sepsekasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις εξωτερικη καρτα γραφικων σε λαπτοπ να μας πει εντυπωσεις;Σκεφτομαι να αγορασω το mkx και το συστημα μου μαλλον δεν θα το τρεχει πολυ καλα.
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Οι πατέντες με τις εξωτερικές κάρτες γραφικών ποτε δεν εχω διαβάσει ουτε παίζουν σωστά και εκτος των αλλων και δεν ειναι και φτηνά , στο αλλο θέμα δεν ανέφερες το μοντέλο του laptop σου και καλό θα ειναι να μας το πείς γιατι εκτός της κάρτας γραφικών για να παίξουν καλύτερα τα παιχνίδια παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής
sepsekasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εχει εναν ιντελ 5 στα 3.2ghz. Μοντελο δεν θυμαμαι.Καπου ειχε παρει το ματι μου για εξωτερικη καρτα γραφικων θα το ψαξω τωρα και θα σας το στειλω να το δειτε.Απλα θα ηθελα καποια γνωμη απο καποιον που εχει ασχοληθει πανω στο κομματι ή καποιον γνωστη του θεματος. Τελικα το βρηκα αμεσως να ειναι καλα το google Γιαυτο εδω λεω:
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δώσε μας το link να δούμε πάντως και απο αλλους που είχαν ρωτήσει εδώ τελικά δεν άξιζε αυτη η πατέντα για διάφορους λόγους
sepsekasan Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εχω βαλει το βιντεακι φιλε spank. Ειχα βρει και ενα αλλο παλιοτερα αλλα δεν ειχε αποτελεσματα καλα. Αυτο δειχνει να δουλευει. Αλλα θα ηθελα γενικα και αλλες γνωμες..
nikοs Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν νομίζω να συμφέρει αυτή η διαδικασία.Καταρχήν πρέπει να αγοράσεις μια κάρτα γραφικών(200 ευρώ), το External PCI-E με ένα πρόχειρο ψάξιμο είδα ότι κοστίζει κοντά στα 50-70 ευρώ χωρίς μεταφορικά,συν ότι χρειάζεσαι ένα τροφοδοτικό(30+ ευρώ)...Φτάσαμε στα 300 ευρώ... Αν είναι να δώσεις 300+ ευρώ για να παίξεις ένα παιχνίδι και μάλιστα σε μέτρια γραφικά δεν αξίζει.Όπως είπαν και από πάνω πρέπει να υπολογίζεις και άλλους παράγοντες όπως τον επεξεργαστή και την ραμ σου!Με 500 ευρώ φτιάχνεις ένα ικανοποιητικό gaming pc και είσαι σίγουρος πως θα τα παίζεις όλα σε full γραφικά!Με 360 ευρώ αγοράζεις τον playstation που είναι και παιχνιδομηχανη... Επίσης όλα αυτά θα σε γεμίσουν με καλώδια και στο τέλος θα έχεις ένα λάπτοπ που θα είναι πιο desktop από τα desktop...Γενικά τα λάπτοπ τα αγοράζουμε γιατί μας προσφέρουν το mobility αν είναι στο τέλος να πρέπει να έχεις χίλια δυό καλώδια και πατέντες για να το δουλέψεις γιατί δεν αγοράζεις εξ αρχής ένα πύργο και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;;;
sepsekasan Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 γιατι πρεπει να αγορασω 200 ευρω καρτα γραφικων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα