padelelis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 καλισπερα αφου δοκιμασα να επανεγκαταστησω τα windows και επιτα απο διαγραφη των partitions σε εναν wd caviar blue και σε εναν ocz agility3 και format κολαω σε αυτο το μινημα οταν παταω next ενω εχω δημιουργησει partitions μεσο του installer (we couldn't create a new partition or locate an existing one). δοκιμασα να διμιουργισω partitions και να τα κανω format μεσω cmd(diskpart) αλλα ουτε αυτο βοηθησε.Την εγκατασταση των windows την κανω μεσο ενος usb flash .
enidreiogmx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Με ποια έκδοση των Windows έχεις αυτό το μήνυμα? Ο σκληρός, τι είναι, ssd, scssi, sata, τι? Μήπως θέλει drivers κατά την εγκατάσταση για να τον δούνε τα windows?
padelelis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 μέχρι στιγμής το πρόβλημα-μήνυμα αυτό εμφανίστηκε και σε windows 7+sp1 και σε windows 8.1 . Η μια μοναδα αποθήκευσης είναι hdd(western digital caviar blue) και η άλλη είναι ssd(ocz agility 3). Το θέμα είναι ότι και η δυο μονάδες ειναι αναγνώρισημες από το σύστημα και έχω την δυνατότητα είτε να δημιουργήσω partitions αλλα και να τα κάνω και format μεσώ του προγράμματος εγκατάστασης των windows αλλα και μέσω cmd . Αυτό το μήνυμα εμφανίζετε ακομα και οταν πάω να βάλω τα windows στον hdd που θεωρητικά δεν χρειάζεται drivers . ευχαριστώ.
Ilbabis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχα και γω, καμία απο τις λύσεις στο ίντερνετ δεν με βοήθησε. Προσωπικά το έλυσα με άλλο iso. Αν δεν δοκίμασες να ξηλώσεις οτι άλλο usb εχει πάνω ή-και / sd / cd , και διαφορετικές θύρες usb , ξεκίνα απο εκεί. Αν τα έχεις κάνει και δεν λειτουργεί πάλι, θα σου πρότεινα: α)Άλλο iso στο ίδιο flash drive με rufus ή windows 7 usb tool. β) Ίδιο iso σε άλλο flash drive -//- -//- -//- γ) Άλλο iso σε άλλο flash drive -//- -//- -//-
padelelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα δοκιμασω α,β,γ και θα ενημερώσω .όσο για το iso να προτιμήσω iso από original windows 7 αντί για 7sp1 από torrent?
Ilbabis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Όχι και με του "θείου" λειτουργεί κανονικά...
padelelis Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δεν έπιασε τίποτα.... τι έκανα λοιπόν. bootara με έναν σκληρό από έναν άλλο υπολογιστή και απο περιβάλλον windows έκανα install τα windows στον ssd χωρίς κανένα πρόβλημά...Τι γίνεται όμως????.....μου βγάζει δυο επιλογές windows 7 ,το ενα ειναι με το os του hdd και το άλλο με το os από τον ssd.όλα καλά .....Όταν αφαίρεσα τον hdd από το pc τότε ο ssd δεν bootare.Από οι έψαξα σε forums μάλλον λιπουν αρχεία από τον ssd που καθορίζουν το πως θα bootari (είναι μια θεωρεία δλδ ). δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω σε αυτό το μέρος του forum για αυτό το "νέο" πρόβλημα. ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κάνε εκκίνηση με το dvd/flash τον windows και κάνε επιδιόρθωση εκκίνησης,επειδή είχες τον άλλον δίσκο πάνω σου έκανε dual boot από τον δίσκο που έκανε εκκίνηση δηλαδή τον hdd.
enidreiogmx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ ότι σε κάποια φάση πήγα να εγκαταστήσω τα 7 σ' ένα ssd. Για κάποιο λόγο δεν τον έβλεπε καν τον σκληρό. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα κάποια λύση που κατάφερα να φορμάρω τον δίσκο και να μπορέσω να περάσω τα 7.
broxopios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω νέο μιας και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθώ να περάσω τα win10 pro 64-bit σε 80αρη SSD, αλλά μου βγάζει το μήνυμα του τόπικ. Δοκίμασα και τη πρόταση του #4 ποστ, αλλά τίποτα. Καμία λύση?
broxopios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν μόλις δοκίμασα ένα 3ο στικάκι και δούλεψε. Περίεργα πράγματα...
padelelis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα έτυχε να βάλω τα win10 στο ίδιο pc για το οποίο άνοιξα το θέμα. Έπαθα ακριβώς το ίδιο. Από ότι καταλαβαίνω μάλλον βάζεις και Εσύ κατεβασμένα από torrent Windows. Προσπάθησα λοιπόν να κάνω εγκατάσταση των Windows από πολλά διαφορετικά iso που βρήκα σε torrents κανένα δεν λειτουργούσε. Με usb2 usb3 σε efi- uefi.τα usb ήταν σωστά φτιαγμένα. Το πρόβλημα μου λοιπόν το έλυσε το πρόγραμμα που κατεβάζεις από Την σελίδα της Microsoft όπου σου δίνει την επιλογή να φτιάξεις usb stick εγκατάστασης. Με το που έβαλα το usb stick με τα Windows τα αυθεντικά δούλεψε κανονικά... Μετά από Περιβάλλον Windows εγκατέστησα τα (δικά) μου Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα