Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια πρόταση για κάρτα; Η οποία να κρατήσει αρκετά χρόνια (όσο γίνεται αυτό) ;;

η 970 ειναι αρκετα καλη

Δημοσ.

Νομίζω ότι από κάρτα κλείσαμε. Το κουτί σαν mid επαρκεί; Για το μέγεθος της κάρτας εννοώ.Σκληρό δε θέλω έχω ήδη. Η ψύκτρα είναι οκ; Σκεφτόμουν για κάτι καλύτερο γιατί τώρα έχω αυτή http://www.e-shop.gr/thermaltake-clp0589-flexi-cpu-cooler-p-PER.651183. Βέβαια δε ξέρω καθόλου τι παίζει.

Δημοσ.

Σε σχέση με αυτή που έχω αυτή που προτείνεις είναι καλύτερη έτσι; Για κουτί ρώτησα για το αν θα χωράει η κάρτα καλά εκεί μέσα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια, πηρα την καρτα και τελικα βρηκα ενα παλιο κουτι και τα εβαλα ολα εκει... Δυστυχως απο οτι ειδα η μητρικη μου μαλλον εχει θεμα, γιατι δε διαβαζει τις ραμ στις 2 απο τις 6 θεσεις...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια, πηρα την καρτα και τελικα βρηκα ενα παλιο κουτι και τα εβαλα ολα εκει... Δυστυχως απο οτι ειδα η μητρικη μου μαλλον εχει θεμα, γιατι δε διαβαζει τις ραμ στις 2 απο τις 6 θεσεις...

τσεκαρε manual γτ θελουν συγκεκριμενες θεσεις για dual channel 

Δημοσ.

πες μας ποια μητρικη εχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...