anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και ελπιζω να γραφω στην σωστη κατηγορια. Σημερα ειναι η πρωτη μερα συνδεσης Forthnet απο ΟΤΕ που ημουν.. Απο το ταμπλετ συνδεομαι κανονικα απο το λαπτοπ ομως δεν αναγνωριζει το ασυρματο . Στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν να βαλω "καρφωτες" ip και διακομιστες ,τα καναμε παρ'ολα αυτα τιποτα . Μου ειπαν οτι θελει το wifi καποιον driver update . Mηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω τον driver τον σωστο? Το λαπτοπ ειναι αυτο της υπογραφης μου , αν θελετε καποια αλλη πληροφορια να με ρωτησετε. Ευχαριστω.
pesis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds028228
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds028228 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου , πηγα ηδη εκει και κατεβασα ενα για win 8 για το μοντελο που εχω εγω.. Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα.. Μηπως να γυρνουσα τις ip k dns στο αυτοματο που ηταν?? (πηγα στην φορθνετ για καλυτερα και μου βγηκε ξινο )
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Συνδεσε το με ethernet. Πηγαινε πινακας ελεγχου - διαχειριση συσκευων - προσαρμογεις δικτυου δεξι κλικ στο wireless network adapter ενημερωση προγραμματος οδηγησης. Αν και φαινεται περιεργο με τον οτε να συνδεεται και με φορθνετ οχι...
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Συνδεσε το με ethernet. Πηγαινε πινακας ελεγχου - διαχειριση συσκευων - προσαρμογεις δικτυου δεξι κλικ στο wireless network adapter ενημερωση προγραμματος οδηγησης. Αν και φαινεται περιεργο με τον οτε να συνδεεται και με φορθνετ οχι... Kαλησπερα και εμενα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι και χτες που ειχα ΟΤΕ ολα ηταν οκ .. πηγα εκει που μου ειπες και εβγαλε αυτα.. Tι επιλεγω?
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μαλιστα.. μου εβγαλε οτι ειναι ηδη ενημερωμενο! Με σιγουρια το λεω οτι δεν εχει κανενα θεμα το λαπτοπ μου , μεχρι χτες δεν ειχε κανενα προβλημα.. Κατι παιζει στο ασυρματο αλλα δεν ξερω τι? Μηπως να εμπαινα στο ρουτερ να δω καποιες ρυθμισεις? Αλλα και οι τεχνικοι δεν μου το προτειναν αυτο παρα μου ειπαν να καλεσω εναν δικο μου τεχνικο.. Πολυ ασχημα ξεκινησαμε.. Καμια ιδεα βρε παιδια?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα σου ελεγα να κανεις ενα reset το ρουτερ του οτε και να συνδεσεις αυτο για αρχη. Λογικα θα συνδεθεις αφου και χτες το εβλεπε.. Ποιο ρουτερ σου εδωσε η φορθνετ;;;
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ZTE μου εδωσαν στην forthnet αλλα ο ΟΤΕ θελει το ρουτερ του πισω επισης ZTE ..
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αν θες μπες μια στις ρυθμισεις του ρουτερ και αλλαξε καναλι στο ασυρματο...
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Στην αναζητηση προβληματων μου βγαινει αυτο.. Tι θελει να πει ο ποιητης?
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 www.computerhope.com/issues/ch001048.htm Απο τις καρφωτες που εδινες πριν...
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τις εβαλα παλι στο αυτοματο... Ξαναπηρα τηλ το τεχνικο τμημα , καναλι αλλαξαμε αλλα τιποτα δεν καναμε παλι.. κλαψ!
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Βρε βαλε του οτε...αν θελει ρουτερ πισω ο οτε δωσε της φορθνετ...λολ Κανε ενα reboot το ρουτερ... Αν παλι οχι κανε το ρεσετ.. 1
anwnymh29 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καποια αλλη προταση..? tsilitheo1 σε ευχαριστω για τον χρονο που διεθεσες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα