mikelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ΔΩPO ΓIA TO 3HMEPO, 4GB ΣTO KINHTO ΣAΣ AΠO 01/05 EΩΣ 04/05, ΩΣTE NA MEINETE ΣYNΔEΔEMENOI ME OΣA ΣAΣ ENΔIAΦEPOYN. ΣTEIΛTE 'N' ΣTO 1252. Εμένα παιδιά είναι Red business
katcos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μόνο για συνδρομητές συμβολαίου ή/και καρτοπρογράμματος ....
snb Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σε CU φοιτητικό δεν ισχύει. "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα χρήσης σας"
insome Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι προσφορές αυτού του είδους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα στους δικαιούχους, αντί να απαιτούν την αποστολή sms.
arxaggelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Γιατί ο σκοπός είναι να διαφημιστεί η εταιρεία και σε αυτούς που είναι αλλού συνδρομητές, για να ξέρουν τι χάνουν. Άσε που σε κρατάει σε εγρήγορση ως συνδρομητή για να παρακολουθείς συνεχώς τις διαφημίσεις τους. Επίσης, περιορίζει σημαντικά και αυτούς που θα το εκμεταλλευτούν σε σχέση με το σύνολο όσων το δικαιούνται. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι προσφορές αυτού του είδους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα στους δικαιούχους, αντί να απαιτούν την αποστολή sms. Γιατι αν γινοταν αυτόματα θα εχαναν χρηματα, αφου θα ειχες χρεωση χωρις το "δωρο", ενώ θα ηταν δωρεαν με το "δωρο". Οικονομικη ζημία λοιπον. Ενώ ετσι, γινεται ντορος, ακούγεται το ονομα της εκάστοτε εταιριας και αυτα είναι διαφημιση = αποδιδουν κερδος. Ετσι νομιζω... 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μολις εστειλα και εγω απο CU απλο (οχι φοιτιτικο) οπου ειχα βαλει και προσφατα καρτα και μου απαντησαν οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα χρησης μου
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εβαλα στον τιτλο το "(OXI καρτοκινητη)"...
sakis1979 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ενεργοποιήθηκε κανονικά και σε εταιρικό πρόγραμμα! Ευχαριστώ στον TS!
eko13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Βλεπεις αυτα και βλεπεις τις προσφορες Q/wind που ισχυει για παντα και οχι μια-δυο μερες, και πεφτεις κατω απο τα γελια...
dchatz Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εμάς τους εταιρικούς συμβολαιάδες μας ξέχασαν το Πάσχα αλλά ντάξει, μας θυμήθηκαν τώρα. Κάτι είναι κι αυτό. Δεν έστειλα τις σελφι με τα αρνιά, θα στείλω τις σελφι με τα στεφάνια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα