Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω. Καθώς λοιπόν έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση το football manager 14 και ακούω μουσική ή βλέπω βίντεο ξαφνικά παγώνει ο υπολογιστής καλά ακούγονται Παράσιτα στο ηχο. Επίσης μου βγάζει και Bluescreen και αυτό παρατηρώ κυρίως το καλοκαίρι. Ο υπολογιστής μου είναι turbox με επεξεργαστή AMD phenom II X6 κάρτα γραφικών nvidia geforce gt 630 4 μνήμες 2 gb η κάθε μία σκληρό δίσκο 1 tera και σκληρό 250 gb. Η γραφικών είναι καινούργια. Εκεί που πάει το μυαλό μου είναι στο τροφοδοτικό γιατί είναι παλιό και μικρό περίπου στα 450 watt. Πείτε μου τι γνώμη σας.

Δημοσ.

'Ελενξε με το Hdsentinel την "υγεία" σκληρών δίσκων σου(performance and health),έχε στο πίσω μερος του μυαλού σου..δοκιμή άλλου λειτουργικού 100% τροφοδοτικού για ασφαλής συμπεράσματα.

Δημοσ.

Λοιπόν ορίστε η υγεία των δίσκων και η θερμοκρασία. 

Ναι skfn το είδα και γω τώρα που το πες. Δηλαδή μου λες ότι είναι η γραφικών γιατί δεν την έχω ούτε χρόνο.Θα μπορούσε να φταίει το τροφοδοτικό για αυτή τη θερμοκρασία?

post-329912-0-79662300-1430298676_thumb.png

post-329912-0-06919400-1430298683_thumb.png

post-329912-0-75031700-1430298690_thumb.png

post-329912-0-79743600-1430298698_thumb.png

Δημοσ.

Η δίσκοι σου είναι σε "τέλεια" κατάσταση

ποιό psu έχεις;;

όχι δεν φταίει το psu για θερμοκρασίες στο gpu,θέλει "φρεσκάρισμα" αλλαγή πάστας/thermal pad(στο youtube υπάρχουν άπειρα video με αυτήν την διαδικασία αλλαγής)

Δημοσ.

Σιγουρα συμμετεχει στο προβλημα και πρεπει να το δεις.

Δες αν κουμπωνει καλα η ψυκτρα της. Καλου κακου αλλαξετης και την παστα.

Δημοσ.

οκ θα το κοιτάξω. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα παλιό psu Premier 435 watt και θέλω να το αλλάξω.

Το ταχυτερο, για το καλο σου!

Δημοσ.

Τωρα ειδα οτι η καρτα σου ειναι καινουργια.Δεν απευθυνεσαι στο καταστημα που την πηρες, μη χασεις την εγγυηση?

Δημοσ.

Σχεδόν σίγουρα είναι θέμα της κάρτας. Την είχα την 630 και πάνω από 62-63 δεν ανέβαζε. Το τροφοδοτικό βέβαια να το αλλάξεις έχει δεν έχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...