imblish Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) λοιπον καλησπερα σημερα καταφερε το ξαδερφακι μου να μου σπασει την βαση της οθονης του λαπτοπ την αριστερη ... θελω να ρωτησω αν ξερει αν αυτο φτιαχνει απο κανα ανταλακτικο απο εβαυ η τιποτα παρομοιο? " /> " /> edit: βρηκα αυτα θα κανουν δουλεια? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από imblish
mitsus Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το πιο πιθανό, ναι (δεν αναφέρεις το μοντέλο από το λαπτοπ). Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία, το υπόλοιπο κομμάτι(μεντεσές στην μητρική) είναι σταθερό ή κουνιέται?Αν κουνιέται, θα έχουν σπάσει τα πλαστικά που βιδώνει το bezel και θα χρειαστείς και το κάτω πλαστικό από το λαπτοπ.
imblish Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 οχι ο μεντεσές της μητρικής δεν κουνάει είναι σταθερό άρα πάμε καλά αα ναι σρυ νόμιζα ότι το είχα γράψει είναι toshiba satellite c660d-110
drakoulin Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 λίγο δύσκολο το κόβω να βρεις μάστορα που να μπορεί να την φτιάξει
alexx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 εγω εφτιαξα ενα dell που ειχε το ιδιο προβλημα. Αλλαξα και τα 2 μπρατζα στην οθονη και εγινε μια χαρα. Απλα πρεπει να βγαλεις τα πλαστικα της οθονης και της βασης. Αν πιανουν τα χερια σου δεν ειναι και πολυ δυσκολο. Δες και κανενα βιντεο πως γινεται να λυθει το λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα