Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΩPO ΓIA TO 3HMEPO, 4GB ΣTO KINHTO ΣAΣ AΠO 01/05 EΩΣ 04/05, ΩΣTE NA MEINETE ΣYNΔEΔEMENOI ME OΣA ΣAΣ ENΔIAΦEPOYN. ΣTEIΛTE 'N' ΣTO 1252.

Εμένα παιδιά είναι Red business

Δημοσ.

Σε CU φοιτητικό δεν ισχύει. 

"Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα χρήσης σας"

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι προσφορές αυτού του είδους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα στους δικαιούχους, αντί να απαιτούν την αποστολή sms.

Δημοσ.

Γιατί ο σκοπός είναι να διαφημιστεί η εταιρεία και σε αυτούς που είναι αλλού συνδρομητές, για να ξέρουν τι χάνουν. Άσε που σε κρατάει σε εγρήγορση ως συνδρομητή για να παρακολουθείς συνεχώς τις διαφημίσεις τους. Επίσης, περιορίζει σημαντικά και αυτούς που θα το εκμεταλλευτούν σε σχέση με το σύνολο όσων το δικαιούνται.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι προσφορές αυτού του είδους δεν ενεργοποιούνται αυτόματα στους δικαιούχους, αντί να απαιτούν την αποστολή sms.

Γιατι αν γινοταν αυτόματα θα εχαναν χρηματα, αφου θα ειχες χρεωση χωρις το "δωρο", ενώ θα ηταν δωρεαν με το "δωρο". Οικονομικη ζημία λοιπον.

Ενώ ετσι, γινεται ντορος, ακούγεται το ονομα της εκάστοτε εταιριας και αυτα είναι διαφημιση = αποδιδουν κερδος.

Ετσι νομιζω...

• Like 1
Δημοσ.

Μολις εστειλα και εγω απο CU απλο (οχι φοιτιτικο) οπου ειχα βαλει και προσφατα καρτα και μου απαντησαν οτι η προσφορα δεν ειναι διαθεσιμη στο προγραμμα χρησης μου

Δημοσ.

Βλεπεις αυτα και βλεπεις τις προσφορες Q/wind που ισχυει για παντα και οχι μια-δυο μερες, και πεφτεις κατω απο τα γελια...

Δημοσ.

Εμάς τους εταιρικούς συμβολαιάδες μας ξέχασαν το Πάσχα αλλά ντάξει, μας θυμήθηκαν τώρα. Κάτι είναι κι αυτό.

Δεν έστειλα τις σελφι με τα αρνιά, θα στείλω τις σελφι με τα στεφάνια.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...