Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό αυτό το πρόβλημα που θα αναφέρω. Καθώς λοιπόν έχω ανοιχτό κάποιο παιχνίδι στην προκειμένη περίπτωση το football manager 14 και ακούω μουσική ή βλέπω βίντεο ξαφνικά παγώνει ο υπολογιστής καλά ακούγονται Παράσιτα στο ηχο. Επίσης μου βγάζει και Bluescreen και αυτό παρατηρώ κυρίως το καλοκαίρι. Ο υπολογιστής μου είναι turbox με επεξεργαστή AMD phenom II X6 κάρτα γραφικών nvidia geforce gt 630 4 μνήμες 2 gb η κάθε μία σκληρό δίσκο 1 tera και σκληρό 250 gb. Η γραφικών είναι καινούργια. Εκεί που πάει το μυαλό μου είναι στο τροφοδοτικό γιατί είναι παλιό και μικρό περίπου στα 450 watt. Πείτε μου τι γνώμη σας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα, έχεις θεματάκι με τις θερμοκρασίες. Προτείνω να καθαρίσεις καλά το σύστημα, τις ψύκτρες και να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή, αν δεν τα έχεις κάνει ήδη.

Η άποψη μου προκύπτει μόνο απο το γεγονός κατα τα λεγόμενα σου πως το παθαίνεις κυρίως καλοκαίρι.

Όπως καταλαβαίνεις χρειαζόμαστε περισσότερα για να σε βοηθήσουμε. Μεταφόρτωσε το hwmonitor στον υπολογιστή και παρακολούθησε τις θερμοκρασίες σου κατα την διάρκεια του παιχνιδιού, ή ανέβασε ενα στιγμιότυπο οθόνης.

Επιπροσθέτως, χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως το παιχνίδι που αναφέρεις χρησιμοποιεί κυρίως τον  επεξεργαστή, οπότε όταν κάνεις πολλά πραγματα μαζί τον επιβαρύνεις, με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν έχω ασχοληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...