Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 εγω παλι δεν καταλαβα τι θελει να πει με το παρακατω Για τους συνδρομητές καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες) που δεν έχουν ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων, θα ισχύει πολιτική ορθής χρήσης στα 200ΜΒ εφόσον έχουν εγγραφεί στην προσφορά. Η μετατροπή του ορίου από τα 15ΜΒ στα 200ΜΒ θα γίνεται εντός 2-3 ωρών από τη στιγμή της εγγραφής στην προσφορά δλδ εχει οριο 200ΜΒ? εγω που καταναλωσα ηδη 500ΜΒ θα χρεωθω? και αν το οριο ειναι τα 200ΜΒ πως θα καταναλωσει καποιος 4γιγα σε 4 μερες?
iznodur Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Βλεπεις αυτα και βλεπεις τις προσφορες Q/wind που ισχυει για παντα και οχι μια-δυο μερες, και πεφτεις κατω απο τα γελια... Ισχύει, το F2G μοιράζει κάθε μήνα 1GB δώρο σε όλους με την ανανέωση... τι άλλο να πούμε;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σχετικο είναι αυτο που λέει ο εκο. Για οποιον δεν βαζει κάθε μήνα κάρτα αυτες οι προσφορές είναι καλές, μακάρι να έκανε και η wind τέτοια που δεν μας κανει ποτε - ούτε μια φορα δεν θυμάμαι δωράκι από την γουιντ τόσα χρονια. Για οποιον τους τα σκάει κάθε μήνα είναι ανοιχτοχερα, στους υπολοιπους δεν μας δινει μια. Ούτε τα log n win αλλου αριθμού μας δεν μπορούμε να πάρουμε αν δεν έχουμε πρόσφατη ανανέωση! Δεν είμαστε όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν!
sa1901 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Για οποιον δεν βαζει κάθε μήνα κάρτα αυτες οι προσφορές είναι καλές, μακάρι να έκανε και η wind τέτοια που δεν μας κανει ποτε - ούτε μια φορα δεν θυμάμαι δωράκι από την γουιντ τόσα χρονια. Να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου: Για όλο το 2010 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet εντελώς δωρεάν! Μετά από λίγες μέρες άλλαξε το 1,5GB σε 100ΜΒ, αλλά υπήρξαν πάρα πολλοί που επωφελήθηκαν της αρχικής προσφοράς, μέσα σε αυτούς και εγώ. (Όποιος πρόλαβε να ενεργοποιήσει το 1,5GB μέχρι να αλλάξει η προσφορά, το είχε κανονικά όλη την χρονιά κάθε μήνα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ναι, οκ, ένα (πλην καλο) πριν 5 χρονια ομως. Ποτε ειπαμε περναει ο κομήτης του Χαλευ; Ειχα 8 αριθμούς/καρτοκινητα της τοτε (δικα μου και της οικογενειας), σημερα εχω τρεις με τον ένα επισης σε φαση αδειάσματος προς καταργηση, παμε για 2 δηλαδη. Αυτά τα ξερει φυσικα και δεν είναι μονο δικες της πολιτικες, ακολουθει όμως με χαρα αν τυχει! (μιλω για ελαχιστη ανανεωση και συχνοτητα της)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα