Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφιβάλω ότι ακούμπησες BB10. Δεν θα σχολίαζες το λειτουργικό. Έλεος.

Πόσες βλακείες μπορεί να αντέξει ένα θέμα.. 0.01% έχει. Ακόμα το φυσικό πληκτρολόγιο παραμένει ανώτερο από την virtual χαζομάρα..

Ποια virtual χαζομάρα ρε πωρωμένε; Πες μας κιόλας ότι ακόμα και το πληκτρολόγιο αφής επικράτησε λόγω marketing και όχι επειδή είναι βολικότερο από το φυσικό...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια virtual χαζομάρα ρε πωρωμένε; Πες μας κιόλας ότι ακόμα και το πληκτρολόγιο αφής επικράτησε λόγω marketing και όχι επειδή είναι βολικότερο από το φυσικό...

Να στο πω και εγω. Οι απαιτησεις για μεγαλυτερη οθονη αφης οδηγησαν στην θυσια του φυσικου πληκτρολογιου, το οποιο ακομη ειναι καλυτερο σε λειτουργιες απο ενα Virtual πληκτρολογιο. Ακομη και το virtual πληκτρολογιο του BB που ειναι κορυφαιο σε προβλεψη και touch λειτουργιες , θεωρω οτι υπολειπεται ακομη και του πληκτρολογιου του Ν900 μου. Ο συνδιασμος φυσικου πληκτρολογιου και Touch οθονης θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος συνδιασμος. Η BB με κερδισε με το λειτουργικο της, αλλα ποτε δεν συμπαθησα συσκευες με φυσικο πληκτρολογιο οπως τα BB. Αν το εβγαζε το συγκεκριμενο συρρωμενο σε landscape θα ηταν η επομενη συσευη μου. Ετσι κι αλλιως, αν δεν θες να χρησιμοποιησεις το φυσικο, μπορει να μην το δεις ποτε σε αυτες τις συσκευες. Μια χαρα και virtual εχουν και μαλιστα απο τα καλυτερα. Μου λειπουν οι μερες που εγραφα χωρις να κοιταω την οθονη του κινητου μου. autocorrect + φυσικο πληκτρολογιο = αχτυπητο διδυμο

Α μάλιστα, όταν είχε τεράστια ποσοστά προ iPhone τότε πουλούσε σε όλους και δεν υπήρχε Σάρα και Μάρα... Και το 96,6% των αγοραστών smartphone είναι πρόβατα και θύματα του marketing. Έγινε. Μόνο μην ξεχάσεις στην κηδεία (αν συνεχίσει έτσι όπως το πάει) να έρθεις να βγάλεις επικήδειο λόγο για το πόσο καλός ήταν ο μακαρίτης. Δεν χάσαμε εταιρεία εμείς, άγγελο χάσαμε.

Τα τεραστια ποσοστα ηταν και σε μια αγορα που ειχε σε μεγεθος το 1/10 πο τη σημερινη. Και ναι. η BB δεν πουλουσε στη Σαρα και Μαρα. ηθελε συγκεκριμενο συμβολαιο συνδεσης και αν δεν ησουν επαγγελματιας δεν ειχε νοημα να εχεις πακετο data και φιλτραρισμενα mail.

Οσο για τον επικηδειο... Η bb επανηλθε στα κερδη, ακομη και με αυτο το 0,4%. Να κλεισει, χλωμο. Να βγαζει 1-2 συσκευες το χρονο , πολυ πιθανο. Να σταματησει να βγαζει συσκευες γενικα; Ακομη πιο πιθανο, αλλα τοτε θα ειναι η μερα που ολα τα εσοδα θα ερχονται απο το QNX.

• Like 4
Δημοσ.

Να στο πω και εγω. Οι απαιτησεις για μεγαλυτερη οθονη αφης οδηγησαν στην θυσια του φυσικου πληκτρολογιου, το οποιο ακομη ειναι καλυτερο σε λειτουργιες απο ενα Virtual πληκτρολογιο. Ακομη και το virtual πληκτρολογιο του BB που ειναι κορυφαιο σε προβλεψη και touch λειτουργιες , θεωρω οτι υπολειπεται ακομη και του πληκτρολογιου του Ν900 μου. Ο συνδιασμος φυσικου πληκτρολογιου και Touch οθονης θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος συνδιασμος. Η BB με κερδισε με το λειτουργικο της, αλλα ποτε δεν συμπαθησα συσκευες με φυσικο πληκτρολογιο οπως τα BB. Αν το εβγαζε το συγκεκριμενο συρρωμενο σε landscape θα ηταν η επομενη συσευη μου. Ετσι κι αλλιως, αν δεν θες να χρησιμοποιησεις το φυσικο, μπορει να μην το δεις ποτε σε αυτες τις συσκευες. Μια χαρα και virtual εχουν και μαλιστα απο τα καλυτερα. Μου λειπουν οι μερες που εγραφα χωρις να κοιταω την οθονη του κινητου μου. autocorrect + φυσικο πληκτρολογιο = αχτυπητο διδυμο

Νομίζω ότι είναι πολύ πιο βολικό να βλέπεις τι γράφεις την ώρα που το γράφεις. Btw το φυσικό πληκτρολόγιο σε κουράζει μετά από αρκετή ώρα γραψίματος και κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο άβολο από το αφής, πόσο δε μάλλον σε 5" οθόνες όπου τα πλήκτρα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην τα πατάς λάθος. Δεν έγραφα ποτέ τόσο γρήγορα με physical keyboard..

Δημοσ.

Τα τεραστια ποσοστα ηταν και σε μια αγορα που ειχε σε μεγεθος το 1/10 πο τη σημερινη. Και ναι. η BB δεν πουλουσε στη Σαρα και Μαρα. ηθελε συγκεκριμενο συμβολαιο συνδεσης και αν δεν ησουν επαγγελματιας δεν ειχε νοημα να εχεις πακετο data και φιλτραρισμενα mail.

Οσο για τον επικηδειο... Η bb επανηλθε στα κερδη, ακομη και με αυτο το 0,4%. Να κλεισει, χλωμο. Να βγαζει 1-2 συσκευες το χρονο , πολυ πιθανο. Να σταματησει να βγαζει συσκευες γενικα; Ακομη πιο πιθανο, αλλα τοτε θα ειναι η μερα που ολα τα εσοδα θα ερχονται απο το QNX.

@songless_bird αν δεν κάνω λάθος ήσουν μέλος και σε άλλο φόρουμ (myp....) νομίζω, σωστά ? πριν μερικά χρόνια θυμάμαι με το θρυλικό Ν900 όπως και γω..  B). Σαν το φυσικό πληκτρολόγιο δεν έχει πραγματικά! χαίρομαι που υπάρχει η blackberry και ξεφεύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα.

• Like 1
Δημοσ.

@songless_bird αν δεν κάνω λάθος ήσουν μέλος και σε άλλο φόρουμ (myp....) νομίζω, σωστά ? πριν μερικά χρόνια θυμάμαι με το θρυλικό Ν900 όπως και γω..  B). Σαν το φυσικό πληκτρολόγιο δεν έχει πραγματικά! χαίρομαι που υπάρχει η blackberry και ξεφεύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα.

Και ειμαι ακομη εκει. Το Ν900 μπορει να το εχω παροπλισει, αλλα δεν ειναι σε συρταρι. Ειναι πανω στο γραφειο και το βλεπω. Καμια φορα παιζω και με το πληκτρολογιο ανοιγοκλεινοντας το :P

Νομίζω ότι είναι πολύ πιο βολικό να βλέπεις τι γράφεις την ώρα που το γράφεις. Btw το φυσικό πληκτρολόγιο σε κουράζει μετά από αρκετή ώρα γραψίματος και κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο άβολο από το αφής, πόσο δε μάλλον σε 5" οθόνες όπου τα πλήκτρα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην τα πατάς λάθος. Δεν έγραφα ποτέ τόσο γρήγορα με physical keyboard..

Εγω παλι νομιζω οτι ειναι πιο βολικο να μην χρειαζεται να βλεπεις που πατανε τα δακτυλα σου οταν γραφεις. Βλεπε τυφλο συστημα στον υπολογιστη. Το φυσικο μπορω να πω οτι με κουραζε οταν εγραφα πολυ γρηγορα, ασκουσα περισσοτερη δυναμη στα πληκτρα, αλλα το Virtual με κουραζει πιο πολυ γιατι απαιτει μεγαλυτερη συγκεντρωση, αφου δεν εχεις αισθηση της αφης τι πατας και πρεπει να στηριζεσαι στο ματι , στο ποσο καλογραμμενο ειναι το πληκτρολογιο και στο ποσο καλη αποκριση εχει γενικα η οθονη και το λειτουργικο.

• Like 1
Δημοσ.

Ως χρηστης blackberry και android (galaxy s4 I9506) να πω και εγω την αποψη μου:λοιπον το λειτουργικο του blackberry ειναι ετη φωτος μπροστα απο το android.μην ξεχνατε οτι η blackberry βγαζει και hardware και software και το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο.η google βγαζει ενα λειτουργικο και δινει ελαχιστες απαιτησεις στους κατασκευαστες αποτελεσμα lag και bloatware.

ποιοτητα κατασκευης του bb z30:οπως πρεπει να βγαινουν τα κινητα ουτε πολυ βαρυ ουτε πολυ ελαφρυ απλα στιβαρο.

φυσικο ή εικονικο πληκτρολογιο:αν εχετε δουλεψει πληκτρολογιο bb ειναι πολυ καλυτερο απο το εικονικο πληκτρολογιο οποιασδηποτε εταιριες γραφεις με κλειστα ματια και με απιστευτη ταχυτητα.

θεμα εφαρμογων οσοι εχουν ios και android τοσες εφαρμογες που υπαρχουν τις χρησιμοποιειται ολες?ειναι ολες χρησιμες?σας διευκολινουν σε κατι?

και κατι τελευταιο πραγματικο multitaksing εχουν τα αλλα λειτουργικα?γιατι στο z30 εχω ανοιχτο το hub συνεχεια viber ανοιχτο fb messenger ανοιχτο καρτελες browser ανοιχτες και παιζω το temple run ολα αυτα ανοιχτα ταυτοχρονα ..ααα και η μπαταρια μου βγαζει πανω απο μερα.

για τις συγκεκριμενες συσκευες περι ορεξεως τα γνωστα σε καποιον αρεσουν σε αλλον δεν αρεσουν..τι να κανουμε.

εγω isheep δεν γινομαι.

• Like 4
Δημοσ.

Α μάλιστα, όταν είχε τεράστια ποσοστά προ iPhone τότε πουλούσε σε όλους και δεν υπήρχε Σάρα και Μάρα... Και το 96,6% των αγοραστών smartphone είναι πρόβατα και θύματα του marketing. Έγινε. Μόνο μην ξεχάσεις στην κηδεία (αν συνεχίσει έτσι όπως το πάει) να έρθεις να βγάλεις επικήδειο λόγο για το πόσο καλός ήταν ο μακαρίτης. Δεν χάσαμε εταιρεία εμείς, άγγελο χάσαμε.

Ούτε τότε είχε μεγάλο market share γιατί τότε για να έχεις λειτουργικό bb έπρεπε αφενός να έχεις συμβόλαιο και αφετέρου να πληρώνεις ακόμα 10 ευρώ περίπου το μήνα για το BIS.

Πραγματικά, έχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά, σαν το bb 10 δεν είναι κανένα. Ούτε lag, ούτε ξεχωριστό app για κάθε email account, ούτε φθηνοκατασκευή.

Μπορείς ακόμα να πάρεις το Ζ10 με 140 ευρώ και μετά δεν πρόκειτε να φύγεις από τη BB.

• Like 1
Δημοσ.

εγω isheep δεν γινομαι.

Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις και διαβεβαιώ άπαντες ότι λες την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι...από την άλλη είναι κάπως "σκληρή" η τελευταία φράση σου,θεωρώ πως -τελικα- όλα είναι συνδυασμός προτεραιοτήτων,budget και φυσικά γούστου !

Προτρέπω λοιπόν τους "δύσπιστους" να δοκιμάσουν με τη πρώτη ευκαιρία μια συσκευή Blackberry με το νέο λειτουργικό BB 10 (ηλικίας 2 ετών) ώστε να σχηματίσουν άποψη για όλα αυτά που περιγράφουμε !

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρή αντιπαράθεση

Τελευταια φορα που τα γραμμαρια επαιξαν καθοριστικο ρολο στην αγορα μου, ηταν οταν πηγα να μου κοψουν ζαμπον και μου λενε "βγαινει 480, να τα κανω 500;" και του λεω "καντα"

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τα εξαρτημένα αντανακλαστικά που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το αντίπαλο μαρκετινγκ. Οι περισσότεροι haters μάλλον δεν έχουν ζήσει ποτέ με ios αλλά δεν χάνουν την ευκαιρία να μας εξηγήσουν με τον πιο απόλυτο τρόπο πόσο βλάκες/πρόβατα/άχρηστοι είναι όσοι έχουν αντίθετη άποψη.

Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις και διαβεβαιώ άπαντες ότι λες την πραγματικότητα όπως ακριβώς είναι...από την άλλη είναι κάπως "σκληρή" η τελευταία φράση σου,θεωρώ πως -τελικα- όλα είναι συνδυασμός προτεραιοτήτων,budget και φυσικά γούστου !

Προτρέπω λοιπόν τους "δύσπιστους" να δοκιμάσουν με τη πρώτη ευκαιρία μια συσκευή Blackberry με το νέο λειτουργικό BB 10 (ηλικίας 2 ετών) ώστε να σχηματίσουν άποψη για όλα αυτά που περιγράφουμε !

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τα εξαρτημένα αντανακλαστικά που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το αντίπαλο μαρκετινγκ. Οι περισσότεροι haters μάλλον δεν έχουν ζήσει ποτέ με ios αλλά δεν χάνουν την ευκαιρία να μας εξηγήσουν με τον πιο απόλυτο τρόπο πόσο βλάκες/πρόβατα/άχρηστοι είναι όσοι έχουν αντίθετη άποψη.

Και ποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει ιος ? που και η κουτσή Μαρία κουβαλάει ένα. Από τη στιγμή που ένα 80% και πάνω το έχουν για μόστρα σε ηλικία ακόμα και 12 ετών υπάρχει λόγος να μιλάμε γι'αυτό ?"Έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλά"

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει και ΑΚΡΙΒΩΣ το ΑΝΤΙΘΕΤΟ στον υπερθετικο βαθμο θα ελεγα !!! B) :-D

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι ειναι πιο βολικο να μην χρειαζεται να βλεπεις που πατανε τα δακτυλα σου οταν γραφεις. Βλεπε τυφλο συστημα στον υπολογιστη. Το φυσικο μπορω να πω οτι με κουραζε οταν εγραφα πολυ γρηγορα, ασκουσα περισσοτερη δυναμη στα πληκτρα, αλλα το Virtual με κουραζει πιο πολυ γιατι απαιτει μεγαλυτερη συγκεντρωση, αφου δεν εχεις αισθηση της αφης τι πατας και πρεπει να στηριζεσαι στο ματι , στο ποσο καλογραμμενο ειναι το πληκτρολογιο και στο ποσο καλη αποκριση εχει γενικα η οθονη και το λειτουργικο.

Θεωρώ πλεονέκτημα να βλέπεις όταν γράφεις (προσπαθώ να κάνω το ίδιο και στο laptop μου), αλλά btw γούστα! Δεν ξέρω τι εμπειρία είχες με virtual keyboard, αλλά με όποιο κινητό είχα από 2011 και μετά (λόγω μεγαλύτερης οθόνης και καλύτερου digitizer: lg opt black, galaxy s2 ,xperia z, huawei p7, galaxy s5) δεν υπήρχαν τα προβλήματα που λες. Τώρα αν θες να το νιώθεις όταν πατάς (προσωπικά δεν μ αρέσει) βάζεις δόνηση κατά το πάτημα και πίστεψε με δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλαβαίνεις αν πατάς η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Έτοιμος είμαι να πάρω το passport. Ο μόνος λόγος που περιμένω είναι μήπως βγει από στιγμή σε στιγμή το passport 2 (ή κάτι άλλο) και επειδή, το σημαντικότερο, σε 2 μήνες βγαίνει η επιδότησή μου, οπότε συγκρατούμαι μέχρι να βγουν τα νέα bb και iPhones, έτσι ώστε να επιλέξω ένα από τα δυο, με τη ζυγαριά να γέρνει στο 1ο (στο iOs υπάρχουν στοιχεία που με χαλάνε και κάποια άλλα που διευκολύνουν τη δουλειά και την καθημερινότητά μου αφάνταστα). Ειλικρινά, σιχάθηκα το android, πραγματικά ξερνάω με αυτή την αηδία-λειτουργικό που μόνο πονοκέφαλο μου φέρνει με τις δυσλειτουργίες του και δε γνωρίζω ένα άτομο που πήγε σε bb και δεν το σιχτιρίζει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...