα με hdmi το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να φτιαξω με τιποτα τα χρωμματα και γενικα την αναλυση της οθονης, ναι μεν το εχω επιλεξει στα 1920χ1080 αναλυση μικρο μεγεθος παραθυρων/γραμματοσειρας εχω κατευασει και τα τελευταια drivers απο το ιντερνετ ειχα βαλει και πιο πριν τα drivers απτο δισκακι της καρτας αλλα τιποτα.
Τα χρωμματα φενοντε πιο σκουρα να τα πω πιο αψυχα δεν μπορω να τα παρομοιασω, τα γραμματα φενοντε καπως πιο θολα και πιο πιξελιασμενα και δεν μου δεχετε το 16:9 στην tv/monitor ουτε το σκαναρισμα ουτε τπτ σε ολα μου εμφανιζει μαυρο πλαισιο στις ακρες, το μονο που μου δεχετε ειναι το cinema zoom +1 που ερχετε στα ισια της η οθονη αλλα ολα αυτα αφου ανοιξει το pc και εμφανιστη η επιφανεια εργασιας, στην αρχη που βγαζει τα ασπρα γραμματα και εκει οπου εμφανιζει την εικονα απο την μητρικη και λεει πιο κουμπι ειναι για τα bios κοβει πολυ απο τα γραμματα και απο την οθονη.

Τι ακριβως γινετε γιατι κοντευω να σκασω.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου full hd ειναι η οθονη και ειναι αυτο το μοντελο LG FLATRON M2762DP 27" αλλα το θεμα μου μαλλον γινονταν επειδη υπηρχαν μεσα και οι drivers απο την παλια καρτα μου, τωρα προσπαθω να βρω τους τελευταιους απο την amd.

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα με Dvi δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε πρώτα αυτό

σε μεγλες αναλυσεις η vga port δεν τα παει και πολυ καλα

Δημοσ.

για πες και εδω....επειδη περιμενω και γω την r9 280 (αλλης εταιρειας βεβαια)με τι ειναι προτιμοτερο να την συνδεσω σε φουλ hd  τηλεοραση?27αρα εχω κ γω 

Δημοσ.

Για DVI σου είπα όχι VGA.Σε κάποιες Lg το hdmi input τους είναι για σφαλιάρες

Δημοσ.

Ναι φιλε μου full hd ειναι η οθονη και ειναι αυτο το μοντελο LG FLATRON M2762DP 27" αλλα το θεμα μου μαλλον γινονταν επειδη υπηρχαν μεσα και οι drivers απο την παλια καρτα μου, τωρα προσπαθω να βρω τους τελευταιους απο την amd.

Καλημέρα,

1.Κάνεις uninstall με DDU (υπάρχει αναλυτικός οδηγός)

2.Κατεβάζεις του τελευταίους drivers απο το site της AMD (μην βαλεις αυτούς που έχει το dvd)

3.Ορίζεις σε full RGB το σημα σου και φτιάχνεις το underscan απο το CCC.

Νομίζω πως θα είσαι κομπλέ!

• Like 1
Δημοσ.

Για DVI σου είπα όχι VGA.Σε κάποιες Lg το hdmi input τους είναι για σφαλιάρες

Δεν ειναι θεμα το Hdmi input των lg αλλα το hdmi output των amd που 7/10 φορες εχει προβλημα με το scaling,

3/10 απο αυτες το προβλημα διορθώνεται με τα scaling options του CCC , 2/10 με καταλληλες ρυθμίσεις στην οθόνη που σπανια έχουν οι φθηνες οθόνες και 3/10 παρολο που η οθονη γεμιζει με τα scaling options του ccc παραμένει μια ανεξήγητη θολούρα και θαμπαδα στην εικονα!!!!

Κοινως με amd καλύτερα συνδεση με DVI η DP

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα με Dvi δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δοκίμασε πρώτα αυτό

Δεν εχει υποδοχη dvi η tv μου και γιαυτο προσπαθω να το συνδεσω με hdmi.

edit:μια ερωτηση σε περιπτωση που κανω εγω λαθος, το dvi ειναι το καλωδιο με το ασπρο φις που συνδεετε πανω στην κλαρτα, το ιδιο φις και υποδοχη πηγαινει και στην τηλεοραση?το ρωταω σε περιπτωση που στην τηλεοραση καταλυγει διαφορετικο φις και εγω ψαχνω για την συγκεκριμενη υποδοχη και λεω πως δεν εχει dvi η tv μου.

Καλημέρα,

1.Κάνεις uninstall με DDU (υπάρχει αναλυτικός οδηγός)

2.Κατεβάζεις του τελευταίους drivers απο το site της AMD (μην βαλεις αυτούς που έχει το dvd)

3.Ορίζεις σε full RGB το σημα σου και φτιάχνεις το underscan απο το CCC.

Νομίζω πως θα είσαι κομπλέ!

1.το εκανα και απεγκατεστησα με το ddu πρωτα τους nvidia και μετα της amd που ειχα περασει ειδη μεσα χωρις να ξερω

2.τους κατευασα και τους περασα.

3.πως οριζετε σε full rgb το σημα μου??το underscan το πηγα ενα κλικ πιο δεξια απο την μεση για να ερθει η εικονα στα ισια της και να μην εχει μαυρα πλαισια.

παρολο που εκανα ολα τα παραπανω (εκτος του full rgb γτ δεν ξερω) ειναι παλι τα ιδια αποτελεσματα, η αναλυση μολις απεγκατεστησα ολους τους drivers και απο την παλια και απο την καινουρια καρτα ηταν πολυ καλυτερη και πιο καθαρα γραμματα και ζωντανα χρωματα αποταν εβαλα παλι τους drivers της amd. :@

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα...μολις εβαλα την Ρ9 280 στην lg και περαν του οτι δεν γεμιζει η οθονη ειναι ολα θαμπα( ζαλιζομαι...)

Δημοσ.

Αυτό είχα και εγώ όταν πρόσφατα έβαλα την AMD 6970 αλλά είχα κάνει μια ρύθμιση από το control panel της AMD και διόρθωσε θα το δω και θα στο πω με σιγουριά . 

Δημοσ.

Δοκίμασε με αυτές τις ρυθμίσεις και πες μας:

http://prntscr.com/71pcoj

http://prntscr.com/71pcru

Τα χρώματα λογικά θα φτιάξουν αν επιλέγεις το rgb.

Από εκεί και πέρα το θέμα είναι και οι ρυθμίσεις της οθόνης. Στην lg που έχω , έβαλα black level:high και overscan:off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...