Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξ..  οτι να'ναι γραφεις και παιρνεις μαζι σου και το παιδι που απλα θελει ενα κινητο της προκοπης..

ολοκληρη ΝΟΚΙΑ και απο 2016 θα εχει και αυτη android και ακομα υπαρχουν οι θεωριες περι lag, αργο και πρασινα αλογα..

μετα η σειρα της IOS που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.. που θα παει..  θα τελειωσει το παραμυθι του steve.. 

Χωρις να θελω να σε προσβαλω...αλλα ειναι σοβαρα αυτα που γραφεις και εσυ??Τι να πω...αντι να βοηθατε μερικοι απλα δημιουργειτε εντυπωσεις..
Που θελεις να καταληξεις με αυτα που λες;
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θέλουν να καταλήξουν στο ότι στηρίζουν τις επιλογές τους πάση θυσία, χωρίς να υπολογιστεί το τι θέλει ο άλλος (εσύ για παράδειγμα).Αλλά τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ κριτής για να κρίνω. Για αυτό μισό να σε βοηθεισω, λοιπόν οι επιλογές είναι οι εξής...θες κινητό που έχει από τις καλύτερες κάμερες, Δε θα κολλήσει ποτέ, θα έχει σίγουρες αναβαθμίσεις, καλή μπροστινή κάμερα και αρκετά καλή οθόνη, τότε πας σε Lumia 730. Αντιθέτως αν θες κινητό με μια απλή κάμερα και λειτουργικό που να μπορείς να το πειράξεις καθώς και κάποιες παραπάνω εφαρμογές, τότε πας σε LG. Διαλέγεις και παίρνεις, αν και προσωπικά θα έπαιρνα το Lumia 730 λόγο σιγουρων αναβαθμίσεων και πολύ καλής κάμερας.
Δημοσ.

Σε εμενα αναφερεσαι??Γιατι εχεις κανει quote και το δικο μου σχολιο..
Σε εσενα πηγαινε πανο. Απλα ειμαι απο κιν και ειναι λιγο διαφορετικα απο το pc :P

Θέλουν να καταλήξουν στο ότι στηρίζουν τις επιλογές τους πάση θυσία, χωρίς να υπολογιστεί το τι θέλει ο άλλος (εσύ για παράδειγμα). Για αυτό μισό να σε βοηθεισω, λοιπόν οι επιλογές είναι οι εξής...θες κινητό που έχει από τις καλύτερες κάμερες, Δε θα κολλήσει ποτέ, θα έχει σίγουρες αναβαθμίσεις, καλή μπροστινή κάμερα και αρκετά καλή οθόνη, τότε πας σε Lumia 730. Αντιθέτως αν θες κινητό με μια απλή κάμερα και λειτουργικό που να μπορείς να το πειράξεις καθώς και κάποιες παραπάνω εφαρμογές, τότε πας σε LG. Διαλέγεις και παίρνεις, αν και προσωπικά θα έπαιρνα το Lumia 730 λόγο σιγουρων αναβαθμίσεων και πολύ καλής κάμερας.
Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου :). Θα την παρω υποψη μου. Να ξαναρωτησω για το θεμα της ποιοτητας του ηχου. Του nokia ειναι καλος σε συγκριση με τα υπολοιπα;
Δημοσ.

Σε εσενα πηγαινε πανο. Απλα ειμαι απο κιν και ειναι λιγο διαφορετικα απο το pc :P

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου :). Θα την παρω υποψη μου. Να ξαναρωτησω για το θεμα της ποιοτητας του ηχου. Του nokia ειναι καλος σε συγκριση με τα υπολοιπα;

Όταν λες ήχο, εννοείς την μουσική ή τη ποιότητά ήχου όταν τραβάς βίντεο?
Δημοσ.

Όταν λες ήχο, εννοείς την μουσική ή τη ποιότητά ήχου όταν τραβάς βίντεο?
Μουσικη
Δημοσ.

Επειδη γραφεις απο κινητο και τα εχεις κανει μπαχαλο με τις παραθεσεις...αυτο που εγραψα ποιο πανω προς τον donalhioy,εχει να κανει με αυτα που γραφει που για μενα ειναι απαραδεκτα...τα εχει μπλεξει μαλλον στο μυαλο του..

Με απλα πραγματα λοιπον το Lumia 735 ή 730 ειναι εξαιρετικες επιλογες...και θεωρω πως θα σε καλυψουν μια χαρα τα wp για αυτα που θες..χωρις πολλα πολλα και χωρις προβληματα...για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Και φυσικα αν θες android πηγαινε προς moto g μερια...Αν θες κατι αλλο να ρωτησεις εδω ειμαστε..

Δημοσ.

Μουσικη

Από μουσική τα πάει πολύ καλά, αν θυμάμαι πρέπει να έχει και ηχοσταθμιστή Dolby Audio, αν και γενικά πάντως η ποιότητα ενός τραγουδιού για παράδειγμα εξαρτάται και από τι ποιότητα έχεις κατεβάσει εσύ ο ίδιος το τραγούδι.
Δημοσ.

Επειδη γραφεις απο κινητο και τα εχεις κανει μπαχαλο με τις παραθεσεις...αυτο που εγραψα ποιο πανω προς τον donalhioy,εχει να κανει με αυτα που γραφει που για μενα ειναι απαραδεκτα...τα εχει μπλεξει μαλλον στο μυαλο του..

Με απλα πραγματα λοιπον το Lumia 735 ή 730 ειναι εξαιρετικες επιλογες...και θεωρω πως θα σε καλυψουν μια χαρα τα wp για αυτα που θες..χωρις πολλα πολλα και χωρις προβληματα...για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Και φυσικα αν θες android πηγαινε προς moto g μερια...Αν θες κατι αλλο να ρωτησεις εδω ειμαστε..

Οκ. Δικο σας θεμα ειναι και απο οτι φαινεται για παρεξηγηση επροκειτο. Τεσπα, ευχαριστω για την βοηθεια :). Την παραθεση την εκανα σωστα τωρα;

Μουσικη

Από μουσική τα πάει πολύ καλά, αν θυμάμαι πρέπει να έχει και ηχοσταθμιστή Dolby Audio, αν και γενικά πάντως η ποιότητα ενός τραγουδιού για παράδειγμα εξαρτάται και από τι ποιότητα έχεις κατεβάσει εσύ ο ίδιος το τραγούδι.
Καταλαβα. Τωρα θα τα μπλεξω λιγακι τα πραγματα, αλλα γτ να μην το κανω :P... Αξιζει να δωσω +50ευρω για το 830;
Δημοσ.

Οκ. Δικο σας θεμα ειναι και απο οτι φαινεται για παρεξηγηση επροκειτο. Τεσπα, ευχαριστω για την βοηθεια :). Την παραθεση την εκανα σωστα τωρα;

Καταλαβα. Τωρα θα τα μπλεξω λιγακι τα πραγματα, αλλα γτ να μην το κανω :P... Αξιζει να δωσω +50ευρω για το 830;

Αν σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα τότε ναι, αν όχι Τότε δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το Lumia 830 αντί του Lumia 730, καθώς η μόνη διαφορά είναι η κάμερα και η οθόνη.(730 έχει 4,7" ενώ το 830 5")

Δημοσ.

Εφοσον αναφερθηκε το 730+735 που εχουν Amoled οθονη να συμπληρωσω οτι οι Amoled και οι LCD Ips εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα.

Οι Amoled εχουν καλυτερη αντιθεση,καλυτερο μαυρο χρωμα,καλυτερη ευκρινεια στο φως της ημερας κατω απο τον ηλιο και εντονοτερα χρωματα.

Ομως εχουν φτωχοτερο ασπρο,πτωση φωτεινοτητας μετα απο καιρο και χαμηλοτερη φωτεινοτητα απο τις Ips.Επισης παρουσιαζουν ghosting,burn in και black clipping.Στο μαυρο χρωμα καταναλωνουν λιγοτερη ενεργεια ενω στο ασπρο περισσοτερη(πχ αν κανεις πιο πολυ browsing θα καταναλωσει πιο πολυ μπαταρια).

Οι Ips εχουν καλυτερο ασπρο,καλυτερες γωνιες θεασης,μεγαλυτερο φασμα και αποδοση χρωματων.Πιο φυσικα χρωματα.Και δεν παρουσιαζουν τα προβληματα των Amoled.

Βασικα τα χρωματα των Amoled ειναι υπερκορεσμενα.Δεν γνωριζω κατα ποσο αυτο μπορει να αλλαξει ρυθμιζοντας τα χρωματα της οθονης.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με το να παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο με τα Lumia παραπάει.

Πραγματικά απορώ ώρες ώρες....πες μας εσύ λοιπόν μια εμπεριστατωμένη άποψη γιατί να μην πάρει Lumia,ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμης...χωρις αερολογίες...μια αναλυτική απάντηση παρακαλώ,καθώς και γιατί δεν τα θεωρείς smartphone όπως ανέφερες σε ένα άλλο θέμα...
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα με το να παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο με τα Lumia παραπάει.

ΟΚ το λέω δημοσίως....Συγνώμη που λέω σε κάποιον που θέλει να έχει κινητό με καλή κάμερα, να ΜΗ κολλάει, να είναι όμορφο, να παίρνει ΣΙΓΟΥΡΑ updates λειτουργικού, να μη χρειάζεται να δώσει πολλά λεφτα, να έχει τέλεια εμπειρία χρήσης και να να είναι διαφορετικός....να πάρει Lumia.
  • Like 1
Δημοσ.

σε αυτήν την τιμή έχει μόνο άξιο το moto g 2 χωρίς ανταγωνισμό (οσον αφορά το Android)

Εγω όμως σ προτείνω να πάρεις κανενα lg g2 μεταχειρισμένο(αν βρεις βέβαια σε αυτήν τη τιμή)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...