Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τhnx

Απλως ειμαι πολυ πιεσμενοσ στο budget για αυτο ειπα αυτα τα δυο

Αλλα θαα περιμενω για τη νεα σειρα

Δημοσ.

αν θες να γλυτωσεις χρηματα για παιχνιδια, εγω θα προτεινα FX6300 + R9 290....!!!

χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πόλεμο πάλι εδω πέρα σχετικά με τους επεξεργαστές,πιστεύω ότι ο 6300 θα τα βρεί σκούρα και η 290 θα κάθεται.

παραδείγματα υπάρχουν στo youtube με 6300 και 290 μαζί και οι διαφορές είναι εμφανέστατες.

ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να κάνει τον συνδιασμό που προτείνεις απλά ο 6300 θα πρέπει να ανέβει τουλάχιστον στα 4.5 -4.7 για ανεκτά επίπεδα bottleneck.

https://www.youtube.com/results?search_query=fx+6300+r9+290

• Like 4
Δημοσ.

χωρίς να θέλω να ξεκινήσω πόλεμο πάλι εδω πέρα σχετικά με τους επεξεργαστές,πιστεύω ότι ο 6300 θα τα βρεί σκούρα και η 290 θα κάθεται.

παραδείγματα υπάρχουν στo youtube με 6300 και 290 μαζί και οι διαφορές είναι εμφανέστατες.

ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί να κάνει τον συνδιασμό που προτείνεις απλά ο 6300 θα πρέπει να ανέβει τουλάχιστον στα 4.5 -4.7 για ανεκτά επίπεδα bottleneck.

https://www.youtube.com/results?search_query=fx+6300+r9+290

Να ξεκινησεις πολεμο για επεξεργαστη Amd που εισαι ηδη τωρινος κατοχος δεν στεκει :D

Απλα ναι η R9 290 ειναι ολιγον τι υπερβολη με επεξεργαστη Fx 6300. 

τον 8320 με την 280Χ,μην πας για την 285.

Αν θες περίμενε γιατί βγαίνει νέα σειρά απο amd.

Αυτο ειναι ο καλυτερος συνδυασμος παντως που πρεπει να κοιταξεις.

Το οτι βγαινει νεα σειρα Amd δεν εχει να λεει κατι γιατι ουτε ακριβεις ημερομηνιες γνωριζουμε,ουτε μοντελα και δυνατοτητες και το σημαντικοτερο δεν γνωριζουμε τις αρχικες τιμες διαθεσης τους στην ΕΛληνικη αγορα,ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο που ολο το Hardware εχει παρα την πανω βολτα στις τιμες. Να αναφερω οτι πριν λιγο καιρο μπορουσες να βρεις R9 290 με μολις 272-275ευρω ενω τωρα η φθηνοτερη ξεκιναει απο τα 310+.

• Like 2
Δημοσ.

αν θες να γλυτωσεις χρηματα για παιχνιδια, εγω θα προτεινα FX6300 + R9 290....!!!

trollαρεις η μου φαινεται?

Δημοσ.

trollαρεις η μου φαινεται?

γιατι..?  σου φαινεται για τρολ...? 

για πες μου, τι λιγοτερο εχει ενας 6300 σε σχεση με εναν 8320, περαν των -2 πυρηνων..?  

εχει λιγοτερες εντολες?

εχει λιγοτερη L3 cache? 

τι...?  

αφου η μονη διαφορα ειναι οι -2 πυρηνες, δεν νομιζω σε gaming, οτι θα εχει καμμια ουσιαστικη διαφορα.  ειδικα αφου η αρχιτεκτονικη του πυρηνα, τους δινει ιδια ακριβως single core performance..!  

η δυναμη του 8πυρηνου, και εκει που θα σου δωσει το κατι παραπανω, ειναι σε πολυ βαρυ multitasking και σε Video editing, οπου θα δουλεψουν οι 8 πυρηνες.

σε ποιο παιχνιδι θα δουλεψουν 8 πυρηνες......?  

αν ειμαι καπου λαθος, σας ακουω..!

• Like 2
Δημοσ.

για πες μου, τι λιγοτερο εχει ενας 6300 σε σχεση με εναν 8320, περαν των -2 πυρηνων..?  

εχει λιγοτερες εντολες?

εχει λιγοτερη L3 cache? 

τι...?  

αφου η μονη διαφορα ειναι οι -2 πυρηνες, δεν νομιζω σε gaming, οτι θα εχει καμμια ουσιαστικη διαφορα.  ειδικα αφου η αρχιτεκτονικη του πυρηνα, τους δινει ιδια ακριβως single core performance..!  

η δυναμη του 8πυρηνου, και εκει που θα σου δωσει το κατι παραπανω, ειναι σε πολυ βαρυ multitasking και σε Video editing, οπου θα δουλεψουν οι 8 πυρηνες.

εν μέρει σωστός αλλά δες και εδώ

Δημοσ.

Μάθατε μία λέξη "bottleneck" και τη λέτε συνέχεια...
Τι να πω ρε παιδιά. Έλεος πάντως πραγματικά. Έλεος!

Φίλε πάρε Pentium που σου είπα!

Δημοσ.

εχει λιγοτερες εντολες?

εχει λιγοτερη L3 cache? 

τι...?  

Το θεμα ειναι οτι ο 8320 με overclock μπορει να γινει 8350,ο δε 6300 ομως αν του κανεις Overclock τι γινεται 6350? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...