xaerialtwistx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Είναι επίσημο πλέον! Ερχεται νεος τίτλος 8 χρόνια μετά τον τελευταιο τίτλο Proving Ground. (το επιεικως αθλιο HD Remake του 2012 δεν το υπολογιζω βεβαια μιας και δεν ειναι κανονικος τιτλος και το ανελαβε και αλλη εταιρεια) Κάποιος ονόματι Chef Joe Youkhan (ιδιοκτήτης εστιατορίου στην California) ανέβασε φωτογραφία του απο μια διοργάνωση στην οποια ειχε αναλαβει το catering (μέσα σε κάποιο skatepark) αλλά αυτό που έκανε εντύπωση είναι η γιγαντοθόνη στο παρασκήνιο στην οποιο φαινονται το όνομα του Tony Hawk και ο αριθμός 5. Αν και λίγες ώρες μετά η φωτογραφία κατέβηκε, ο Tony Hawk επιβεβαίωσε τις φήμες για νέο τίτλο της σειράς. Λίγο μετά από αυτό το leak, ο pro skater Rob Wootton ανέβασε στο δικό του Instagram ένα βίντεο αναπαράσταση της οθόνης επιλογής παίκτη του 2ου τίτλου της σειράς (και με το κλασσικό κομμάτι των Rage Against The Machine στο παρασκηνιο που υπηρχε εξαλλου και στον τίτλο της σειράς) ενω στην περιγραφή δηλώνει πως οι "THPS fans will rejoice" https://instagram.com/p/1wKwA6rHpm/ Σαν ένας από τους φανατικότερους παίκτες της σειράς από τον πρώτο κιόλας τίτλο, είναι για εμένα ο πρώτος αναμενόμενος τίτλος αυτής της χρονιάς. Τώρα δεν μένει να δώσει μια απάντηση και η EA για καινούργιο EA Skate.
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δεν εχει ανακοινωθει τιποτα ακομα σχετικα με την ημερομηνια κυκλοφοριας και τις κονσολες στις οποιες θα κυκλοφορησει. προσωπικά θεωρω δεδομενο πως θα βγει στις next gen κονσολες, στον υπολογιστη, και σχεδον σιγουρα και στο ps vita (μιας και το ps vita δεν εχει ουτε εναν skate τίτλο εκτος απο το OlliOlli που ειναι μικρου budget.)
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 έγιναν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες εδώ.
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το παιχνιδι κυκλοφορει (συμφωνα με την Wikipedia) σε 5 ημερες (29 Σεπτεμβρίου) σε ps4 & xbox one και 10 Νοεμβριου σε PS3 & Xbox 360 (δεν γνωριζω ομως αν αυτες ειναι και Ευρωπαϊκες ημερομηνιες, στο αγγλικο Amazon αναφερεται η ημερομηνια 2 Οκτωβριου οπότε μαλλον αυτη είναι η ημερομηνία που ενδιαφέρει εμάς). υπάρχει πλέον και επίσημο site: http://www.tonyhawkvideogame.com/ προσωπικα το παιχνιδι το βρισκω τρομερο απογοητευτικο κρινοντας απο τα βίντεο που κυκλοφορουνε και από οτι εχω διαβασει. και περιμενα κυκλοφορια και σε υπολογιστη και (ηλπιζα και σε) ps vita.
d_gkal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 εχω jtag/rgh αρα μπορω να το εχω την ημερα της κυκλοφοριας του! χρονια εχω να παιξω tony hawk!
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εχω jtag/rgh αρα μπορω να το εχω την ημερα της κυκλοφοριας του! χρονια εχω να παιξω tony hawk! και αν το αγορασεις μπορεις να το εχεις την 1η ημερα της κυκλοφοριας του ;P εμενα επειδη ηταν απο τις αγαπημενες μου σειρες επανερχομαι συχνα σε παλιους τιτλους (εχει πεσει τοσο λιωσιμο που εχω βρει μεχρι και ολα τα gap απο ολους τους τιτλους μεχρι και το american wasteland). το παιχνιδι να πω οτι κυκλοφορει κανονικα, το ειδα χτες στα public για το Playstation 4.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απο τις μεγαλυτερες πατατες του 2015 το παιχνιδι οπως ολα δειχνουν δυστηχως http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tony-hawks-pro-skater-5
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Απο τις μεγαλυτερες πατατες του 2015 το παιχνιδι οπως ολα δειχνουν δυστηχως http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tony-hawks-pro-skater-5 ξαναμπηκα στο θεμα για να κανω post αυτον ακριβως τον συνδεσμο αλλα με προλαβες! καταφερε να βρεθει στην βαση του metacritic, πραγματικο κατορθωμα.. και στα review στο youtube ακριβως το ιδιο σε αφθονια: το δισκακι λεει περιεχει μολις 4gb υλικου (!!!!) και κατεβαζεις αλλα 8gb patch. (σαν να πληρωνεις 60 ευρω για το retail και να σου δινουν το 1/3) δυστυχως απο τα preview video δεν μου αρεσε και επειδη η συγκεκριμενη εταιρεια ειχε κανει και το tony hawk's pro skater hd το οποιο ειχα βρει εντελως αθλιο, δεν περιμενα πολλα. ειχα 5 αγαπημενες σειρες βιντεοπαιχνιδιων απο την psone εποχη, η μία καταστραφηκε.
Ekzema043 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τυχαίνει να είμαι κι εγώ ένας ακόμη από τους πολλούς φίλους της σειράς ανά τον κόσμο και θα συμφωνήσω με τον συντάκτη του θέματος ότι το συγκεκριμένο είναι τρομερά και κατά την γνώμη μου τρομακτικά απογοητευτικό θα έλεγα διότι κάποιοι από εμάς (αν όχι οι πιο πολύ) περίμεναν πολλά περισσότερα στον συγκεκριμένο τίτλο από το κοινότυπο gameplay των προηγούμενων. Πραγματικά πολύ κρίμα! Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα το "σώσουν" κατά κάποιο τρόπο οι oldskoοl skaters που ίσως θα περιέχει και το online mode.
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τυχαίνει να είμαι κι εγώ ένας ακόμη από τους πολλούς φίλους της σειράς ανά τον κόσμο και θα συμφωνήσω με τον συντάκτη του θέματος ότι το συγκεκριμένο είναι τρομερά και κατά την γνώμη μου τρομακτικά απογοητευτικό θα έλεγα διότι κάποιοι από εμάς (αν όχι οι πιο πολύ) περίμεναν πολλά περισσότερα στον συγκεκριμένο τίτλο από το κοινότυπο gameplay των προηγούμενων. Πραγματικά πολύ κρίμα! Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα το "σώσουν" κατά κάποιο τρόπο οι oldskoοl skaters που ίσως θα περιέχει και το online mode. Τουλαχιστον ας το βγαζανε σε Pc μηπως γινοταν κανενα θαυμα μεσω mods....Πηγαν και μου το βγαλανε για ps4 και XboxOne και περιμενανε οτι θα πετυχει οταν με το καλημερα τα γραφικα του ειναι κατηγοριας μεταξυ Ps2 και Ps3???και το χρεωνουν και Full Price??? Μακαρι να μην πουλησει ουτε 1000κομματια και οσοι το αγορασανε απο περιεργεια να το γυρισουν πισω την ιδια μερα.
Ekzema043 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τουλαχιστον ας το βγαζανε σε Pc μηπως γινοταν κανενα θαυμα μεσω mods....Πηγαν και μου το βγαλανε για ps4 και XboxOne και περιμενανε οτι θα πετυχει οταν με το καλημερα τα γραφικα του ειναι κατηγοριας μεταξυ Ps2 και Ps3???και το χρεωνουν και Full Price??? Μακαρι να μην πουλησει ουτε 1000κομματια και οσοι το αγορασανε απο περιεργεια να το γυρισουν πισω την ιδια μερα. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας στο κομμάτι της κυκλοφορίας για pc. Πραγματικά θα ήταν πολύ καλύτερά νομίζω.Όσον αφορά την μηχανή γραφικών, από τα λίγα που είδα θα έλεγα πώς είναι παραδειγματικά κακή συγκριτικά πάντα με άλλα παιχνίδια ίδιας χρονιάς και με τα όσα περιμέναμε,όπως επίσης και τα λίγα goals που πρόλαβα να τσεκάρω σε κάποια videos για το συγκεκριμένο. σαφώς απαράδεκτα. Ένας φαύλος κύκλος χωρίς ουσιαστική εξέλιξη. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς ένα πράγμα...
xaerialtwistx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 προσωπικά δεν με πειράζει που το gameplay ειναι περασμενης δεκαετιας ΑΝ οι πιστες ηταν ωραιες και το παιχνιδι παιζοτανε τοσο αριστα οσο αριστα παιζοτανε και πριν μια δεκαετια. ομως ο χειρισμος δεν ειναι καθολου καλός, υπάρχουν πολλά bugs, ενω στα manual και στα grind απλα... δεν γινεται να χασεις ισορροπια! (σαν να εχεις ξεκλειδωσει τα perfect grind / manual απο default ενα πραγμα). το soundtrack ειναι μετριο, τα γραφικα ξερουμε πως ειναι χάλια.. αν εβγαινε στο ps vita με μια τιμη στα 30 ευρω θα το επαιρνα γιατι θα ηταν μονοδρομος, αλλα το EA Skate 3 εχει βγει σαν Essential στα 15-20 ευρω και εξακολουθει να ειναι καλυτερη επιλογη μετα απο τοσα χρονια στο PS3 (για το PS4 καλύτερα κάποιος να κατεβασει το 2D OlliOlli 2 που υπαρχει και στο PS Vita παρόλο που το θεωρω παιχνιδι αντανακλαστικων και λιγοτερο παιχνιδι skateboard).. πληροφοριακα το καινουργιο τευχος του GamesTM του εδωσε ενα 3/10 και το Retro Gamer ένα 4/10 με το μήνυμα ότι είναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχουν υπάρξει και πως θα επρεπε να ντρεπονται στην Robomodo. Ας ελπίσουμε πάντως ότι θα το "σώσουν" κατά κάποιο τρόπο οι oldskoοl skaters που ίσως θα περιέχει και το online mode. εχει θαφτει απο ολον τον τύπο οπότε θεωρω πως οτι εγινε έγινε.. και εγω με το 1ο THPS και το Thrasher μεγάλωσα εχοντας περασει απο καθε γνωστο κ αγνωστο τιτλο και μονο το MTV Sports Skateboarding ειχα βρει (σχεδόν) τοσο κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα