voltmod Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις φήμες και τις διαρροές, η Κινέζικη Oppo έδωσε στην δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του νέου R7 που θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε με βάση τις φωτογραφίες, το νέο Oppo R7 είναι μία αρκετά ελκυστική κατασκευή, που διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο, και γυαλί τόσο στο πίσω μέρος όσο και στην πρόσοψη που σχηματίζει καμπύλες στα “τελειώματα” (2.5D). Επίσης μοιάζει να είναι ιδιαίτερα λεπτή. Στο πίσω μέρος, και δίπλα στον φακό της κάμερας μπορούμε να δούμε το Dual Tone LED flash ενώ στην πρόσοψη, το κεντρικό πλήκτρα ενδέχεται να διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η εταιρεία δεν θέλησε να αποκαλύψει το παραμικρό για τα χαρακτηριστικά της νέας της συσκευής, ωστόσο από φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, μαθαίνουμε ότι θα κάνει χρήση της τεχνολογίας fast-charging της Oppo, VOOC και θα βασίζεται στο οκταπύρηνο chipset της MediaTek, MT6795. Επίσης θα υποστηρίζει 4G LTE και θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα της Sony, μάλλον στα 20,7 Megapixels. Site: GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
villa.romas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πανέμορφο, αλλά όλοι ίδιο; τι πράμα κι αυτό. Δείξτε μας κάτι διαφορετικό επιτέλους
tulipas Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κυριολεκτικά νιώθω ότι όλα τα τελευταία κινητά με αντροιντ που έδειξε το ινσομνια, έχουν ξηλώσει την πλάτη από ένα Sony, τους πετάνε ένα πλαίσιο iPhone 6 και απλά βαζουνε το logo τους. Ούτε καν τη θέση της κάμερας δεν αλλάζουν να την βάλουν στη μέση, γιατί εκεί είναι απλά χάλι μαύρο. 5
Jophiel Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ωραία, τώρα που είπε κάποιος ότι μοιάζουν με iphone, μας λείπει κι ένας που θα γράψει "ΑΠΑΤΟ" και είμαστε εντάξει... Επί του θέματος : το κινητό μοιάζει πολύ όμορφο σχεδιαστικά και το hardware είναι κορυφαίο. Η εταιρεία είναι σοβαρή, άρα πιστεύω ότι θα πουλήσει αρκετά σε όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Με τις αναβαθμίσεις δεν ξέρω τί θα γίνει... 4
shadowfax-1- Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εμένα πάντως αυτό μου μοιάζει κάτι νέο και επίσης μου μοιάζει και πολύ ωραίο κινητό.Oppo find7a έχω πάρει στη κοπέλα μου και είναι πολύ ωραίο κινητό.
gchris7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πιο πολύ για renders μου κάνουν αυτά παρά φωτογραφίες. Αν έχει τέτοια σχεδιαση και στην πραγματικοτητα, τόσο λεπτό και τόσο μικρά bezels... απλά respect.
nhzt Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μια καλή τιμή του λείπει. Μ άρεσε ο αισθητήρας της Sony στα 20,7 Mps.
panoramix80s Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κυριολεκτικά νιώθω ότι όλα τα τελευταία κινητά με αντροιντ που έδειξε το ινσομνια, έχουν ξηλώσει την πλάτη από ένα Sony, τους πετάνε ένα πλαίσιο iPhone 6 και απλά βαζουνε το logo τους. Ούτε καν τη θέση της κάμερας δεν αλλάζουν να την βάλουν στη μέση, γιατί εκεί είναι απλά χάλι μαύρο. Παρα πολυ δικιο ο φιλος
Aztec Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ωραιο ! Ξέρετε αν εχουν επιλογή για stock android ;
SaFiS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σαν πρωην κατοχος Find 5, 7a & 7 (QHD) τα οποια πλεον μοιρασα στα μελη της οικογενειας, να πω πως η Oppo πλεον εχει φαει ακυρο απο εμενα.Δεν λεω, ποιοτικες συσκευες, πολυ καλο after sales, αλλα χορτασαμε υποσχεσεις για αναβαθμισεις.ROMS σε συνεχεις BETA versions, με περισσοτερα bugs καθε φορα.To Find 5 εμεινε στην 4.1.1 και τα αλλα δυο εχουν παρει 4.4.4 με σοβαρα προβληματα.Ευτυχως με CM ROMS (5.0.2) εχω σχετικα ησυχασει απο το "πρηξιμο".Τα δικα μου πλεον Daily Drivers, iPhone 5s και Mi4.Oppo, never again...
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχω μπερδευτεί με τα τσιπάκια της mediatek...είναι τόσα πολλά και παρόμοια, σαν την intel κάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα