Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.... Θα βρεθει ακρη... Αυτο το n στην φωτο απο διαχειρηση συσκευων μαλλον σημαινει οτι το wifi adapter σου διαβαζει μονο n συχνοτητες απο τα a b g n που υπαρχουν... Μηπως το ρουτερ δεν εκπεμπει σε n ;

Δημοσ.

.... Θα βρεθει ακρη... Αυτο το n στην φωτο απο διαχειρηση συσκευων μαλλον σημαινει οτι το wifi adapter σου διαβαζει μονο n συχνοτητες απο τα a b g n που υπαρχουν... Μηπως το ρουτερ δεν εκπεμπει σε n ;

Δεν ξερω να σου απαντησω γιατι εχω πολυ περιορισμενες γνωσεις.. Κατι συμβαινει με το wifi σιγουρα , αλλα δεν μπορω να βρω τι!! Κατεβασα και εναν ντραιβερ wifi αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.

Αυτο που με στραβωνει στην πρωτη μας γνωριμια με την φορθνετ ειναι οτι πρεπει να βαλω δικο μου τεχνικο.. Δλδ το πακετο μου δεν εχει τεχνικη υποστηριξη?  :mellow:

Δημοσ.

29.90€.... Ολα τοσο τα χρεωνει..λολ

answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_web/broadcom-wifi-cannot-find-any-wireless-networks/f6291b76-1ac4-41ba-bb24-f1f582abad67

Κατεβασε μια τον driver που γραφει ο τυπος στην απαντηση..

• Like 1
Δημοσ.

Tο εφτιαξα.. Δοκιμαζα καναλια απο μονη μου και τωρα ειμαι οκ..! Ημουν σιγουρη οτι ηταν κατι πολυ απλο απλα το ανακαλυψα μετα απο 7 ωρες χαχαχα..

Ευχαριστω για ολα.

για 2 λεπτα κρατησε η χαρα!!δεν.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...