kostas18700 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω ενα Laptop της Asus n751jk το οποιο το βρηκα απο τα καλυτερα μηχανηματα σε αυτα τα χρηματα. Απλα η αγορα θα γινει μεσω skroutz απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα που βρισκεται Ελλαδα ομως. Σε περιπτωση που στην παραλαβη υπαρχει καποιο θεμα π.χ. καμμενο Pixel ισχυει κανονικα το doa και μπορω να το επιστρεψω και να μου στειλουν αλλο? Ευχαριστω.
Zapee995 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Υποστηριζει το καταστημα DOA?? Να το κοιταξεις, καπου θα το γραφει...Οι περισσοτεροι οταν ακουνε DOA κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους.
kostas18700 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Δεν γραφει κατι ξεκαθαρα στο site για DOA απλα στο τηλεφωνο που τους ρωτησα μου ειπαν ισχυει κανονικα. Νομιζα ειναι πολιτικη οποιουδηποτε μαγαζιου να μπορεις να το επιστρεψεις. Βεβαια λεει στο site: Η.ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΟι αγοραστές έχουν το δικαίωμα να υπαναχωρήσουν αναιτιολογήτως και να ζητήσουν το τίμημα που κατέβαλαν, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των πωληθέντων προϊόντων, επιστρέφοντας τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων τους, των εντύπων που τα συνοδεύουν και τις συσκευασίες τους σε άριστη κατάσταση. Αρα μπορω να το επιστρεψω και να πω δε μου κανει. Ολα αυτα τα ρωταω γιατι αγορα στο παρελθον απο διαφορετικα μαγαζια για 2 φιλους μου Laptop Lenovo z710 για τον ενα και ειχε καμμενο Pixel Και ενα lenovo g510 Και αυτο ειχε καμμενο Pixel ξανα. Βεβαια αυτοι δεν θελαν να το αλλαξουν. Εγω προσωπικα δεν θελω για κανενα λογο να εχει καμμενο Pixel οταν δινω 1150 Ευρω και το παιρνω για την ευκρινεια και την ποιοτητα του.
xristoforos89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εφόσον σου είπαν ότι έχουν doa τότε είσαι οκ. Απλά καλό θα ήταν να υπάρχει και κάπου γραπτό αυτό. Για παράδειγμα σε ένα μειλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα