Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μια μικρη βοηθεια θα ηθελα και ελπιζω να γραφω στην σωστη κατηγορια.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα συνδεσης Forthnet απο ΟΤΕ που ημουν.. Απο το ταμπλετ συνδεομαι κανονικα απο το λαπτοπ ομως δεν αναγνωριζει το ασυρματο . Στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν να βαλω "καρφωτες" ip και διακομιστες ,τα καναμε παρ'ολα αυτα τιποτα . Μου ειπαν οτι θελει το wifi καποιον driver update .

Mηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω τον driver τον σωστο? Το λαπτοπ ειναι αυτο της υπογραφης μου , αν θελετε καποια αλλη πληροφορια να με ρωτησετε.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου , πηγα ηδη εκει και κατεβασα ενα για win 8 για το μοντελο που εχω εγω.. Εκανα επανεκκινηση αλλα τιποτα.. Μηπως να γυρνουσα τις ip k dns στο αυτοματο που ηταν??

(πηγα στην φορθνετ για καλυτερα και μου βγηκε ξινο :( )

Δημοσ.

Συνδεσε το με ethernet. Πηγαινε πινακας ελεγχου - διαχειριση συσκευων - προσαρμογεις δικτυου δεξι κλικ στο wireless network adapter ενημερωση προγραμματος οδηγησης. Αν και φαινεται περιεργο με τον οτε να συνδεεται και με φορθνετ οχι...

Δημοσ.

Συνδεσε το με ethernet. Πηγαινε πινακας ελεγχου - διαχειριση συσκευων - προσαρμογεις δικτυου δεξι κλικ στο wireless network adapter ενημερωση προγραμματος οδηγησης. Αν και φαινεται περιεργο με τον οτε να συνδεεται και με φορθνετ οχι...

Kαλησπερα και εμενα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι και χτες που ειχα ΟΤΕ ολα ηταν οκ ..

πηγα εκει που μου ειπες και εβγαλε αυτα.. 

post-241162-0-98278700-1430237334_thumb.png

Tι επιλεγω?

Δημοσ.

Μαλιστα.. μου εβγαλε οτι ειναι ηδη ενημερωμενο!

Με σιγουρια το λεω οτι δεν εχει κανενα θεμα το λαπτοπ μου , μεχρι χτες δεν ειχε κανενα προβλημα.. Κατι παιζει στο ασυρματο αλλα δεν ξερω τι? Μηπως να εμπαινα στο ρουτερ να δω καποιες ρυθμισεις? Αλλα και οι τεχνικοι δεν μου το προτειναν αυτο παρα μου ειπαν να καλεσω εναν δικο μου τεχνικο.. Πολυ ασχημα ξεκινησαμε..

Καμια ιδεα βρε παιδια?

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να κανεις ενα reset το ρουτερ του οτε και να συνδεσεις αυτο για αρχη. Λογικα θα συνδεθεις αφου και χτες το εβλεπε..

Ποιο ρουτερ σου εδωσε η φορθνετ;;;

Δημοσ.

Τις εβαλα παλι στο αυτοματο... Ξαναπηρα τηλ το τεχνικο τμημα , καναλι αλλαξαμε αλλα τιποτα δεν καναμε παλι.. κλαψ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...