Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα μην τρελενεσται τοσο για την καμερα,ενταξει παιζει ρολο και υπαρχουν καποιοι ελαχιστοι που την αξιοποιουν αλλα οι περισσοτεροι ψαχνουν για καλη καμερα με σκοπο να βγαινουν καμια σελφι και να τραβαν την παρτη τους σε κανενα μπαρακι,παραλια κτλ. ασε που πλεον το beautify παει συννεφο αρα χανεται και η ουσια της καλης φωτο

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το μεγάλο θετικό πάντως της lg για όσους έχουν ήδη εντρυφήσει στο σπορ, είναι η μεγάλη οθόνη

χθες έπαιζα με ένα edge πχ και το έβρισκα ωραιούλι, πολύ καλή οθόνη με πολύ σωστά χρώματα (αν και με χαλάει η παραμόρφωση στα άκρα, θα προτιμούσα σκέτο s6), ωραίο  design, υλικά, ωραίο στο χέρι, ΑΛΛΑ....

πολύ μικρή η οθόνη ρε γαμώτο :lol: πλέον τις θες τις 5.5" και ειδικά στην lg που είναι και πολύ συμαζεμένη η συσκευή.

πλέον και το note μου φαίνεται φυσιολογικό (αν και τα note είναι και θα παραμείνουν ακριβά και τουλάχιστον σε σχέση με το 4αρι που έχει snap 805 μπορείς να πεις ότι θα είναι πιο γρήγορο το g4, και φυσικά του g4 η τιμή θα κατρακυλήσει) , ακόμα και το nexus 6  δε μου φαίνεται τόσο παράλογο :P , αν και μου φαίνεται πανάκριβο 

Δημοσ.

εγω νομιζω το οριο μου ειναι οι 5,5 μετα μου ειναι πολυ δυσχρηστο,ηδη στις 5,5 και με δυσκολευει καμια φορα,ασε που δεν μπαινει τσεπη και αναγκαζομαι να το κουβαλαω στο χερι οταν παω καπου

Δημοσ.

Η καλή φωτό δεν είναι πάντα η πιο φωτεινή αλλά η πιο κοντινή στην πραγματικότητα...

Εντάξει το εν λόγο συγκριτικό πάσχει λίγο, είναι πρόχειρο. Η φωτομέτρηση κάθε συσκευής ανταποκρίνεται διαφορετικά.

Το σωστό θα ήταν να αντιπαρατεθεί μία φωτογραφία στο auto αλλά να παρουσιαστεί και φωτογραφία με σωστή αντιστάθμιση έκθεσης για να είναι ποιο καθαρή η σύγκριση.

Στο dpreview για παράδειγμα, στα samples, βλέπεις στο exif ότι χρησιμοποιείται η αντιστάθμιση έκθεσης όταν ο reviewer βλέπει ότι η φωτογραφία βγαίνει σκοτεινή ή υπερφορτισμένη και απλά το αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κάμερα έχει την τάση να υπερεκθέτει.

Το θέμα είναι πάντα τι θες να απεικονιστεί σωστά, θέλεις μαύρα πρόσωπα και σωστό ουρανό ή καμένο ουρανό και σωστή έκθεση στα πρόσωπα, ακόμη και οι DSLR δεν μπορούν να τα πετύχουν και τα δύο ταυτόχρονα, μπορείς να παίξεις με HDR με τα θετικά και τα αρνητικά που έχει αυτό στο contrast και saturation και φυσικά υπάρχουν και άλλα κολπάκια στο Photoshop αλλά στο κινητό θέλεις ένα κλικ και άντε γεια.

Το λινκ το έδωσα γιατί έχει samples σε πλήρης ανάλυση και όχι τόσο πολύ για σύγκριση μεταξύ συσκευών.

Και ποτέ, μα ποτέ μην ξεχνάτε, ότι η σωστή κάμερα και ο σωστός φακός είναι πάντα

αυτός που άφησες στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.

εγω νομιζω το οριο μου ειναι οι 5,5 μετα μου ειναι πολυ δυσχρηστο,ηδη στις 5,5 και με δυσκολευει καμια φορα,ασε που δεν μπαινει τσεπη και αναγκαζομαι να το κουβαλαω στο χερι οταν παω καπου

μια χαρά μπαίνει στη τσέπη μου τo g3 και στο τζην, όπως και τα sony που αν και μικρότερη οθόνη έχουν ανάλογες περίπου διαστάσεις 

στο αυτοκίνητο λίγο πιάνει όλο το χώρο και με ζορίζει σε ραφάκια και λοιπά σκατουλάκια και πλέον δεν έχω και βάση που να το χωράει

αλλά σε χρήση παλεύεται μια χαρά παρόλο που πολύ συχνά πρέπει να μπει και 2ο χέρι 

επίσης υπάρχει και μεγάλη διαφορά στο g3 σε σχέση με Note, 1+1 , iphone 6 Plus (που είναι μεν φοβερά λεπτό, αλλά παντόφλα)

είναι πολύ συμπαγές για την οθόνη του και κάθεται πιο καλά στο χέρι , οπότε πέρα από όλα τα άλλα αρνητικά, στο θέμα οθόνη/διαστάσεις η lg παίζει σχεδόν μόνη της μπάλα 

Δημοσ.

Να θυσίασαν τις επιδόσεις για χάρη ενός πιο multimedia τηλεφώνου; αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά για Κίνα μεριά μετά το g2 μου

Δημοσ.

Απο ενα review που διαβασα ελεγε οτι ο 808 ειναι optimized για το LG G4 με την συνεργασια τς LG βεβαια.

Δημοσ.

Ναι σε όλα !εκτός την τιμή ..εε δεν θα δουλέψω σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα για να τα δώσω στην LG !

Δημοσ.

χαχαχαχα βγηκαν και οι οικολογοι τωρα που παρεξηγηθηκαν με το δερμα..δεν πατε καθολου καλα..μονο κ μονο για κατι τετοιους αγοραζω δερματινα και εχω 3000κυβικα αμαξι επειδη νομιζουν θα σωσουν τον πλανητη..και στην τελικη αν δεν εχετε μην παιρνετε σμαρτφον.παρτε 3310 τσιπιδες

Δημοσ.

Όχι έτσι απλά "Ελληνάρες". Σερβιτόροι και κομμώτριες ως επί των πλείστων.

Οι σερβιτόροι και οι κομμώτριες μια χαρά λεφτά έχουν

Σερβιτορος ειμαι αλλα iphone δεν εχω :P να θες βρε παιδι μου δισκο να σερβιρεις να μην εχεις την phabletia να πας την παραγγελια? Ενω με το iphone το πολυ πολυ κανα σφηνακι :P

Δημοσ.

παντως εχεικουρασειτο εργο καθε πουβγαινει μια συσκευη να κραζουν γιατηντιμη ολες οι ναυαρχιδες βγαινουν στα 700 ειλικρινα περιμενε κανεις να βγει στα 500? η να κανουν οι εταιριες ειδικη τιμη για Ελλαδα

Δημοσ.

παντως εχεικουρασειτο εργο καθε πουβγαινει μια συσκευη να κραζουν γιατηντιμη ολες οι ναυαρχιδες βγαινουν στα 700 ειλικρινα περιμενε κανεις να βγει στα 500? η να κανουν οι εταιριες ειδικη τιμη για Ελλαδα

Γιαυτο και πετυχε το One Plus One. Γιατι εκανε το αυτονοητο. Δυνατα Specs σε Super(για την εποχη τιμη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...