Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 4 μήνες τσίμπησα ένα Landvo L550 στα 65ευρώπουλα.

Μέσα σε 2 εβδομάδες το είχα στα χέρια μου και δουλεύει μια χαρά εως τώρα.

Και να χαλάσει θα πάρω άλλο ίδιο, ίσως και καλύτερο, με τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.

<troll mode on>

Δεν είναι όμως συσκευή για τους περισσότερους Έλληνες. Καλύτερα τρεχάτε να πάρετε κανένα επώνυμο με 400 και 500 ευρώπουλα γιατί οι κλήσεις απο φθηνές συσκευές δεν έχουν ποιότητα και η ips οθόνη είναι καλή μόνο αν έχει ένα μήλο για λογότυπο.

<troll mode off>

• Like 4
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει σε ένα τόσο φθηνό κινητό είναι να μην κολλάει σα δαιμονισμένο για τις απλές λειτουργίες Chatting-sms, να βλέπεις καμία ταινία και να σερφάρεις στο ίντερνετ έστω και αργά άλλα χωρίς κολλήματα. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά μαζί με το να παίρνει κ ένα τηλέφωνο είμαι ικανοποιημένος. Με δύο sim. Δε θέλω να έχει κλείδωμα με 100 άχρηστες εφαρμογές ούτε θέλω να κάνω τρέξω 3dmark και 100 tabs στον περιηγητή. Ακούω τίμιες προτάσεις.  :devil:

Δημοσ.

καλα

ετσι και αλλοιως servis δεν υπαρχει

προ ημερων πηγα για servis κινητο γνωστης μαρκας  σε εταιρεια servis που με υπεδειξε η εταιρεια πανω απο το κτελ κιφησου και επαιζαν μπουνιες οι εξαθλιωμενοι  πελατες

με αποτελεσμα να αποχωρησω αηδιασμενος και να πεταξω κινητο αξιας πλεον των 200 ευρω εντος εγγυησης.

συμπερασμα

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΘΗΝΟ

ΠΑΡΑ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ SERVIS ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά του πιστεύω ότι καλύπτουν γύρω στο 80% των χρηστών...τώρα το πόσοι θα το πάρουν είναι άλλο θέμα :)

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικα κινητα για τα χρηματα που ζητανε τα Landvo.Εχω δουλεψει τα L800,L800S,L900,L200.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,οθονη,ηχειο,ακουστικο,wifi.GPS δεν εχω δοκιμασει.Απο μπαταρια και καμερα μην περιμενετε πολλα.Την μερα θα την βγαλει με μετρια χρηση.Ομοιως και απο υποστηριξη.Στο 4.4 θα μεινει.Στα συν για μενα το vanilla Android που φορανε ολα τα Landvo.

Συνηθως η εταιρεια δινει διαφανη θηκη σιλικονης,ακουστικα και δευτερη μεμβρανη μεσα στο πακετο της συκευης.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα και εγω 2 ασπρα με fast shipping.. 100 ευρω για 2 κινητα νομιζω ειναι πολυ καλα

Δημοσ.

Το Landvo L500S απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν μία αρκετά οικονομική συσκευή, αλλά παράλληλα θέλουν να κάνουν τους λιγότερους συμβιβασμούς στην εμπειρία χρήσης.

Τους λιγότερους δυνατούς συμβιβασμούς στην εμπειρία χρήσης, κάνει αυτός που παίρνει S6. Και κάνει και πολλούς. Αυτός που παιρνει απομίμα lenovo δεν κάνει συμβιβασμούς, μια τρύπα στο νερό κάνει.

Δημοσ.

φιλος πηρε lanvo εδω και καιρο.

χαλια μαυρα η συσκευη. οποτε απο μενα δεν αξιζει η αγορα της συγκεκριμενης

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει σε ένα τόσο φθηνό κινητό είναι να μην κολλάει σα δαιμονισμένο για τις απλές λειτουργίες Chatting-sms, να βλέπεις καμία ταινία και να σερφάρεις στο ίντερνετ έστω και αργά άλλα χωρίς κολλήματα. Αν μπορεί να τα κάνει αυτά μαζί με το να παίρνει κ ένα τηλέφωνο είμαι ικανοποιημένος. Με δύο sim. Δε θέλω να έχει κλείδωμα με 100 άχρηστες εφαρμογές ούτε θέλω να κάνω τρέξω 3dmark και 100 tabs στον περιηγητή. Ακούω τίμιες προτάσεις.  :devil:

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_540_dual_sim-7196.php

Kι αν σου αρκεί η 4αρα οθόνη τότε: https://www.skroutz.gr/s/5983549/Microsoft-Lumia-435-Dual-Sim.html

Δημοσ.

Πηρα και εγω 2 ασπρα με fast shipping.. 100 ευρω για 2 κινητα νομιζω ειναι πολυ καλα

το fast shipping εχει και κινδυνο τελωνειου απ' οσο ξερω. ελπιζω να μην εχεις θεμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...