Dark_son20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Έχω τη μηχανή στο συνεργείο 6 μήνες τώρα. και δεν προβλέπεται να τη φτιάξω για κάνα τρίμηνο ακόμα. που και τότε απλά θα βγει πωλητήριο. Τέλη κυκλοφορίας για το 2015 είναι πληρωμένα κανονικά Ξέρω ότι για να την πουλήσω πρέπει να υπάρχει ενεργή ασφάλεια. οπότε εκεί θα βγάλω μια και θα τα πάρω επιστροφή. Το θέμα είναι με το νέο σύστημα που βλέπουν οτι αν έχεις πινακίδα πρακτικά πρέπει να αντιστοιχεί σε ασφάλεια αυτόματα. Εγώ πρέπει να παραδώσω της πινακίδας μέχρι την πώληση? να μην φάω και κάνα πρόστιμο για ακίνητη μηχανή...
liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Γιατί χρειάζεται ασφάλεια για να την πουλήσεις; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Όσον αφορά την ακινησία και την κατάθεση, τυπικά υποτίθεται πρέπει να τις καταθέσεις. Προσωπικά δεν το κάνω, αφήνω το αμάξι ανασφάλιστο στο γκαράζ αρκετούς μήνες κάθε χρόνο, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. (τι μηχανή btw και τι θέμα έχει);
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αυτή τη στιγμή ασφάλεια χρειάζεται στην άρση ακινησίας, όχι στη μεταβίβαση. Μέχρι την επόμενη φορά που θα αλλάξει κάτι στη νομοθεσία. Και ναι, είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις πινακίδες αν έχεις σκοπό να το αφήσεις ανασφάλιστο. Το αν θα σου έρθει πρόστιμο ή όχι είναι άλλο θέμα. 1
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ξέρω ότι για να την πουλήσω πρέπει να υπάρχει ενεργή ασφάλεια. οπότε εκεί θα βγάλω μια και θα τα πάρω επιστροφή. οταν ερθει η ωρα θα το ασφαλισει ο αγοραστης στο ονομα του
Dark_son20 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γιατί χρειάζεται ασφάλεια για να την πουλήσεις; Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Όσον αφορά την ακινησία και την κατάθεση, τυπικά υποτίθεται πρέπει να τις καταθέσεις. Προσωπικά δεν το κάνω, αφήνω το αμάξι ανασφάλιστο στο γκαράζ αρκετούς μήνες κάθε χρόνο, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου. (τι μηχανή btw και τι θέμα έχει); ευχαριστώ για τις απαντήσεις. CBF 250 5 νοεμβρίου εκτοξεύτηκα από πάνω της στην προσπάθεια αποφυγής τριπλής αλλαγής λωρίδας ενός jeep, εγώ έσπασα 2 χέρια αυτή απλά σύρθηκε εκτός από γρατσουνιές δεν έχει και κάνα μεγάλο πρόβλημα. άμα της βάλω τις ντίζες γκαζιού και τον δεξί μαρσπιέ οδηγού πηγαίνει κανονικά.
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Θα την πουλήσεις να πάρεις τίποτα άλλο ή τρόμαξες με την φάση και είπες στο διάολο αμαξάκι και σιγουριά από δω και πέρα; (αν ισχύει το δεύτερο, μετά από λίγο καιρό το ξεπερνάς συνήθως). 1
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αν δεν θες να το κυκλοφορησεις, δωσ'το οπως ειναι. Πολυς κοσμος θελει να παρει κατι ποιο φτηνο και να το φτιαξει μονος του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα