Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To προβλημα δεν υπηρχε μονο οταν ο ηχος ερχοταν απο το pc. Ειτε εβαζα καποιο τυχαιο καναλι, ειτε ταινια απο usb stick κατευθειαν στην τηλεοραση, ειτε ακομα και τραγουδι απο το usb stick μεσω της τηλεορασης ο ηχος ειχε χαμηλη ενταση. Αν το ιδιο usb το συνεδεα κατευθειαν πανω στον ενισχυτη και επαιζα το ιδιο αρχειο-τραγουδι, τοτε στο ιδιο volume του ενισχυτη ο ηχος ηταν αρκετα δυνατοτερος. Αλλα τωρα που δοκιμασα με το καινουριο καλωδιο οπτικης ινας αυτο διορθωθηκε. Παλι οταν ο ηχος περναει απο την tv χανει λιγο σε ενταση αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα οσο πριν.

Μια καινουρια καρτα ηχου πιστευω θα με βοηθουσε και στο κομματι των ρυθμισεων μιας και η ενσωματωμενη δεν δινει και πολλες επιλογες...

Δημοσ.

ε ναι... σωστα εισαι τωρα. Μια μικρη διαφορα οπως λες την εχεις αλλη δε τρεχει καστανο. Μπορεις να δοκιμασεις και με αλλη καρτα ηχου αλλα για μενα ισως απλα πεταξεις λεφτα. Δεν ειναι ακριβες ομως.

Δημοσ.

Ναι το ξερω οτι δε θες μια περιουσια για καρτα ηχου. Θα αρχισω να το ψαχνω λιγο, να δω τι και τι υπαρχει να κερδισω προσθετοντας μια. Σιγουρα θα μου λυσει τα χερια στο να παιξω με ρυθμισεις η και να φτιαξω κανενα preset equalizer που ισως φερει ολο το συστημα πιο κοντα στα γουστα μου.

Μια ερωτηση. Η τεχνολογια sbx της creative υποτιθεται οτι εξομοιωνει πολυκαναλο surround ηχο οταν φορας ακουστικα. Μπορει να κανει το ιδιο και σε συστηματα με ηχεια;

Δημοσ.

Αυτή η λειτουργία κάνει το στερεοφωνικό ήχο να παίζει κι απ'τα 5 ηχεία. Είχε και η Realtec/onboard κάτι αντίστοιχο αλλά ήταν για τα σκουπίδια.

Δε χρειάζεται να πάρεις κάποια κάρτα ήχου των 50€. Και με 20€ κάνεις τη δουλειά σου. 

Δεν το συζητώ ότι έχει πολύ καλύτερη απόδοση απ'την onboard. To τόνισα το "πολύ";;;

Δημοσ.

Μαλιστα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Οποτε προτεινεις να προχωρησω στην αγορα μιας καρτας ηχου..  Δεδομενου οτι δεν εχω προβλημα να δωσω και κατι παραπανω μιας και η καρτα ηχου ειναι κατι που τη βαστας καιρο και δεν ειναι τοσο αναλωσιμη οπως αλλα parts, θα εχω καποιο οφελος; Αν ας πουμε δεν παρω την vx που προτεινεις, αλλα καποια απο τις παρακατω εχουν να προσφερουν παραπανω πραγματα σε σχεση με την vx?

http://www.e-shop.gr/sound-card-creative-sound-blaster-audigy-fx-51-pci-e-with-sbx-pro-studio-p-PER.540280

http://www.e-shop.gr/sound-card-asus-xonar-dx-p-PER.522638

Παρολο που ειναι καρτες για πολυκαναλο ηχο, υπενθυμιζω οτι εγω ενδιαφερομαι κυριως για το στερεο μιας και παιζω με μονο 2 ηχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...