Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδιτ: επίσης γιατί στη μεγάλη εικόνα του slide φαίνεται λάθος το πληκτρολόγιο ?? (τα Α Ζ Q W συγκεκριμένα) :S

Ειναι γαλλικο. Azerty

Στη γαλλια τα παντα εχουν αυτο το πληκτρολογιο. Λογικα και στους γαλλοφωνους του καναδα.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κινητό 5.1" με πληκτρολόγιο σε κατακόρυφη διάταξη; Γιατί όχι οριζόντια για μεγαλύτερα πλήκτρα; Είμαι περίεργος να δω τι έχουν κάνει για να μπορείς να γράφεις σε κινητό με τόσο ύψος πάνω από την παλάμη σου... 

Δημοσ.

Μοιάζει με τερατογένεση που έχει προέλθει από συνδυασμό κλασικού blackberry με lenovo smartphone.

Μήπως είναι photoshop και όχι πραγματικό μοντέλο;

Δημοσ.

Άπατα θα πάνε και αυτά ... Κρίμα ...το Classic ήταν ένα καλό λανσάρισμα γιαυτο που αγαπήθηκε η εταιρία μόνο που έμεινε πίσω στο λειτουργικό... Και πάλι κρίμα

Αμφιβάλω ότι ακούμπησες BB10. Δεν θα σχολίαζες το λειτουργικό. Έλεος.

Βασικά το νομίζει το 99.6% της παγκόσμιας αγοράς. Κάπου 0,4% έχει παγκοσμίως η ΒΒ, νομίζω είναι προφανές πως το φυσικό πληκτρολόγιο δεν την κάνει καλύτερη. Αντί να επικεντρωθεί στο software και το cloud όπου είναι όλο το παιχνίδι, βγάζει συσκευές με gimmicks (ναι, gimmick είναι πλέον το φυσικό πληκτρολόγιο στα smartphone).

Πόσες βλακείες μπορεί να αντέξει ένα θέμα.. 0.01% έχει. Ακόμα το φυσικό πληκτρολόγιο παραμένει ανώτερο από την virtual χαζομάρα..

• Like 4
Δημοσ.

Καλό κακό και μείς το ακολουθούμε.. τέλεια. Επειδή νομίζεις εσύ οτι γίνεται χειρότερη δεν σημαίνει πως είναι και έτσι...

ΕΓΩ προσωπικά δεν το ακολουθώ, άλλο τι καταλαβες εσύ.

ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι κατασκευαστές για μενα εσενα και άλλους 5-6 που ΔΕΝ ακολουθούν τα τεχνάσματα του marketing. Αλλά μην κλαίμε που η blackberry κανει τολμηρές βλακείες και πάει άπατη για φούντο και μην υποστηρίζουμε κάθε διαφορετικό απλά επειδή αυτό είναι.

Δημοσ.

Πόσες βλακείες μπορεί να αντέξει ένα θέμα.. 0.01% έχει. Ακόμα το φυσικό πληκτρολόγιο παραμένει ανώτερο από την virtual χαζομάρα..

Δεν ξέρω, πόσες μπορείς να πεις ακόμα; Πάρε το link για να διαβάσεις και πριν quoteαρεις να ψάχνεις καλύτερα, όχι επειδή εσύ έχεις BB να νομίζεις ότι είναι super και ότι αποκλείεται να έχει τόσο λίγο. Και το φυσικό πληκτρολόγιο είναι πολύ ανώτερο, το αποδεικνύουν οι πωλήσεις της ΒΒ και όλων των Android που είχαν physical keyboard κατά καιρούς. ΝΟΤ.

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν στο τσακ να πάρω το iPhone 6, αλλά τελικά κατέληξα στο Samsung X820 για τους λόγους που αναφέρεις.

Σοβαρή αντιπαράθεση

Δημοσ.

Δυστυχώς θα συμφωνήσω... το ντε και καλά φυσικό πληκτρολόγιο είνια πατάτα... Λάθος προσανατολισμός, καλύτερα να προσανατολιζόταν στις μοναδικές λύσεις που προσφέρει, παρά στις συσκευές.

Βασικά νομίζω ότι προσπαθεί να παίξει στα φραγκάτα εταιρικά στελέχη, μόνο που εκεί θέλει πραγματικό design και όχι υβριδικές βλακείες. Μια σειρά classic για αυτούς που θέλουν φυσικό πληκτρολόγιο θα ήταν μία χαρά.

Νομίζω ότι το φθηνότερο leap είναι πολύ καλύτερο...

• Like 1
Δημοσ.

ΕΓΩ προσωπικά δεν το ακολουθώ, άλλο τι καταλαβες εσύ.

ΧΕΣΤΗΚΑΝ οι κατασκευαστές για μενα εσενα και άλλους 5-6 που ΔΕΝ ακολουθούν τα τεχνάσματα του marketing. Αλλά μην κλαίμε που η blackberry κανει τολμηρές βλακείες και πάει άπατη για φούντο και μην υποστηρίζουμε κάθε διαφορετικό απλά επειδή αυτό είναι.

Και η Blackberry δεν ακολουθεί τους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες που ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ τα τεχνάσματα του marketing! Είναι μία κατηγορία απο μόνη της και προφανώς δεν παράγει κινητά για 15χρονα όπως η Apple ''πρωτεργάτης'' και ακολουθούν οι υπόλοιπες. Μια χαρά κάνει ότι κάνει και είδαμε και τις βλακείες που έκανε με το passport  ;) ''Δεν είμαι κάτοχος blackberry''

http://www.technobuffalo.com/2015/04/01/best-smartphone-readers-choice-mobile-madness-2015/

Δεν ξέρω, πόσες μπορείς να πεις ακόμα; Πάρε το link για να διαβάσεις και πριν quoteαρεις να ψάχνεις καλύτερα, όχι επειδή εσύ έχεις BB να νομίζεις ότι είναι super και ότι αποκλείεται να έχει τόσο λίγο. Και το φυσικό πληκτρολόγιο είναι πολύ ανώτερο, το αποδεικνύουν οι πωλήσεις της ΒΒ και όλων των Android που είχαν physical keyboard κατά καιρούς. ΝΟΤ.

Στα ούμπαλα μας οι πωλήσεις φιλαράκι γιατί δεν παράγει κινητά για τν Σαρα και την Μαρα και γι'αυτόν τον λόγο έχει και μικρό κοινό. Είδαμε και οι πωλήσεις του passport ξαναλέω! 

• Like 1
Δημοσ.

Και η Blackberry δεν ακολουθεί τους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες που ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ τα τεχνάσματα του marketing! Είναι μία κατηγορία απο μόνη της και προφανώς δεν παράγει κινητά για 15χρονα όπως η Apple ''πρωτεργάτης'' και ακολουθούν οι υπόλοιπες. Μια χαρά κάνει ότι κάνει και είδαμε και τις βλακείες που έκανε με το passport  ;) ''Δεν είμαι κάτοχος blackberry''

http://www.technobuffalo.com/2015/04/01/best-smartphone-readers-choice-mobile-madness-2015/

Ναι σύμφωνοι-για 15χρονα μεν, αλλά είδαμε σε πωλήσεις που Μήλο και που Βατόμουρο!

''Δεν είμαι κάτοχος iphone" (εισαγωγικά γιατί;)

• Like 1
Δημοσ.

Και η Blackberry δεν ακολουθεί τους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες που ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ τα τεχνάσματα του marketing! Είναι μία κατηγορία απο μόνη της και προφανώς δεν παράγει κινητά για 15χρονα όπως η Apple ''πρωτεργάτης'' και ακολουθούν οι υπόλοιπες. Μια χαρά κάνει ότι κάνει και είδαμε και τις βλακείες που έκανε με το passport ;) ''Δεν είμαι κάτοχος blackberry''

Στα ούμπαλα μας οι πωλήσεις φιλαράκι γιατί δεν παράγει κινητά για τν Σαρα και την Μαρα και γι'αυτόν τον λόγο έχει και μικρό κοινό. Είδαμε και οι πωλήσεις του passport ξαναλέω!

Α μάλιστα, όταν είχε τεράστια ποσοστά προ iPhone τότε πουλούσε σε όλους και δεν υπήρχε Σάρα και Μάρα... Και το 96,6% των αγοραστών smartphone είναι πρόβατα και θύματα του marketing. Έγινε. Μόνο μην ξεχάσεις στην κηδεία (αν συνεχίσει έτσι όπως το πάει) να έρθεις να βγάλεις επικήδειο λόγο για το πόσο καλός ήταν ο μακαρίτης. Δεν χάσαμε εταιρεία εμείς, άγγελο χάσαμε.

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος εχει blackberry με ΒΒ10 δεν ξερει τι ειναι το lag. Τα χαιρετισματα μου σε οσους περνανε καστομιες και ρομ για να μπορουν να παιρνουν τηλεφωνο χωρις να κολλαει (ακομα και) ο dialer. Ωραια λειπουν apps, δεν πουλανε αλλα αυτο ειναι επιχειρημα απο τους "alternative " ανδροϊδακηδες που εχουν lagdroid για να "μην εχουν iphone".

ΥΓ 220€ ολοκαινουριο Ζ10 4G χωρις ιχνος lag. Ποιο android κινητο το προσφερει και εχει τη φινετσα του Ζ10? Κανενα..

• Like 1
Δημοσ.

Να ξεκαθαρισουμε κατ'αρχας οτι οι φωτο του Slider ειναι καλλιτεχνικες απεικονισεις απο fan της Blackberry και δεν προερχονται απο επισημη πηγη...τη μορφη του τελικου προιοντος θα την εχουμε αργα το καλοκαιρι υποθετω...

Το λογισμικο της Blackberry ειναι εξαιρετικο,χωρις σπαστικα κολληματα,με ενα εξαιρετικο κομβικο κεντρο επικοινωνιας με την ονομασια HUB (ψαχτε το λιγο στο internet) Επισης η υποστηριξη τριων market (Blackberry store,Amazon store,GooglePlay store) του παρεχει μια τεραστια βαση εφαρμογων και παιχνιδιων !

Η εμπειρια μου τοσο με το full touch Ζ30 οσο και με το Passport και το πληκτρολογιο του ειναι πραγματικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!

Η δε πλοήγηση στο περιβάλλον του λειτουργικού ειναι υποδειγματική για touch εμπειρία....

(Η προϊστορία μου περιοριζεται σε πολλα ετη χρησης Android κι ενος ετους Windows)

Tελος αναμενω η ποιοτητα των επερχομενων συσκευων να ειναι στα ιδια υψηλοτατα επιπεδα των υπαρχόντων συσκευων οπως διαπίστωσα απο τα Ζ30 & Passport που ειναι τα πιο ποιοτικά και στιβαρά τηλεφωνα που εχω χρησιμοποιησει αλλα και εχω δει γενικοτερα !

Δημοσ.

Οποιος εχει blackberry με ΒΒ10 δεν ξερει τι ειναι το lag. Τα χαιρετισματα μου σε οσους περνανε καστομιες και ρομ για να μπορουν να παιρνουν τηλεφωνο χωρις να κολλαει (ακομα και) ο dialer. Ωραια λειπουν apps, δεν πουλανε αλλα αυτο ειναι επιχειρημα απο τους "alternative " ανδροϊδακηδες που εχουν lagdroid για να "μην εχουν iphone". ΥΓ 220€ ολοκαινουριο Ζ10 4G χωρις ιχνος lag. Ποιο android κινητο το προσφερει και εχει τη φινετσα του Ζ10? Κανενα..

galaxy s3 neo 16gb με καλύτερο επεξεργαστή......και δεν νομίζω να κολλάει γιατί έχω το galaxy trend plus με κατώτερα χαρακτηριστικά και πάει σφαίρα.

όσο για την φινέτσα είναι κάτι υποκειμενικό,άλλο που τα samsung τα έχουν πολλοί και έχουν γίνει λίγο βαρετά.

αν και εγώ θα πήγαινα καρφί σε lumia 820 σε αυτά τα λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...