Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα. Πολύ ευχαριστημένος απο απόδοση. Το μονο του μειων για εμένα ειναι η μετρια οθόνη του. Φανταστείτε αναγνωρίζει έως δύο δάχτυλα.

post-270338-0-50511600-1432764471_thumb.png

Δημοσ.

Τους λιγότερους δυνατούς συμβιβασμούς στην εμπειρία χρήσης, κάνει αυτός που παίρνει S6. Και κάνει και πολλούς. Αυτός που παιρνει απομίμα lenovo δεν κάνει συμβιβασμούς, μια τρύπα στο νερό κάνει.

Το παρέθεσες ολόκληρο,διαβασες το μισο.

Αυτό ειναι το υπολοιπο,που προφανώς δεν ισχυει για το s6.

"απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν μία αρκετά οικονομική συσκευή"

Δημοσ.

εχω παραγγειλει και εγω ενα για φιλο(μαλλον την αλλη εβδομαδα θα το εχω)....παντως απο τα σχολια αλλων χρηστων συμπερανα πως 1.δεν εχει καλη οθονη

2. σε μερικους εχει προβλημα το touch..

αντε να δουμε τι θα δουμε....

• Like 1
Δημοσ.

Την οθόνη όντως δεν την λες και καλή... Επίσης έχει πολύ μέτριες γωνίες θέασης. Κατά ταλλα είναι πολύ γρήγορο και δεν έχω παρατηρήσει κανένα άλλο ψεγαδι

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω σημερα για εναν φιλο,μολις το ανοιξαμε δεν δουλευε σχεδον καθολου το touch,μετα απο 2 επανικκινησεις σαν να εφτιαξε λιγο.Εντυπωσεις μετριες και αυτο λογω της μετριας οθονης και του touch.Ολα τα αλλα δουλευουν μια χαρα εκτος απο το gps που δεν το δοκιμασα.

Αν το ξανακανει αυτο με to touch τι να κανω??Να επικοινωνησω με gearbest και να τους πω το προβλημα??Εχει ξαναστειλει κανενας πισω κινητο στο GB??Και αν ναι τι εγινε??Τετοιο ειδος προβληματος λυνετε με αναβαθμιση της ρομ η ειναι αστοχια υλικου και δεν φτιαχνετε??

Εχω στειλει ηδη μειλ στην Landvo και τους ανεφερα το προβλημα αλλα δεν εχουν απαντηση ακομα...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

το παρήγγειλα λολ

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα, μετά από την lol αγορά και με χρήση δυο μηνών, του εν λόγω κινητού τηλεφώνου.

+ τιμή

φωτεινότητα οθόνης

ταχύτητα (άνοιγμα/κλείσιμο/εναλλαγή εφαρμογών κτλ)

ζωή μπαταρίας(με όλα ανοιχτά 1 μέρα+)

πολύ γρήγορο 3G(δεν ξέρω με τι δείκτη SAR)

-  ένταση ακουστικού χαμηλή

πολύ κακό touch(εκνευριστικό)

ευκρίνεια οθόνης κάτω του μετρίου 

κακή ποιότητα κάμερας αν και γρήγορη (40pic burst) 

βαρύ

στο δίμηνο πάνω η ζωή της μπαταρίας αρχίζει και              πέφτει.

μόλις μπει σε τσέπη δεν μπορείς να το χειριστείς κολλάει    το touch σε σημείο να βγάζεις μπαταρία.  

Τίμιο κινητό για τα λεφτά του αν και δεν θα το πρότεινα σε κανένα μας παρά μόνο για backup.

Το μόνο σίγουρο ότι μετά την υπερθέρμανση του S3mini δεν έμεινα χωρίς κινητό. 

Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα, μετά από την lol αγορά και με χρήση δυο μηνών, του εν λόγω κινητού τηλεφώνου.

+ τιμή

φωτεινότητα οθόνης

ταχύτητα (άνοιγμα/κλείσιμο/εναλλαγή εφαρμογών κτλ)

ζωή μπαταρίας(με όλα ανοιχτά 1 μέρα+)

πολύ γρήγορο 3G(δεν ξέρω με τι δείκτη SAR)

-  ένταση ακουστικού χαμηλή

πολύ κακό touch(εκνευριστικό)

ευκρίνεια οθόνης κάτω του μετρίου 

κακή ποιότητα κάμερας αν και γρήγορη (40pic burst) 

βαρύ

στο δίμηνο πάνω η ζωή της μπαταρίας αρχίζει και              πέφτει.

μόλις μπει σε τσέπη δεν μπορείς να το χειριστείς κολλάει    το touch σε σημείο να βγάζεις μπαταρία.  

Τίμιο κινητό για τα λεφτά του αν και δεν θα το πρότεινα σε κανένα μας παρά μόνο για backup.

Το μόνο σίγουρο ότι μετά την υπερθέρμανση του S3mini δεν έμεινα χωρίς κινητό. 

Αυτό με το touch δεν μου ακούγεται φυσιολογικό, ίσως έπεσες σε ελαττωματική συσκευή!

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό με το touch δεν μου ακούγεται φυσιολογικό, ίσως έπεσες σε ελαττωματική συσκευή!

μόλις μπει τσέπη, στο 10λεπτο έχει κολλήσει ο άγιος. restart και επανέρχεται.(αν καταφέρεις να πατήσεις το κουμπί της επιβεβαίωσης)

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...